Sony Ericsson ARC S یا SAMSUNG Galaxy Advance ؟
برای کاربری که کاربردش تماس و SMS هست و براش کیفیت ساخت و شیک بودن موبایلش مطرحه کدوم مناسبه؟
Sony Ericsson ARC S یا SAMSUNG Galaxy Advance ؟
برای کاربری که کاربردش تماس و SMS هست و براش کیفیت ساخت و شیک بودن موبایلش مطرحه کدوم مناسبه؟
کیفیت ساخت Arc ها زیاد خوب نیستند. هر چند گوشی شیکی هستند
نظر من رو ادونس هست
کدوم مدل
نه مشکلی نداره .
لگ و دلی هم نداره . حداقل تاچ ویزارد خیلی بهتر از بقیس
برای Ace2 تایید شده پس برای ادونس چه دیر یا چه زود میاد
شاید هم یکهو براش 4.1 عرضه شد
سلام
one s
شما گفتید سری one ایرادات زیادی داره
خواستم بدونم
راستش من قبلا تجربه ناموفقی در دیاموند 2 داشتم.. 2 تا گوشی و عهر دوتاش خرابی تاچ..
الان نمیخوام ریسک کنم و گوشی ناشناس بگیرم.. وگرنه سولا رو میگرفتم.. برای همین نظر خودم بیشتر روی دیسایر اس هست که کمیاب شده و دی جی کالا هم گارانتی کامتل رو گذاشته 600 تومن.. در ارسال بالایی هم منظورم وان وی بود...
ناشناس!؟ سولا پس از Xperia S معروفترین گوشی سونی هست به دلیل تکنولوژی Flooting Touch در کشورهای غربی گوشیای رو میپسندند و معروف و شناخته شده میشه که تکنولوژی تازهای رو به همراه داشته باشه و Sola از این قاعده مستثنا نیست، اونوقت شما میگید ناشناس!؟ من خودم به شخصه اگر دوربین جلو داشت میخریدمش چون دوربین جلو واسم مهمه نمیگیرمش.
خواستم Galaxy Advance بگیرم. تو تاپیکش دیدم که دوستان میگن به Android 4 آپدیت نمیشه! :((((
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا تو رنج 600 تومن چی بگیرم که به Android 4 آپدیت بشه؟
منظورم از ناشناخته این بود که این گوشی هنوز کارکردش مشخص نیست.. معلوم نیست بعد از 1 سال چه ایراداتی ممکنه داشته باشه.. ولی دیسایر جواب داده.. امروز یک گوشی دیگه هم به فکرم رسید.. HTC Rhyme نظرتون در موردش چیه؟ بین این و دیسایر کدوم رو انتخاب میکنید؟
دوستان تا قیمت تا قیمت 200-حداکثر250 چه گوشی با سیستم عامل اندروید پیشنهاد میدین؟؟؟برند خیلی مهم نیست
HUAWEI U8150 ideos پیشنهاد من هست
خودم این گوشی رو دارم و راضی هستم
کیفیت ساخت بالا و طراحی ساده و قشنگ
قیمتش هم 185 تومن با گارانتی یاس هست.
به نسبت قیمتش فوق العادست
میتونی مشخصاتش رو اینجا ببینی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان نظرتون درمورد گوشی وان وی اچ تی سی چیه؟ یا اکسپریا نئو ال ؟
(بلاخره مشکل اچ تی سی از نظر وای فایش حل شده یا نه؟)
بین این دو تاگیر کردم به نظرتون کدومشون بهتره ؟
و اینکه گفته میشود "همه گوشی های اندروید 4 با وایرلس مشکل دارن" درسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)