الان نمیشه pull کرد jungler بدبخت چجوری باید blue بگیره؟؟؟؟؟
الان نمیشه pull کرد jungler بدبخت چجوری باید blue بگیره؟؟؟؟؟
نه,من از صبح دارم چک میکنم,تا الان که نشده
چه غلطی دارن میکنن؟چرا سرورارو قطع کردن؟؟
Last edited by erfan_; 13-11-2012 at 12:35.
خسته نباشید. عالی
این zed من تو PBE دیدم واقعا چمپ خطری
شبیه دوتا چمپ میندازه کمی به Lee Sin و LeBlanc
چمپ مانا نداره انرژی مصرف میکنه مثل Lee Sin یا Akali ....
Q مثل نینجا از این دارت پرت میکنه
W که بخش مهمش که کمی تلفیقی با قدرتی دیگش مخلوط میشه و شباهت زیادی به قدرتی LeBlanc داره (میتونه از خودش یک کپی سایه ایجاد کنه و جابه جابشه مثل Flash ولی متفاوت تر )
E تقریبا مثل W rengar .................
ULT یا R : واقعا فجیه .... تقریبا تو حالت 1v1 زده بشه حریف شانسش واقعا پایین و سریع فوکوس میشه چندین کپی سایه ایجاد میکنه و تقریبا تا به خودت بیای مردی................ باید خودتون ببین چی
سرعت حرکتش بالایی داره سریع میتونه خودش به تیم برسونه ........... ! و کلا DM بالاییی داره همون اول بازی با ران و بوت میشه حدود 80 تا رسوند !!!!!
ولی نکنه اصلی درجه سختی که در حد Lee Sin بالاست البته من زیاد سخت نمبینمش
یک چیزی PBE که میدیم Solo بود و zed با rengar روبه رو هم بودن rengar رسما پاره کرددلم خنک شد
![]()
Last edited by Fusi0n; 13-11-2012 at 13:29.
بله اپدیت میشه سرور از ساعت 3.5 دیشب تا امروز صبح ساعت 9 اف بوددوستان برای شما ها ابدیت میشه lol؟
...چه غلطی دارن میکنن؟چرا سرورارو قطع کردن؟؟
اره خیلی قویه ولی اگه دستای سریعی داشته باشی واقعا OP میشهاین zed من تو PBE دیدم واقعا چمپ خطری
هیسسسسسسسسیک چیزی PBE که میدیم Solo بود و zed با rengar روبه رو هم بودن rengar رسما پاره کرددلم خنک شد
![]()
اقا جون هر کی دوست داری از این رنگار تعریف نکن(هرچی میشه زارتی میان نرفش می کنن)
Renagr: Remember Every Nerf !
...........................................
یه مشکل جدید برای بعضی از پلیر ها بوجود اومده(تا اوجایی که من می دونم واسه Gold Elo ها منم گلدم) که نمی تونن چمپ هاشونو ببینن یا Play می زنن صفحه تاریکه
دارن روش کار می کنن
ای کاش سریع درستش کنن
فکر نمیکنم دیگه ............. واقها یک چیز دادن که 100 بار نرف کنن کمهیسسسسسسسس
اقا جون هر کی دوست داری از این رنگار تعریف نکن(هرچی میشه زارتی میان نرفش می کنن)
Renagr: Remember Every Nerf !
...........................................
یه مشکل جدید برای بعضی از پلیر ها بوجود اومده(تا اوجایی که من می دونم واسه Gold Elo ها منم گلدم) که نمی تونن چمپ هاشونو ببینن یا Play می زنن صفحه تاریکه
دارن روش کار می کنن
ای کاش سریع درستش کننالان ندارم تو کفشم بخرم این چمپ جدید اومد
اره مشکل 1 دونه نیست الان چمپ فری رو قبلی ................ اون بالا زده سرور رو قبلی ران .....
چمپ جدید ایناست
Ashe
Elise
Fiddlesticks
Jax
Lux
Maokai
Twitch
Vladimir
Volibear
Wukong
Last edited by Fusi0n; 13-11-2012 at 14:29.
شما ابدیت کردی یعنی؟ اگه اپ کردی حجمش چقدر بود .
بد شانسی داره همین جور میباره . فقط واسه خاطر LOL اومدم دوباره ویندوز 7 ریختم میبینم حالا سرور قطع شده . دو روزه بی لول موندیم .
چرا نتونه . منتهی باید واقعا جانگلر باشه . نه مثل هر ننه قمری که خواست با هر هیرویی بیاد جانگل کنه . اگه از این هیروهای جانگلر باشه میتونه به راحتی جانگل کنه .
کار خوبی هم بوده . چون دیگه Jungler اون قدر خونش اول جنگل کردن زیاد نیست که بتونه سریع گنک کنه .
اقا چرا ماله من اپدیت نمیششششششششهههههههههههههه ههههه
ایا کسی هست که داره اپدیت میکنه ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)