یعنی از 214 به بعد دیگه میخواد سیمبینو بزاره کنار؟
پس چرا الان مطرح شده؟
یعنی از 214 به بعد دیگه میخواد سیمبینو بزاره کنار؟
پس چرا الان مطرح شده؟
خوب دوست عزیز هر شرکتی از قبل سیاست کاریشو مشخص میکنه دیگه!
مثلا میگه تا 2014 سیمبین نمیفروشه چون قرار هست ویندوز فون تولید کنه و تا اون موقع بیشتر فروشش رو ببره رویه ویندوز فون!
Last edited by total_overdose; 08-06-2011 at 21:21.
سلام به دوستان.... بین گلکسی اس و نوکیا ان8 مشورت دوستان رو قبول کردم و ان 8 رو خریدم .. الان هم از طریق همین گوشی و جی پی ار اس ایرانسل با شما دوستان عزیز در ارتباطم .. ولی کیفیت دوربین در عکاسی پایینه الا ن ایکس 6 رو هم دارم ولی در کمال تعجب روشنایی وکیفیت عکس ایکس 6 بهتره آیا باید تنظیمات خاصی روش انجام بشه ؟ در زمان استفاده از رادیو اف هم وقتی هد فون از طریق جک وصل میکنم پیغام خروج رو میده !!!! یکی به دادم برسه که خداییش داره تو ذوقم میخوره ! راستی تو بندرعباس گوشی ها بدون گارانتیه و من 475000 تومن خریدم .. اصل فنلانده.. جون هرکی دوست دارین زززووود...ززززووووووود. ممنونتونم
ضمن تشکر . به راهنمایی جنابعالی گوش دادم و ان 8 رو خریدم .. ولی درکمال تعجب وقتی عکس گرفتم کیفیتش از ایکس 6 که دارم پایین تره . آیا نیاز به تنظیمات خاصی داره یه مشکل دیگه اینکه وقتی میخوام از رادیو اف ام استفاده کنم تا هد فونو وصل میکنم . پیغام میده به دلیل وصل نموندن هد فون اف ام خاموش میگردد.!!!
475 تومن بدون گارانتی گرفتم البته تو بندر گارانتی نمیدن.. شرمنده محبت کن و راهنمایی کن .. داره اعصابم میریزه به هم .. شوخی کردم همچی درست میشه ... البته با راهنمایی های شما دوستان ...
برچسب رویه لنز رو کندی؟ لنزش تمیزه؟ ممکنه 2تا نمونه عکس یکسان با هردوتا بزارین؟ ممکنه گوشی ایراد داره وگرنه ایکس6 کجا ان8 کجا!
مورد دوم هم تا به حال نه شنیدم نه دیدم.شما اول هدفون رو بزن بعد برو تو رادیو ببین چی میشه
X6؟؟؟؟؟
بابا بیخیال!
من N97 دارم با 2 تا X6 مقایسه کردم و X6 خیلی آشکارا در عکاسی شکست خورد! یعنی X6 در بین 5 مگاپیکسلی ها چندان حرفی برای گفتن نداره، اون وقت شما میگی از N8 که بزرگترین سنسور رو داره و با دوربین های 14 مگاپیکسلی حرفه ای مقایسه میشه بهتر هست؟
دو احتمال داره بنظر من:
1:گوشی کلا N8 اصل نیست، چون گوشی های بدل چینی که هستند خیلی خیلی مشابه نمونه اصلی هستند و خیلی خیلی سخته تشخیص اینکه کدوم اصلی هست و کدوم بدل!
2: یا لنز کثیف هست و شایدم تنظیمان رو روی ابعاد عکس کوچکتر گذاشتید!
در کل شما دو عکس مشابه از این دو گوشی اینجا قرار بدید تا اساتید بهتر نظر بدن!(سایز اصلی رو بذارید و عکس رو دستکاری نکنید)
بازم تشکر از راهنمایی های دوستان :
به دلیل عجله رفتن به عروسی این اتفاق افتاد.. راهنمایی ها صد در صد درست هستند. وقبل از رجوع به جواب دوستا تو عروسی توسط یکی از N8 دارها حل شد ( جالب اینکه واسه دو سه نفر دیگه هم از دوستان این اتفاق پیش اومده بود که تا مراجعه به فروشنده هم کشیده بود) ... برچسب شفافه روی لنز بود وباعث انعکاس نور وغبار آلود نشون دادن عکسا میشد..... همچنین به دلیل تشابه شکلی آیکون فرستنده FM با رادیو ،اون پیغام رو میداد.که حل شد.( فکر کنم از WIRELESS HEADSET استفاده بشه هم راحت تر وهم واسه سلامتی بهتر باشه البت و صد البت از شنیده هاست .. ولی خودم استفاده میکنم و راحت ترم به خصوص برا رانندگی )) بازم ممنون از همهتون..........
ظاهرا قيمت اين گوشي ديگه پايين تر نميخاد بياد الان مدتي هست حدود 500 داره ميچرخه
فکر نکنم دیگه از این بیشتر بخواد افت کنه.
معمولا قیمت ها چند ماه اول افت میکنند و بعد با افزایش و کاهش قیمت ارز قیمتشون بالا پایین میشه!
بازار گوشی در بندر حداقل 30تومن رو قیمت اومده دلیلش هم بالارفتن قیمت درهم اعلام شده البته خرید های جدید ،n8 شده 500 ، گالکسی اس 490 ، x6 شده 300 و اچ تی سی دیزایر اچ دی با نصب برنامه 520 تومن ، 21 خرداد
Last edited by GACHINI1; 13-06-2011 at 15:54. دليل: اشتباه در تایپ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)