تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 177 از 386 اولاول ... 77127167173174175176177178179180181187227277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من همه صحبت های دوستان رو خوندم بنده یه l90 فول داشتم.البته با رینگ های اسپرتی که عوض کرده بودم.قبلا ماشینهای زیادی سوار شده از گرون قیمتاش بگیر تا ارزوناش ولی بنظرم توی همه اینا یه ماشین رو رفیقم میدونستم اونم l90 بود واقا میگم.و وقتی هم با اون تصادف کردم که منجر به فروشش شد تا حالا واسه آدم گریه نکرده بودم ولی اون روز تصادف بخاطر اون گریه کردم چون توی 2 سالی که سوارش شدم حتی خال بهش نیافتاده بود ولی تصادفی باهش کردم که درسته جونم رو نجات داد و من انگار توی پر قو بودم ولی فقط یه چرخ از ماشین روش موند
    ولی توی اون دوسال به جرات میگم نشد من بخوام با ماشینی کل کل کنم و از اون ماشین کم بیارم.این ماشین نکات طراحی فنی داره که واقا بی نظیره تنها اشکال اون هم فقط زیبایی و یه کم فقط یکم فرمونش یا هندینگ اون سره پیچ هاست که اونم روش داره و حل میشه.که میشه گفت توی همه ماشین های توی اون سطح عادیه.
    اینم لیست ماشین هایی که سوسک کردم.اکثر اون ها هم توی یه جاده معروف توی شهرمون هستش که سربالایه.
    آزرا.مگان1660----2000.همه پژو ها حتی 2000 هاش البته 407 قسمت نشد.مزدا 3.انواع سمند.ریو.کمری.کرولا.
    سوناتا.سانتافه.ورنا.
    البته از توی اینا ریو و آزرا خیلی زورشون گرفته بود.باورتون نمیشه من خوده l90 رو با l90 گرفتم البته روی ماشین یه دست شمع انداخته بودم 150 تومن قیمتش بود.ماشین 18 متر تیک میکیرد.
    اینم عکس خدا بیامرز:

2. این کاربر از 3D Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdi-2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    I R A N--E S F A H A N

پيش فرض

تولید تندر-90 E1 در پارس‌خودرو متوقف شد
    خداحافظی با تندر زیر 15 میلیونی

گروه خودرو - پارس‌خودرو با متوقف کردن تولید تندر-90 E1، از این پس فقط مدل E2 این محصول را به بازار عرضه خواهد کرد. آن طور که خبر می‌رسد، راهور ناجا به دلیل تک ایربگه (کیسه هوا) بودن تندر E1، به پارس‌خودرو ایراد گرفته و این شرکت نیز تولید E1 را از دستور کار خود خارج کرده است.</B>
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در واقع چون با دو ایربگه شدن E1، این خودرو عملا به E2 تبدیل خواهد شد، شاید دیگر برای پارس‌خودرویی‌ها توجیه تولید نداشته باشد و آنها نیز تصمیم گرفته‌اند کل تولید تندر خود را به E2 اختصاص دهند.
    به هر حال از آنجا که E2 مدل فول تندر به شمار می‌رود و از همه تجهیزات و استانداردهای مورد نظر موسسه استاندارد و راهور ناجا برخوردار است، بعید به نظر می‌رسد دیگر مشکلی بابت شماره‌گذاری آن پیش بیاید.
    حذف تندر E1 اما یک جنبه منفی نیز دارد و آن، خداحافظی تندر از بازار خودروهای زیر 15 میلیون تومان است.
    هرچند ایران‌خودرو هنوز E1 را از خط تولید خود خارج نکرده، اما با توجه به اقدام پارس‌خودرو و همچنین مباحث مربوط به ایربگ و شماره‌گذاری، این شرکت نیز احتمالا قید E1 را خواهد زد و با این حساب، بازار می‌ماند و تندر E2. در واقع مشتریان تا چندی دیگر تنها با یک تندر در بازار مواجه خواهند بود و با این شرایط، حق انتخاب آنها به حداقل ممکن می‌رسد.
    این در شرایطی است که E2 هم‌اکنون قیمتی بالای 15 میلیون تومان را داراست، اما E1 در محدوده قیمتی 5/13 تا 5/14 میلیون تومان بازار خودرو کشور نوسان دارد. تندر روزگاری قرار بود به عنوان محصولی ارزان وارد بازار کشور شده و قیمتی زیر 10 میلیون تومان داشته باشد، اما اتفاقات پلکانی که تا به امروز برای آن افتاده، هیچ گاه اجازه این کار را نداد.
    این خودرو پیش‌ترها مدلی به نام E0 نیز داشت، که با قیمتی حول و حوش 11 میلیون تومان به فروش می‌رسید، اما این مدل نیز به دلایلی از جمله استقبال پایین مشتریان، از مدار تولید خارج شد. حال با توقف تولید تندر E1 در پارس‌خودرو و حذف احتمالی آن از خط تولید ایران‌خودرو، تندر به طور کامل به جمع محصولات با قیمت متوسط بازار کشور، خواهد پیوست. هم‌اکنون تندر مدل E2 قیمتی برابر با 15 میلیون و 700 هزار تومان در بازار دارد، که این موضوع از افزایش قیمت 300 هزار تومانی این محصول طی هفته جاری حکایت می‌کند. E2 علاوه بر ترمز ضدقفل، به کیسه‌های هوای سمت راننده و سرنشین جلو نیز مجهز است، حال آنکه E1 تنها یک ایربگ (کیسه هوا) دارد.
    البته از لحاظ برخی آپشن‌های جزئی نیز تفاوت‌هایی بین تندر E1 و E2 دیده می‌شود، اما آنها هیچ فرق فنی (مانند حجم موتور و مصرف سوخت و ...) با یک دیگر نداشته و ظاهرشان نیز یکی است. آن طور که فعالان بازار می‌گویند، در حال حاضر تندر E1 نیز با قیمتی برابر با 14 میلیون و 500 هزار تومان به فروش می‌رسد و این موضوع افزایش قیمت 500 هزار تومانی آن طی هفته جاری حکایت می‌کند.
    از آنجا که تندر-90 یکی از محصولات ضررده بازار خودرو کشور به حساب می‌آید و معمولا هر چند وقت یک بار به نرخ کارخانه‌ای آن افزوده می‌شود، احتمالا تا چندی بعد خبری از تندر زیر 15 میلیون تومان در نمایندگی‌ها نیز نخواهد بود. </B>

آخر فروم باز shalineh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    فعلا ایران

پيش فرض

خدا رفتگان همه را بیامرزد
    اشکال نداره یکی دیگه بخر
    با حرفات منو امیدوار کردی به ماشینم.
    خودم اصرار داشتم slx بخرم اما حالا باید دست شوهرمو به خاطر سلیقه خوبش ببوسم
    در ضمن بعد از 12 روز تمام مدارک ماشین ( به جز کارت خودرو ) به دستم رسید .

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

خدا رفتگان همه را بیامرزد
    اشکال نداره یکی دیگه بخر
    با حرفات منو امیدوار کردی به ماشینم.
    خودم اصرار داشتم slx بخرم اما حالا باید دست شوهرمو به خاطر سلیقه خوبش ببوسم
    در ضمن بعد از 12 روز تمام مدارک ماشین ( به جز کارت خودرو ) به دستم رسید .
    بهترین کار رو کردین که SLX نخریدین.بدترین فیس لیفت ایران خودرو بود که 405 قدیمی رو با اون اصالتش از بین برد.
    SLX هیچ وقت نتونست مثل GLX طرفدار پیدا کنه چون شرکت واقعا تو تغییراتش اشتباه کرد.
    بهترین گزینه همین تندر 90 هست.
    کارت خودرو هفته سوم به دستتون میرسه.

6. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

خوب حدود 6000 کیلومتر رانندگی با تندر 90
    ایراداتی که پیدا شد :

1-اگزوزش مشکل به هم زد البته انباره وسط.بردم نمایندگی گفت چون تنها قطعه ایرانی خودرو هست جای تعجب نداره که ایراد به هم نزنه
    البته صدای خودرو خیلی توپ شده بود حسابی اسپورت میزد
    15 تومن گرفت تعمیرش کرد البته گفت که اگر در نمایندگی ها دنبالش بگردی ممکن هست کل ست اگزوز را با گارانتی برات عوض کنند که من بیخیالش شدم
    2-درب عقب سمت راننده از داخل باز نمیشه.ظاهرن از اول هم این ایراد را داشته ولی کسی اون پشت سوار نمیشه(نه زنی نه بچه ای مجرد و مفلوک و .....)
    به فکر تعمیرش هم نیستم چون حالا حالاها کسی ااز اون در سوار نخواهد شد.
    3-این مهمترین ایرادی هست که دست به گریبانش هستم...
    لاستیک های ایرانی بی کیفیت
    توصیه اکید می کنم به دوستانی که تازه خودرو را تحویل گرفتن این لاستیک های آشغال را با نومنه های 195 یا نهایت 205 از یک برند با کیفیت تعویض کنند چون واقعا در کیفیت سواری تاثیر فوق العاده ای داره

فعلا همین

8. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

شما خودتون لاستیکو عوض کردین؟
    با چی؟

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

شما خودتون لاستیکو عوض کردین؟
    با چی؟

نه دوست عزیز من که آپاراتی نیستم
    باید لاستیک را بگیری ببری آپاراتی اونجا برات عوض می کنند
    خودم هم هنوز لاستیک ماشین را عوض نکردم به همین علت حسابی دلچرکین هستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

نه دوست عزیز من که آپاراتی نیستم
    باید لاستیک را بگیری ببری آپاراتی اونجا برات عوض می کنند
    خودم هم هنوز لاستیک ماشین را عوض نکردم به همین علت حسابی دلچرکین هستم

چه برداشت جالبی
    راستش خودمم که دوباره جملمو خوندم برداشت شما رو داشتم
    منظورم این بود که شما هم خودتون برای ماشین لاستیک جدید خریدن؟
    که شما جوابتون منفی بود
    ممنون

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

3-این مهمترین ایرادی هست که دست به گریبانش هستم...
    لاستیک های ایرانی بی کیفیت
    توصیه اکید می کنم به دوستانی که تازه خودرو را تحویل گرفتن این لاستیک های آشغال را با نومنه های 195 یا نهایت 205 از یک برند با کیفیت تعویض کنند چون واقعا در کیفیت سواری تاثیر فوق العاده ای داره

فعلا همین
    کاملا درست میگین دوست عزیز.لاستیک هایی که برای تندر 90 در نظر گرفته میشه اصلا مناسب نیستن.

آخر فروم باز shalineh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    فعلا ایران

پيش فرض

وقتی با ریموت دربهای خودرو رو باز و بسته می کنم هر چهار در باز و بسته میشن. ( ریموت اصل پارس خودرو که خودشون نصب کردن.)
    اما وقتی یا کلید و بصورت دستی درب راننده رو باز می کنم فقط درب راننده باز میشه و بقیه درها باز نمیشن. موقع قفل کردن هم همین حالت هستش.
    این حالت از روز اول همینجوری بوده نه اینکه بعدا شده باشه.
    حالا سوال:
    آیا ایرادی در سیستم قفل مرکزی هست یا نه، مدل LP ها همینجوریه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •