من همه صحبت های دوستان رو خوندم بنده یه l90 فول داشتم.البته با رینگ های اسپرتی که عوض کرده بودم.قبلا ماشینهای زیادی سوار شده از گرون قیمتاش بگیر تا ارزوناش ولی بنظرم توی همه اینا یه ماشین رو رفیقم میدونستم اونم l90 بود واقا میگم.و وقتی هم با اون تصادف کردم که منجر به فروشش شد تا حالا واسه آدم گریه نکرده بودم ولی اون روز تصادف بخاطر اون گریه کردمچون توی 2 سالی که سوارش شدم حتی خال بهش نیافتاده بود ولی تصادفی باهش کردم که درسته جونم رو نجات داد و من انگار توی پر قو بودم ولی فقط یه چرخ از ماشین روش موند
ولی توی اون دوسال به جرات میگم نشد من بخوام با ماشینی کل کل کنم و از اون ماشین کم بیارم.این ماشین نکات طراحی فنی داره که واقا بی نظیره تنها اشکال اون هم فقط زیبایی و یه کم فقط یکم فرمونش یا هندینگ اون سره پیچ هاست که اونم روش داره و حل میشه.که میشه گفت توی همه ماشین های توی اون سطح عادیه.
اینم لیست ماشین هایی که سوسک کردم.اکثر اون ها هم توی یه جاده معروف توی شهرمون هستش که سربالایه.
آزرا.مگان1660----2000.همه پژو ها حتی 2000 هاش البته 407 قسمت نشد.مزدا 3.انواع سمند.ریو.کمری.کرولا.
سوناتا.سانتافه.ورنا.
البته از توی اینا ریو و آزرا خیلی زورشون گرفته بود.باورتون نمیشه من خوده l90 رو با l90 گرفتم البته روی ماشین یه دست شمع انداخته بودم 150 تومن قیمتش بود.ماشین 18 متر تیک میکیرد.
اینم عکس خدا بیامرز:
![]()