همه رو خنثی می کنه ؟![]()
همه رو خنثی می کنه ؟![]()
این که ماه آینده میاد ، همه کاراکتر ها رو توی خودش داره یا کد میده بری از لایو بگیری ؟
مگه جا میشن اینا توی یه دی وی دی !؟
حجمشون خیلی کمه سر جمع شاید 400 مگابایت هم نشه . فکر کنم همشون داره احتیاج به کد دادن نیست .
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------
نه منظورم اینه که شما یه سری کمبو میزنید و حتی اگه حریف بلاک هم کرده باشه نزدیک 20 درصد از هلتش میره![]()
واسه نصبش باید اینکارو کردمن دانلود کردم اما باهاش بازی نمیکنم . Rain رو به بقیه ترجیح میدم. بعدش کنشیالبته میدونم اسکارلت یه بلاک استرینگ خیلی خفن داره
یعنی وقتی شما یک سری از حرکات و کمبوهارو پش سر هم میزنین حریف هیچ کاری جز بلاک کردن نمیتونه انجام بده .
Just replace PS3TOC.TXT (USRDIR\) and COALESCED.INI (USRDIR\CONFIG\)
ولی اونی که من دان کردم توش چنین فایلهایی نبود ممنون میشم یکی از بچه ها بذاره حجمی هم نداره............!!!!!!!تو نت هم پیدا نکردم بازم ممنون
چی شد پس..................... یکی نیست به ما کمک کنه ..............................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ویرایش:
چیز خیلی شاخی خواستم ................کسی دیگه از اینطرفا هم رد نمیشه![]()
Last edited by matrix_3s; 09-01-2012 at 00:23.
دوستان برای آخزین بار میگمااااااااا
یکی یه مددی برسونه.................!!!!!!!!!!!!!!
ببین لینک زیر بدردت میخوره .
من ایکس باکس دارم نمیتونم کمک بیشتری کنم بهت.
توی کامنتهای سایت زیر لینک دانلود گذاشتن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Cain; 09-01-2012 at 20:21.
خوب MK:Kamplete edition هم واسه 28 Feb میاد . همراه با همه DLC ها + Mortal Kombat: Songs Inspired by the Warriors album + فیلم 1995 Mortal Kombat که باید دانلود بشن از مارکت .
اینم بیشترین درصد کمبوهای همه کارکترها در وسط تصویر و گوشه تصویر .
البته این کمبوها مربوط به پتچ آخر هستش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هیچ نسخه ای ازین بازی قرار نیست واسه پی سی بیاد؟
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)