تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 177 از 827 اولاول ... 77127167173174175176177178179180181187227277677 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

پروفشنال amin_pwa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یه چیز دیگم یادم رفت بپرسم مدل پرتال یا اداپتور دارش سرعت برابر دارند ؟ اگر ندارند کدوم سرعتش بیشتر و چه گونه باید سرعت را متوجه شد ؟ مثلا ٥٧٠٠ دور سرعت معمولی هست ایا از یه فلش یرعتش بیستر یا کمتر ؟

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

هارد اكسترنال وسترن دامادمون از روي ميز افتاد روي زمين وقتي روشن كرد هيچ چيزيش نشده بود . به خاطر اينكه وقتي هارد خاموشه هدهاي هارد در يه مكان كاملا امن و دور از صفحات (پلتر) پارك شده اند.
    .

این هاردی که افتاد زمین پاسپورتی بوده دیگه؟ چون فکر کنم اگه هارد دسکتاپی زمین بیوفته که حداقل همون قابش داغون میشه.

داره خودمونی میشه arisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    من بالاخره امروز یک وسترن دسکتاپی خریدم و فقط اینکه در بازار این مدل های هیتاچی استودیو لایف ها خیلی موجب تردیدم شد، وجود یک فلش 4 گیگ که به عنوان قفل سخت افزاری هم استفاده میشه و قیافه شکیل تر و رابط نرم افزاری جالب و قیمت مشابه تقریبا، بسیار وسوسم کرد ولی چون مطلب خاصی ازش نخونده بودم همون وسترن را خریدم.حالا یک سوال:
    من سیستم را هایبرنیت میکنم مدام، نیاز هست تا هارد را جدا یا دیسکانکت کنم و یا اینکه مشکلی ایجاد نمکنه هایبرنیت های متوالی برای هارد؟ آیا وقتی هایبرنیت میکنم نیاز هست برق هارد را -چون در دسترس هست-قطع کنم؟
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه songilgook's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    대한민국

پيش فرض

سلام داداشی^^
    OK پس شد این:

حالا1سوال دیگه: اینا همون مدل براقشن دیگه؟ ماتش نیست!
    مثلا واسه خوشگلیشم یکی بره براق بگیره خب اثرانگشت بیفته روش پاک میشه دیگه
    داداشی شما کجایی؟ آخه گفتین بازار دیدینشون !(شمال)
    ایول پس همینو میگیرم

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام و خسته نباشید.

1. میشه یه مدلی هم به من معرفی کنید که Wifi داشته باشه ؟

2. وسترن دیجیتال My elite book توی اصفهان گشتم نبود چون اول اونا انتخاب کردم که بخرم ولی هرچی گشتم نبود میخواستم ببینم جای دیگه مصلا تهران هست ؟ ( کلا مدل خوبی هست یا نه )

ممنون
    سلام
    نگفتين دسكتاپي ميخواين يا آداپتوري

من هارد اكسترنال Wifi رو تا به حال نديدم اما شما ميتونين با خريد هارد اكسترنال دسكتاپي مدلmy book world edition و يه router به صورت بيسيم به هارد دسترسي داشته باشين. اين مدل پورت lan داره كه ميتونين به صورت شبكه ازش استفاده كنين . البته من مطمئن نيستم و جزئيات دقيقتر رو بايد از كارشناسان شبكه بپرسين.
    مدل My Book Live هم ميشه اما usb نداره فقط پورت لن داره
    همانطوري كه قبلا هم گفتم مدل الايت دسكتاپي ديگه توليد نميشه و پيدا كردنش تو بازار خيلي مشكله.

يه نمونه از روتر

خود هارد my book world edition كه علاوه بر پورت usb پورت lan داره

عكسي ديگر

Last edited by ata.royalfalcon; 18-05-2011 at 12:44.

6. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز بالاخره تصمیم گرفتم هارد وسترن یک ترابایت بگیرم .
    بین ١ ترا بایت و ٥٠٠ گیگ دو دلم . ولی چون واسه بکاپ می خوام باید اداپتور دار باشه . ١. یه مشکل دیگم اینه که شاید بعضی اوقات پیشیکی از رفیقام برم ان رصیورش میتونه تو هارد اکسترنال ٥٠٠ گیگ بریزه . حالا اگه من یک ترابایت بگیرم توش میریزه یا نه ؟
    ٢.چون اداپتوری هست احتمال سوختنش توسط رثیور نا مرغوب کمتر هست دیگه . Usb2 می خوام بگیرم ٣. ولی نمی دانم بین مدل های مختلف وسترن کدوم را بگیرم ؟ منظورم کدام نوع رومیزیش هست . حدود ٩٥ تومان می خوام خرج کنم . بین هارد اداپتور دار و بدون اداپتور , با اداپتورش ارزون تره دیگه ؟ منظور با تمامی متعلقات هست ؟

سلام

حدود ٩٥ تومان می خوام خرج کنم . بین هارد اداپتور دار و بدون اداپتور , با اداپتورش ارزون تره دیگه ؟ منظور با تمامی متعلقات هست ؟
    با توجه به بودجه 95 هزارتومن ، تنها مدلي كه پيشنهاد ميشه مدل دسكتاپي My Book Essential هست.

یه مشکل دیگم اینه که شاید بعضی اوقات پیشیکی از رفیقام برم ان رصیورش میتونه تو هارد اکسترنال ٥٠٠ گیگ بریزه . حالا اگه من یک ترابایت بگیرم توش میریزه یا نه ؟
    هيچ قولي نميدم كه رسيور هارد رو شناسايي كنه .
    البته اگر شناسايي نكرد شما سعي كنين كه از لحاظ پارتيشن بندي كاملا شبيه هارد رفيقتون باشه . مثلا اگر فرمت پارتيشنش fat32 هست پس شما هم هاردتون رو fat32 كنين و همينطور سايز پارتيشنها هم يكي باشه و غيره ........
    البته خوب بررسي كنين آيا رسيور ميتونه با usb3 كاركنه يا نه ، چون اين مدلها دوجوره يه جور فقط usb2 داره مدل ديگرش هم همزمان usb2 و usb3 داره . چون بعضي دوستان مدلهاي usb2+usb3 رو خريدن و رسيور قادر به شناسايي هارد نبوده !!!

چون اداپتوری هست احتمال سوختنش توسط ----- نا مرغوب کمتر هست دیگه
    بله ، به نظرم احتمال شناسايي نشدن هارد توسط رسيور بعلت عدم راه اندازي ناشي از كمبود ولتاژ كمتر ميشه.
    Last edited by ata.royalfalcon; 16-05-2011 at 08:43.

8. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این هاردی که افتاد زمین پاسپورتی بوده دیگه؟ چون فکر کنم اگه هارد دسکتاپی زمین بیوفته که حداقل همون قابش داغون میشه.
    بله دوست من . هارد پاسپورتي بوده .

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amin_pwa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

12

چون می خوام usb2 بگیرم و سرعتش کمه . بنابراین فعلانه خجم کمش را می گیرم . وسترن رومیزی زیر 1 ترا داره ؟
    یا پاسپورتش هم مشکل نداره زیر 500 گیگ داره ؟ اصلا هارد اکسترنال زیر 70 تومن هست . از این مدل های معروف ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من بالاخره امروز یک وسترن دسکتاپی خریدم و فقط اینکه در بازار این مدل های هیتاچی استودیو لایف ها خیلی موجب تردیدم شد، وجود یک فلش 4 گیگ که به عنوان قفل سخت افزاری هم استفاده میشه و قیافه شکیل تر و رابط نرم افزاری جالب و قیمت مشابه تقریبا، بسیار وسوسم کرد ولی چون مطلب خاصی ازش نخونده بودم همون وسترن را خریدم.حالا یک سوال:
    من سیستم را هایبرنیت میکنم مدام، نیاز هست تا هارد را جدا یا دیسکانکت کنم و یا اینکه مشکلی ایجاد نمکنه هایبرنیت های متوالی برای هارد؟ آیا وقتی هایبرنیت میکنم نیاز هست برق هارد را -چون در دسترس هست-قطع کنم؟
    مرسی
    سلام
    نظر شخصي خودم

اگر مطمئن هستين كه در هایبرنیت هارد كاملا خاموش ميشه خب به نظرم اشكالي نداره.
    دستتون رو بذارين روي هارد ببينين صدا ميده !!! ولي اگر هارد خاموش نميشه بهتره كه اونو خاموش كنين و از برق بكشين تا از استهلاك بي مورد جلوگيري بشه .

13. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چون می خوام usb2 بگیرم و سرعتش کمه . بنابراین فعلانه خجم کمش را می گیرم . وسترن رومیزی زیر 1 ترا داره ؟
    یا پاسپورتش هم مشکل نداره زیر 500 گیگ داره ؟ اصلا هارد اکسترنال زیر 70 تومن هست . از این مدل های معروف ؟
    سلام
    وسترن رو ميزي كمتر از يكترابايت هست كه فقط usb2 هم باشه موجوده (يعني usb3 نباشه). ولي نميدونم تو بازار پيدا ميشه يا نه . چون هم اينترفيس usb2 قديميه و هم براي كمتر از يكترابايت معمولا پرتابل رو ميخرن
    مدل پرتابل My Passport Essential كه فقط 500 گيگه و كمتر نداره . البته همين الان هم سايت وسترن رو چك كردم ظاهرا ديگه usb2 نداره بلكه همشون usb2+usb3 هست . البته ممكنه تو بازار مدلهاي قديمي usb2 پيدا بشه .

شايد مجبور بشي سيگيت رو بخري كه هم usb2 داره و هم ارزونه مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive
    Last edited by ata.royalfalcon; 16-05-2011 at 09:15.

15. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •