تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 177 از 449 اولاول ... 77127167173174175176177178179180181187227277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه TeachMe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام به خاطر این سوال ساده ببخشید دوستان .
    فایروال ویندوز رو میخوام خاموش کنم و فایروال کومودو رو نصب کنم .تنظیمات فایروال ویندوزم به صورت زیر هست .

این گزینه ها رو آف کنم ؟
    و اینکه آنتی ویروس آویرا که الان روی سیستمم نصب هست لازمه غیر فعال باشه در هنگام نصب کومودو ؟ ؟
    و یکی از دوستان گفتن کانفیگ کنم ..کانفیگ یعنی چی؟ و چرا کانفیگ باید کرد ؟ متشکرم از لطفتون.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

سلام به خاطر این سوال ساده ببخشید دوستان .
    فایروال ویندوز رو میخوام خاموش کنم و فایروال کومودو رو نصب کنم .تنظیمات فایروال ویندوزم به صورت زیر هست .

این گزینه ها رو آف کنم ؟
    و اینکه آنتی ویروس آویرا که الان روی سیستمم نصب هست لازمه غیر فعال باشه در هنگام نصب کومودو ؟ ؟
    و یکی از دوستان گفتن کانفیگ کنم ..کانفیگ یعنی چی؟ و چرا کانفیگ باید کرد ؟ متشکرم از لطفتون.

سلام.
    دوست عزیز هر دو گزینه را اف کنید. این گزینه را انتخابش کنید (off)

اگر نسخه تنها فایروال را دارید نه احتیاجی ندارد.

ولی اگر نسخه اینترنت سکیوریتی دارید شما بهتره در هنگام نصب گزینه انتی ویروس را بردارید تا انتی ویروس ان نصب نشود.

فقط بگم شما یا باید انتی ویروس رایگان اویرا را داشته باشید یا انتی ویروس پریمیوم ان را.

گانفیک به زبان خودمونی همون خوب تنظیم کردن هستش.

شما باید به صفحه اول و دوم این تایپیک بروید تا طبق پست هایی گفته شده خوب فایروال را تنظیم کنید تا به مشکلی برنخورید.

موفق باشید.

3. 3 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tajrobenik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ممنون....

5. 3 کاربر از tajrobenik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی M.Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

ویدیوی زیر رو دانلود کنین!!!
    ملیح (ceo کومودو) تو این ویدئو،چیزای جالبی می گه....

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حجم حدود 100مگابایت
    با سلام
    اول بار که من این پست را دیدم گفتم ارزش ندارد 100 مگابایت بگذارم دانلود کنم.
    اما حالا که دانلود کردم ودیدم میگم اگر 2 گیگابایت هم باشد باز هم ارزش دارد.
    واقعا چقدر این اقای ملیح جالب و قشنگ صحبت میکنه. خیلی عالی بود .من که لذت بردم. واقعا باید به اقای ملیح خسته نباشید گفت.

از اقا پیمان هم به دلیل این که این ویدئو جذاب را اینجا گذاشنتد متشکرم.

دوستان هرکس می تواند این ویدئو را دانلود کند و ببیند. باور کنید ارزشش را دارد.
    موفق باشید
    با تشکر

7. 3 کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با سلام
    عطف به بحثهای منطقی گذشته.......

شما فرض کنید من یک سوییت امنیتی دارم به نام A و بعد یک باگ در آن مشخص میشود و منتقدین شروع به نقد میکنند...

و من هم تصمیم میگیرم آنرا عوض کنم.

و یک سوییت دیگر نصب میکنم به نام B و بعد از مدتی یک باگ در آن مشخص میشود و منتقدین..... و من آنرا عوض میکنم

و یک سوییت امنیتی دیگر نصب میکنم به نام C و بعد از مدتی یک باگ در آن کشف میشود و .........من آنرا عوض میکنم

و ......... دور تسلسل باطل .....

نتیجه: من بد فکر میکنم و باید فکرم را عوض کنم و این کار را میکنم:

من کومودو نصب کردم و ضعف سلف دفنیس در آن مشخص میشود:من ابتدا آنرا برسی میکنم ... و تایید میکنم... و بعد تهدیدات آنرا بررسی میکنم ...و به این نتیجه میرسم که در صورت اشتباه کاربر برایم تهدید آمیز است ..... بنابر این من کومودو را عوض نمیکنم.....

* هر کسی یه فکری داره...........

---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------

با سلام
    عطف به بحثهای منطقی گذشته.......

شما فرض کنید من یک سوییت امنیتی دارم به نام A و بعد یک باگ در آن مشخص میشود و منتقدین شروع به نقد میکنند...

و من هم تصمیم میگیرم آنرا عوض کنم.

و یک سوییت دیگر نصب میکنم به نام B و بعد از مدتی یک باگ در آن مشخص میشود و منتقدین..... و من آنرا عوض میکنم

و یک سوییت امنیتی دیگر نصب میکنم به نام C و بعد از مدتی یک باگ در آن کشف میشود و .........من آنرا عوض میکنم

و ......... دور تسلسل باطل .....

نتیجه: من بد فکر میکنم و باید فکرم را عوض کنم و این کار را میکنم:

من کومودو نصب کردم و ضعف سلف دفنیس در آن مشخص میشود:من ابتدا آنرا برسی میکنم ... و تایید میکنم... و بعد تهدیدات آنرا بررسی میکنم ...و به این نتیجه میرسم که در صورت اشتباه کاربر برایم تهدید آمیز است ..... بنابر این من کومودو را عوض نمیکنم.....

* هر کسی یه فکری داره...........

9. 10 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    تو کومودو:

1- از کجا باید بفهمیم که -- (ه ک ) شدیم یا نه؟ (توی منوی summary / firewall / outbound connections , inbound connections) میشه فهمید؟ چطوری؟

2- از کجا باید مطمئن باشیم که عملیات بانکداری اینترنتی که انجام می دهیم، کاملا" ایمن هست؟ مثلا" کسی پسورد ما رو نمی دزده؟ و -- (ه ک )مون نکرده؟

کامپیوتر خانگی است.

3- dial up , adsl بودن چه تفاوتی خواهد داشت؟

4- تمام اطلاعاتی که از طریق اینترنت رد و بدل می کنیم از سرور سرویس دهنده ی اینترنتمون عبور می کنه. آیا راهی برای پاک کردن اطلاعات فوق از روی سرور سرویس دهنده (مثلا" شاتل و ...) هست؟

5- اگه سرویس دهنده ی اینترنتمون، بخواهد اطلاعات ما رو ازشون سوئ استفاده بکنه، آیا میتونه این کار رو انجام بده؟ جهت اینکه نتواند از اطلاعاتمون سو استفاده بکند، چیکار باید کرد؟

6- برای دو سوال آخری، هر چی گشتم جای مناسبی براش پیدا نکردم، شرمنده اینجا پرسیدم. گفتم شاید سوییت امنیتی کومودو راه حل هایی برای این ها داره، اگر نه آیا محصولات دیگه شرکت کومودو راه حل شون چیه؟

6- اگر راه حلی نیست، چه شرکتی برای اینها راه حل مناسبی داره؟

ممنون
    سلام
    پست زیر رو خوندم (البته تقریبا" تمام مطالب تاپیک کومودو رو می خونم، و این مطلب رو قبلا دیده بودم)
    کد:
    اما اگه امکانش هست تک تک موارد بالا رو مجدد دوستان جوابش رو شرح بدهند و بهترین راهکار رو ارائه کنند.
    ممنون میشم راهکار ها رو بصورت عملی و کاربردی شرح بدهند (یعنی اینکه دقیقا" ما باید چیکار کنیم)

11. این کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی M.Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

با سلام
    در مورد سوال اول چون اطلاع زیادی ندارم صحبت نمی کنم. بقیه دوستان که در این مورد اطلاع دارند لطف کنند جواب بدهند.
    در مورد سوال دوم :
    کلا برای امنیت در اینترنت شما باید موارد زیر را فراهم کنید :
    1- مروگر امن مانند firefox (البته اخرین نگارش. چون باگ های نگارش های قبل را گرفته)(من به هیچ عنوان internet explorer را پیشنهاد نمی کنم. البته نگارش 9 را هنوز چک نکردم).(این کار برای جلوگیری از الوده شدن توسط سایت مخرب کمی موثر است)

2- استفاده از یک web controler یا secure dns که موجب امنیت شما در web می شود(من secure dns comodo و secyre dns clear cloud را پیشنهاد می کنم)

3- استفاده از یک فایروال قدرتمند و کانفیگ حرفه ای ان (برای فایروال می توانید از comodo یا outpost استفاده کنید).(این کار برای جلوگیری از -- شده و ....)

4- استفاده از یک ضدویروس قوی که مخرب های داخلی را شناسایی کند(برای ضدویروس کسپرسکی و اویرا و اواست را می توانید استفاده کنید).(برای جلوگیری از وجود کی لاگر های نرم افزاری و spyware ها و ....)

5- اگر در خانه استفاده می کنید مشکلی ندارد اما اگر بیرون استفاده می کنید بایدچک کنید که کی لاگر های سخت افزاری وجود نداشته باشد وسعی کنید بیشتر از صفحه کلید مجازی استفاده کنید.
    -------------------------------
    در مورد سوال سوم باید بگم :
    در صورتی که شما از adsl استفاده کنید به دلیل سرعت بالا می توانید از تکنولوژی ابری cloud scanner در ضدویروس خود استفاده کنید و همچنین چون secure dns و web controler کمی سرعت شما را پایین می اورند بهتر است از adsl استفاده کنید.

در مورد سوال چهارم و پنجم چون اطلاعی ندارم پس صحبتی هم نمی کنم. از دوستان اگر کسی در این مورد اطلاعی دارد لطف کند و بیان کند.
    -------------------------------
    حال این را باید بگم :
    اگر شما از cis 2011 استفاده می کنید. اگر در کنار ان mbam را نیز نصب کنید و از secure dns هم استفاده کنید و کومودو را درست کانفیگ کنید تا 99% از سیستم شما در برابر مخرب ها و حملات دفاع می کند می کند.
    البته من kis2011 را نیز قبول دارم و به نظرم این سوئیت نیز می تواند امنیت را برای شما بیاورد.
    *تمام این ها نظرات شخصی من بود.

با تشکر

13. 8 کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

محمد جان،زحمت کشیدن نکاتی رو گفتن

Last edited by santamove; 22-01-2011 at 22:53.

15. 5 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

شمخ رو تو ویکیپدیا کامل شرح داده، من تا حالا فکر می کردم که استفاده اصلی اش ف*ی#ل#ت*ر ش*ک*ن است.

کد:
    چی چوری میشه راش انداخت، یعنی رایگان میشه راش انداخت؟ (اگه پولی است بی خیال وقتتون رو نگیرم )
    Last edited by fishdilo; 22-01-2011 at 22:52.

17. 2 کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

این قضیه کاربر کمودو چیه که راه انداختین؟؟؟؟؟

ورژن کمودوی بنده 5.3.176757.1236 هستش و ورژن دیتابیس آنتی ویروس 7470 هستش!

19. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •