led 32c5000 کنتراست و کلا تصویر تیره تر شده ریست کردم و firmware نصب کردم تصویر مثل اول نمیشه کسی تنظیمات منو مخی را داره مثلا تیونر چه مدلی هست و .....
led 32c5000 کنتراست و کلا تصویر تیره تر شده ریست کردم و firmware نصب کردم تصویر مثل اول نمیشه کسی تنظیمات منو مخی را داره مثلا تیونر چه مدلی هست و .....
سلام دوستان.
ما LED سامسونگ گرفتيم از نمايندگي و مدل كدش اينه : UA40C6260URSHD . گيرنده ديجيتالش هم فعاله و مشكلي نداره. ولي فاميلمون هم همين نوع LED رو گرفتن ولي از بانه. زبان انگليسي و عربي داره. مدل كدش هم : UA40C6200URXTW هست. ولي مال اونا تو منو ،جستجوي كانال ديجيتال نداره. سوالم اينه كه مال اونا گيرنده ديجيتال رو نداره ؟ يا داره بايد فعال بشه؟
ممنون.![]()
بچه هایی که از بانه خریدن میگن نداره!
سلام.آیا در مدل UA46C5000 امکان فعال کردن اینترنت و کانال دیجیتال هست؟ممنون اگه جواب بدید
احتمال زیاد dvbداره ولی گیرنده دیجیتال مدلهای موجوددربانه غیرفعال است براساس دستورالعمل صفحات اول اقدام کنید
سلام
من یه تلوزیون led سامسونگ ua40d5540 گرفتم میخوام نرم افزارش رو ارتقا بدم ولی تو سایت سامسونگ همچین مدلی نیس
مثلا 5500 و 5550 هست ولی 5540 نیس
فریم ور 5550 رو گرفتم طبق دسورالعمل رو فلش ریختم ، پیدا نمیکرد که آپگرید کنه
راهنمایی کنید
یه سوال دیگه هم داشتم
من فیلم با فرمت های مختلفی تو فلش ریختم که بتونم تست کنم ولی وقتی فلش رو وصل میکنم به تلویزیون فقط مینویسه عکس موسیقی
نمینویسه فیلم و فیلم ها روهم نشون نمیده تو فلش
Last edited by arsamari91; 24-01-2012 at 00:56.
دوستان عزیز لطفا یک مدل به من معرفی کنید که شرایط زیر رو داشته باشه :
1- 46 یا 42
2- اصلا نمیخوام که 3D باشه ... حتی قابلیت اینکه تبدیل کنه سه بعدی رو داشته باشه .
3- ترجیحا بروزر داشته باشه
4- قیمتش هم تا 2.5 میلیون باشه
5-Smart فکر کنم اگر بخوام باشه الزاما باید 3D هم باشه دیگه چون انگار مدل اسمارتی نیست که 3D نباشه .
من با سرچکی که در اینترنت کردم فکر می کنم Samsung D6920 برام خوب باشه درسته ؟ مشکلی نداره ؟
ولی فکر کنم از بروزر و این چیزا خبری نیست ... درسته ؟
پیشاپیش متشکرم .
سلام.من دیشب تلویزیونم رو که مدل c7770 هست از ورژن 1008.1 به 1015.0 آپدیت کردم.حالا که دارم دقت می کنم سرعت حرکت تی وی خیلی پائین اومده.همه چیز خوبه و کیفیت و رنگ بسیار عالیه اما تصویر در صحنه های پر تحرک دچار کشیدگی کی شه.خواهشا راهنمایی کنید.میشه دانگرید به 1008.1 کرد.راهی هست درست بشه .تا آپدیت بعدی صبر کنم
سلام دوستان من امروز Samsung D6920 خریدم ! همه چیزش عالیه !
ولی یه مشکل دارم !اونم اینکه دانل usb wifi تو کارتونش نداره !تو نت چند تا مدل پیدا کردم ! که اصلا تو ایران نیست !
کلا اسمارت رو هواست بدون دانگل ! حالا چیکار کنم @؟؟
دوست عزیز لطفا یک سری توضیح در موردش به من میدید ؟
Smart هست ؟ یه سری سایت زدن نیست یه سری سایت نوشتن هست ! گیج شدم
تبدیل 2 بعدی به 3 بعدی داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)