براي من همچنان باز نمي شه ديگه قطع اميد كردم.
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
براي من همچنان باز نمي شه ديگه قطع اميد كردم.
سلام آرمين جان
من تابه حال از اينترنت مخابرات با V P N استفاده نكردم. ولي مي دونم با اينترنت مخابرات مشكلي نداره و بالاخره كاهش سرعتي رو نسبت به زماني كه از V P N استفاده نمي شه خواهيد داشت اما بسته به سرويس V P N مصرفي ممكنه كاهش سرعت كم و زياد باشه. بعضي از V P N ها سرعت رو بسيار كاهش مي دن.
من بدون مشکل استفاده میکنم
همونطور که شما هم گفتین بستگی داره از چه سرویسی شی پی ان بگیری!
در حال حاضر من اصلا کاهش سرعت ندارم خوشبختانه
به به بازم این نهنگای بی ادب سیمهای اینترنت مارو گاز گرفتن سرعتمون یک صدم شد!
سلام
دوستان ارور 720 واسه چیه؟
من تو شبکه چند تا سیستم دارم یکیش بدون مشکل کانکت میشه اما وقتی روی بقیه سیستم ها کانکشن میسازم و میخوام وصل شم ارور 720 میده!
Error720
پروتكل هاي كنترلppp پيكر بندي نشده اند .
The connection attempt failed because your computer and the remote computer could not agree on PPP control protocols
---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------
مثل اينكه اين نهنگا خيلي كابل دوست دارن اونم كابل ي اينترنت ايرانو !
ممنون دوست عزیزپروتكل هاي كنترلppp پيكر بندي نشده اند .
The connection attempt failed because your computer and the remote computer could not agree on PPP control protocols
این رو میدونم،دلیل و راه حلش چیه؟
سلام دوستان
من الان که وارد تنظیمات مودم شدم vpi و vci به ترتیب 1 و 32 بود در حالی که من 0 و 35 وارد کرده بودم. میشه لطفا یکی اینو توضیح بده. اینترنت هم وصله. یعنی vpi و vci مخابرات عوض شده؟؟
نه همون 0 و 35 هست. اون مقادير پيش فرض خود مودم هست كه هر بار كه وارد اون صفحه مي شيد اين مقادير رو نشون ميده.
مشكلي نيست.
آقا چيز پي ان شما كار ميكنه !؟؟ واسه من كانكت ميشه ولي سرعت صفر !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)