تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 177 از 359 اولاول ... 77127167173174175176177178179180181187227277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

حداکثر سرعت edge تا 35 میره. این رقم ها های 50 و60 و.. رو اگه دانلودرتون(مثل IDM) نشون میده لحظه ای و بی ثباتند. اینهارو نباید در نظر بیارید. ببینید میانگین چنده ... یک ثانیه میره60 ولی 1دقیقه روی 30میمونه . مسلمه که اون 60 تراکم دیتاست و ربطی به سرعت نداره.
    بطور کلی انتهای ظرفیت تکنولوژی EDGE در حد ADSL128کیلو بیته(20-30دان) و GPRSهم که درحد 56دایال آپه(4-5 دان)

گفتم بیام ببینمت سرعتا چطوره یهو به این پست برخورد کردم که میخواستم شاخ در بیارم

سرعت edge به هبچ عنوان 35 حداکثر نیست شاید ایرانسل و همراه اول نهایت این سرعتشون باشه اما خدمتتون عرض کنم gprs 12 سرعت بین 32 تا 48 کیلوبایته دیگه edge قضاوتش با خودتون......

adsl 128 هم سرعتش 20-30 نیست-اگه منظورتون ایرانه با ضریب اشتراک 8 قانونا 16 باید باشه اما در کشورهای دیگه خیلی بیشتر از این حرفاست چون اونجا نگفتند 128 میتونه بین 8 نفر مشترک باشه میتونه ضریب اشتراکش در کشوری حتی 2 باشه پس ......

دایل آپ هم نهایت سرعتش 4-5 نیست من خودم به شخصه 6.5 ثابته بازم تکنولوژیش و نهایتش شاید زیاد نباشه اما در کل بالاتر عدد عنوان شده هست

با تشکر

2. این کاربر از ali_disslove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

گفتم بیام ببینمت سرعتا چطوره یهو به این پست برخورد کردم که میخواستم شاخ در بیارم

سرعت edge به هبچ عنوان 35 حداکثر نیست شاید ایرانسل و همراه اول نهایت این سرعتشون باشه اما خدمتتون عرض کنم gprs 12 سرعت بین 32 تا 48 کیلوبایته دیگه edge قضاوتش با خودتون......

adsl 128 هم سرعتش 20-30 نیست-اگه منظورتون ایرانه با ضریب اشتراک 8 قانونا 16 باید باشه اما در کشورهای دیگه خیلی بیشتر از این حرفاست چون اونجا نگفتند 128 میتونه بین 8 نفر مشترک باشه میتونه ضریب اشتراکش در کشوری حتی 2 باشه پس ......

دایل آپ هم نهایت سرعتش 4-5 نیست من خودم به شخصه 6.5 ثابته بازم تکنولوژیش و نهایتش شاید زیاد نباشه اما در کل بالاتر عدد عنوان شده هست

با تشکر
    چرا ... EDGE حداکثر سرعتش زیاد نیست ... بسته به گوشی فک کنم میانگین25 کیلوبایت (250 کیلوبیت) باشه . GPRS خالی هم حداکثر 6 کیلوبایت هست.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

با تشکر
    چرا ... EDGE حداکثر سرعتش زیاد نیست ... بسته به گوشی فک کنم میانگین25 کیلوبایت (250 کیلوبیت) باشه . GPRS خالی هم حداکثر 6 کیلوبایت هست.

داره خودمونی میشه XDbit68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    green hell

1

جدا از اين بحث خواستم بگم مناقصه ي اپراتور سوم رو صاايران برنده شده. و تا آخر سال تهران و تا 6 ماه ديگه بايد كل ايران رو پوشش بده
    البته از زمان معرفي !!![/QUOTE]

دوستان .اشتباه نکنید .
    اپراتور سوم صاایران نیست که.من خودم اخبار این زمینه رو پیگیری کردم تا آخرش. اول قرار بود ترک سل باشه بعد قرار شد اتصالات دبی باشه بعد قرار شد صا ایران باشه و چندتا شرکت درهم برهم ایرانی و خارجی تا اینکه:
    بعد ا ز بیش دو سال شرکت تامین تله کام وابسته به وزارت تامین اجتماعی موفق شد مناقصه رو ببره و قرار شد تمام کشور رو زیر پوشش 3g ببره.خواستین تو نت سرچ کنین ببینین .

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر منظورتون مودم EDGE هست میشه بگید قیمتش حدودا چنده؟ اگر هم منظورتون چیز دیگس لطفا بیشتر توضیح بدید...
    با تشکر
    قیمت : 120,000 تومن ه!

توضیح چی بدم ؟

مودم EDGE یک کانکشن دایال آپ مجازی برای شما درست میکنه ، که می تونید خیلی راحت به نت وصل بشید !

توی edge اصلا 50 ممکن نیست . من امروز 4 یاز زنگ زدم همه میگفتن نمیشه . خیلی حالبه .
    عزیزم ، غیر ممکن ، غیر ممکن ه! شما چطوری اینقدر مطمئن حرف می زنید ؟؟؟؟ !!!!!

اگه میشه مشخصات مودمتون را بیشتر بگین با قیمت تشکر
    مودم : فیلیپس

با تشکر ،

امید

همینک ----- ی شوید!

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

توضیح چی بدم ؟

مودم EDGE یک کانکشن دایال آپ مجازی برای شما درست میکنه ، که می تونید خیلی راحت به نت وصل بشید !

عزیزم ، غیر ممکن ، غیر ممکن ه! شما چطوری اینقدر مطمئن حرف می زنید ؟؟؟؟ !!!!!

با تشکر ،

امید

همینک ----- ی شوید!
    تکنولوژی EDGE واسه خودش استاندارد هایی داره. اون سرعتی که شما میگی حداکثر سرعت تئوریک هست ، نه عملی .
    اینجا رو بخونید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ایا هنوز امکان استفاده از طرح 7 روز نامحدود هست ؟
    وقتی کد طرح رو میزنی از کجا باید فهمید فعال شده یا نه ؟
    چه مدت طول میکشه تا فعال بشه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

دوستان .اشتباه نکنید .
    اپراتور سوم صاایران نیست که.من خودم اخبار این زمینه رو پیگیری کردم تا آخرش. اول قرار بود ترک سل باشه بعد قرار شد اتصالات دبی باشه بعد قرار شد صا ایران باشه و چندتا شرکت درهم برهم ایرانی و خارجی تا اینکه:
    بعد ا ز بیش دو سال شرکت تامین تله کام وابسته به وزارت تامین اجتماعی موفق شد مناقصه رو ببره و قرار شد تمام کشور رو زیر پوشش 3g ببره.خواستین تو نت سرچ کنین ببینین .
    تأمین تلکام بخش عمده ای از سهامش متعلق به سازمان تأمین اجتماعیه و بخشی از سرمایه این کنسرسیوم، متعلق به ایزایران (زیر مجموعه صاایران) هستش...

با توجه به کنسل شدن حضور مستقیم شریک خارجی، کارای اساسی رو باز همون ایزایران (صاایران) انجام میده...

ترکسل که سر همون قضییه اسمشو نبر (!) اپراتور دوم و پورسانت و درصد (و اینا اونا :پی) و اون قضایای قشون کشی به فرودگاه و اونا و اینا هنوز دنبال شکایتش برای گرفتن غرامت از ایران هست و عمراً دیگه پاشو اینجا بزاره... اتصالاتم که برنده شد پولو نداد آخرش واسه اتمام حجت گفت "خلیج (اسمشو نبر)" که کل یوم قرارداد رو فسخ کنه...

یادش بخیر یه زمانی دلمون خوش بود میگفتیم AT&T و T...Mobile و Vodafone و غیره ابراز علاقه کردن واسه حضور در مزایده اپراتور سوم... از بس با دنیا دوست شدیم همه بیخیال شدن بعدش اتصالات اومد بچاپه و ولی اونقدر علاف کرد و وقتو تلف کرد آخرشم کشید بیرون... حالائم که دیگه هیشکی نمیاد به دست شرکت های غیورپرور وطنی درست خواهد شد... lol
    Last edited by Cleeev; 09-12-2010 at 17:28.

11. 2 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

مودمت 120 تومنه؟؟چرا اینقدر گرون میدن...قیمت جهانی بهترین مارکه نهایتا به 70-80 دلار میرسه.

کسایی که به 700 زنگ زدن چی جواب گرفتن؟دقیقا برای این قطعی چه دلیلی شنیدید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------

Last edited by aminpost; 09-12-2010 at 23:55.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •