با سلام
از توی آیتونز برید به قسمت دستگاهتون و بعد در تب app ببینید که همه ی برنامه هایی که دارید تیک خورده باشه
چون شاید تیک اونها برداشته شده و پاک میکنه
موفق باشید.
با سلام
از توی آیتونز برید به قسمت دستگاهتون و بعد در تب app ببینید که همه ی برنامه هایی که دارید تیک خورده باشه
چون شاید تیک اونها برداشته شده و پاک میکنه
موفق باشید.
سلام
یک امکان به iOS 4.3 اضافه شده که از این به بعد همیشه در مواقع خرید های درون هر App ، شما باید حتما پسورد آیتیونز خودتون رو وارد کنید. دلیل اضافه شدنش امنیت بیشتر حساب های بانکی و جلوگیری از خرید بدون اجازه بچه ها از والدینشون هست!![]()
من با خجالتی دارم میگم
داش stream واسه من 4 5 روز قبل از آپدیت اینجور شدش!
اولا پسورد نمیخواست/
.
1 چیری که محسوس هستش
بعد از آپدیت ریتم ویبره برای اس ام اس عوض شده![]()
والا من از وقتی که فریمور2 ریلیز شد ایفون دارم از همون موقع هروقت میخواستم از اپ استور دانلود کنم ازم پسورد ایتونز رو میخواست برا همین فکر نمیکنم این قابلیت مخصوص فریمور جدید باشه بنظرم علتش اینه چون با وی پی ان یا ... کانکت میشیم هر بار ای پی فرق میکنه برا همین پسورد میخواد شایدم به این علت باشه که یه نفر یواشکی از کامپیوتر شما اقدام به دانلود نکنه
دوستان از حالا شایعات برا آیفون بعدی شروع شد !
شما چی فکر میکنید ؟ من میگم به احتمال خیلی زیاد آیفون بعدی همین شکلی باشه یا خیلی شبیه این باشه
چون اپل همیشه توی نوآوری و جهش هاش یه قاب مسطح استفاده میکنه که همه جاش ضخامت یکسانی داره و توی آپدیت ها میاد لبه ها رو نازک تر میکنه و ضخامت رو کم تر ...
مثل ipad و ipad 2
خدا کنه اسمش iPhone 5 نباشه ... خیلی بی مزه میشه
اتفاقا بعد از طراحی آیفون 4 فک نمیکنم اپل برگرده به طراحی های بدون لبه!
منظورم طراحی به فرم 3 جی اسه...
به نظرم اسمشم آیفون 5 باشه خیلی بد نیست!هرچند که بعیده...
هرچی که هست اوایل تابستون معلوم میشه.
من احتمال ميدم آيفون بعدي از لحاظ ديزاين فرق خاصي با آيفون 4 نخواهد داشت
فقط حافظه 64 اضافه ميشه + چيپ A5 + فن آوري 4Gبه همين دليل احتمال ميدم كه اسمش ميشه 4G
![]()
با سلام
دوستان يه سوال داشتم ممنون ميشم جواب بديد
اقا يه ايفون٤ تو يه جشنواره دادن به بابامون اونم داد به من
من تا حدودي پستاي قبليو خوندم
١.اين سيديا كه ميگين من گشتم نداره
٢.من كلا با گوشيم ميرم نت از app stor نميتونم استفاده كنم چون پسورد ندارم نميدونم چجوري عوضش كنم
٣.اين جيل برينگ اصلا نگرفتم چيه
٤.چي كار كنم؟ممنون ميشم توضيح كامل بدين
دوستان دقت کنید صحبت من درباره خریدها درون هر برنامه بود (In-App Purchases) ، نه خرید از iTunes و App Store. از زمانی که iTunes بوده همیشه این قضیه هم بوده. از iOS 4.3 به بعد هر دفعه قصد In-App Purchase داشته باشید باید پسوردتون رو وارد کنید، حتی اگه ده ثانیه قبل هم پسورد رو در App Store زده باشید. این توی هیچ نسخه قبلی نبوده.
معلوم نیست ولی تفاوت ها احتمالا همون 64 و A5 خواهد بود، LTE هم به نظر من بعیده چون هنوز که هنوزه شبکه درست و حسابی LTE ای در هیچ دنیا وجود نداره، Verizon هم گوشیهای LTE اش رو نیمه دوم امسال عرضه می کنه و اون موقع هم پشتیبانی فقط در چند شهر بزرگ آمریکا خواهد بود.. WiMax هم که اصلا جای بحث نداره. من 4G رو برا ششمین آیفون پیش بینی می کنم.
خدایش من که از این خیلی راضی هستم دیگه نمیدونم چی می خوان بدهند بیرو ن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)