اصولا باید بخواد حالا اینکه بعضی ها بدون اون تونستن وارد بشن... جای شگفتی داره. حتی بعد از نصب پچ قبلی هم باید بازی اکتیو میشد.
فقط یه اکتیویتور (Reloaded) برای این بازی هست که برای همه ورژن ها کار میکنه. قرار دادمش تو ضمیمه...
اصولا باید بخواد حالا اینکه بعضی ها بدون اون تونستن وارد بشن... جای شگفتی داره. حتی بعد از نصب پچ قبلی هم باید بازی اکتیو میشد.
فقط یه اکتیویتور (Reloaded) برای این بازی هست که برای همه ورژن ها کار میکنه. قرار دادمش تو ضمیمه...
دوستان گل
من جدیدا" بازی رو نصب کردم و هر دو پچ رو نصب کردم و کداکتیویتور شما رو هم نصب کردم
ولی هر موقع وارد بازی که میشم و به قسمت آغازین مرحله که میرسه بعد از دمو از بازی میاد بیرون و ERROR میده
به نظر شما باید چکار کنم
بهتره یه عکس از اررور بزاری، این طوری میشه بهتر راهنمایی کرد ( یا حداقل متن اررور ) !
فعلا" دقیقا" من متن رو نگاه نکردم
مشکل اصلیش ابنه که کلا" از بازی میاد بیرون و 2 گزینه نشون میداد که یکیش CLOSE بودش و اونکی رو یادم نیست
سیستم عامل من الان 7ویندوز 32بیت هستش
هر چی ترینر اینجا بود رو بازی اثر نداره
آخه یه ترینر سالم که رو این بازی کار کنه نداریم
پچ ها رو نصب کردی؟
اگه نصب کرده باشی ورژن بازی تغییر میکنه باید ترینر مربوط به اون ورژن رو دانلود کنی
نه هیچ کدوم رو نصب نکردم
ببین اینا کار میکنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا این متن ERROR هستش
متاسفانه خودم هم نمی دونم چرا این ERROR رو میده
سلام
من پچ جدید باری nfs hot pursuit رو نصب کردم . اما موقع اجرا باری سریال نامبر می خواد . توی dvd بازی هم سریال نامبر نداره . کسی می تونه کمک کنه ؟ ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)