تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 177 از 311 اولاول ... 77127167173174175176177178179180181187227277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بازی باگ های جالبی داره:
    قبل از شروع بازی در محیط تمرین بازیکن نامرئی میشه
    رونالدو تو بازی مصدوم میشه کاروالیو رو نشون میده افتاده رو زمین
    یه بار ویا بهم گل زد موقع شادی پس از گل دوید به طرف دروازه از تور رد شد و داشت همینطور به حرکتش ادامه میداد که دیگه نفهمیدم چی شد

پیشنهاد میکنم حتما خطای هند رو در بازی فعال کنید خیلی جالب میشه.تور دروازه رو هم که میشه تغییر داد.
    یه بار با چلسی داشتم بازی میکردم در حین بازی تو ورزشگاه موزیک پخش شد.البته فقط یه بار واسم اتفاق افتاد.
    هنوزم سرعت بازی بالاست حتی روی SLOW
    CPU کار تیمی کمتر انجام میده ولی بیشتر دریبل میزنه

من به این بازی امتیاز 9.5/10 میدم.

اینا مشکلات نسخه دمو بازی هست و شکی نداشته باش که در نسخه نهایی این مشکلات اصلا وجود نداره

2. 3 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

چند نکته جالب:

اگر دقت کرده باشین وقتی خطایی صورت میگیره بعضی مواقع بازیکنان به تصمیم داور مبنی بر اعلام خطا یا نشان دادن کارت اعتراض میکنند. داور به بازیکنی که اعتراض میکنه هم یک کارت میده.من داشتم با یوونتوس بازی میکردم که روی پای بازیکن این تیم تکلی رفتم و خطا شد و داور کارت زرد داد. بعد محمد سیسوکو اعتراض کرد که چرا کارت زرد باید داور قرمز میداد که داور به اون هم کارت داد.

توی یک بازی بود که خطایی اعلام شد و پنالتی شد زاویه دوربین از سمت زمین به اسمون بود برای همین شد من نمایشگر ورزشگاه یا همون اسکوربرد رو ببینم.دیدم درست همون اتفاقاتی که در زمین میفته داخل اون نشون داده میشه و مثل سابق یک تصویر ساده نیست.

اگر دقت کرده باشین تیم حریف در صورتی که بازیکنیش کارت قرمز بگیره به سرعت یک بازیکن جاینشین میاره و تغییر تاکتیک میده.یا مثلا در زمانی که عقب هستند و یا جلو با اواردن بازیکنان تهاجمی یا تدافعی و با تغییر تاکتیک تلاش در تغییر و یا حفظ نتیجه میکنند. بهترین جاش اینجاست که مثلا وقتی بارسا عقب باشه و ابراهیموویچ رو جای ابیدال بیاره . ابراهیموویچ دفاع بازی نکمیکنه بلکه میره مهاجم وایمیسه و تیم تغییر تاکتیکی میده. در فوتبال های سابق من یادم نیست که اینطوری بوده باشه.

و خوب داور ها هر چقدر خوب افساید میگیرن بعضی مواقع اشتباه هم میکنند و اشتباه در افساید گیری هم داریم بعضی مواقع افساید رو رد میکنیم و بعضی مواقع به اشتباه درش قرار میگیریم.

4. 10 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه danyal2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    دنياي مجازي

پيش فرض

28 سپتامبر مصادف با 6 مهر ماه تاریخ عرضه فیفا و تاریخ 30 سپتامبر مصادف با 8 مهر ماه PES عرضه خواهد شد.

امروز 3 مهر و فروشگاه سايت مثل سالهاي قبل براي فروش بازي عمل نكرده. هرسال چند روز زودتر بازي روي سايت براي فروش ميومد.
    مديران عزيز فروشگاه چه خبر!؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لینک نسخه 360 بازی ( پال ) اومده . اما مثل اینکه میگن زبان بازی انگلیسی نیست . کسی در این زمینه اطلاعی داری ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

فکر کنم همشون فیک باشن تا تایید نشدن اصلا دانلود نکنید.هنوز به زمان انتشار بازی وقت باقی مونده!!!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر کنم همشون فیک باشن تا تایید نشدن اصلا دانلود نکنید.هنوز به زمان انتشار بازی وقت باقی مونده!!!
    فیک نیست کاملا درسته .
    همچین زمانی هم تا انتشار بازی نمونده . فقط سه روز !! اصولا نسخه 360 خیلی زودتر از این حرف ها میاد .
    نسخه 360 بازی Dead Rising2 قراره با فیفا 11 منتشر بشه ولی از یک هفته پیش لینک هاش اومده

اینم لینک :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. 4 کاربر از mehdi30nema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

فیک نیست کاملا درسته .
    همچین زمانی هم تا انتشار بازی نمونده . فقط سه روز !! اصولا نسخه 360 خیلی زودتر از این حرف ها میاد .
    نسخه 360 بازی Dead Rising2 قراره با فیفا 11 منتشر بشه ولی از یک هفته پیش لینک هاش اومده

اینم لینک :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه اینطوره که چه بهتر بالاخره انتظارات داره به سر می رسه ... به زودی شاهد بهترین بازی ورزشی تاریخ خواهیم بود

We Are 11
    We Are 11
    We Are 11
    We Are 11
    We Are 11
    Last edited by konami-pes; 25-09-2010 at 10:32.

11. 2 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

بچه ها تا بحال دقت کردین ؟ سرعت بازی توی تلویزیون نسبت به مانیتور خیلی کمتره . همینطور زمان پاسخ دهی مثلا اگه شما دکمه پاسو فشار بدین بازیکن دیرتر اقدام به پاس دادن میکنه . من هم روی مانیتور امتحان کردم و هم تلویزیون . به نظر من سرعت بازی توی مانیتور خیلی زیاد و غیر واقعیه حتی اگه سرعت بازیو روی slow قرار داده باشیم .
    به نظر شما میشه مانیتور رو طوری تنظیم کرد که زمان پاسخ دهی توی بازی مثل تلویزیون بشه ؟ من فکر میکنم علت اینکه سرعت بازی توی تلویزیون کمتره اینه که تلویزیون رفرش ریت کمتری داره . حالا اگه ما رفرش ریت مانیتور رو کم کنیم به چشم آسیب نمیزنه ؟
    در ضمن کسی میدونه رفرش ریت تلویزیون چقدره ؟
    Last edited by 4039; 25-09-2010 at 11:53.

13. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

راستی تورنت xbox 360 pal multi هم اومده

15. این کاربر از Mr.Vahid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

سرعت بازی اصلا برای من ایده آل نیست
    من دوست دارم بازیکن زمان بیشتری پا به توپ باشه.در اینجا پرسینگ خیلی زیاد و غیر طبیعی صورت میگیره که باعث میشه بازیکنا بسرعت توپو لو بدن.در عرض چند ثانیه هم میشه از دروازه خودی به زمین حریف نزدیک شد.انگار زمین کوچک بنظر میاد.
    البته این روی مانیتور بیشتر به چشم میاد.میشد در قسمت تنظیمات درجه های بیشتری برای تنظیم سرعت بازی میذاشتن.مثلا 4 نوع سرعت بازی تعریف میشد.
    مانیتور من LG 2261VP

17. این کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •