اینا مشکلات نسخه دمو بازی هست و شکی نداشته باش که در نسخه نهایی این مشکلات اصلا وجود نداره
اینا مشکلات نسخه دمو بازی هست و شکی نداشته باش که در نسخه نهایی این مشکلات اصلا وجود نداره
چند نکته جالب:
اگر دقت کرده باشین وقتی خطایی صورت میگیره بعضی مواقع بازیکنان به تصمیم داور مبنی بر اعلام خطا یا نشان دادن کارت اعتراض میکنند. داور به بازیکنی که اعتراض میکنه هم یک کارت میده.من داشتم با یوونتوس بازی میکردم که روی پای بازیکن این تیم تکلی رفتم و خطا شد و داور کارت زرد داد. بعد محمد سیسوکو اعتراض کرد که چرا کارت زرد باید داور قرمز میداد که داور به اون هم کارت داد.
توی یک بازی بود که خطایی اعلام شد و پنالتی شد زاویه دوربین از سمت زمین به اسمون بود برای همین شد من نمایشگر ورزشگاه یا همون اسکوربرد رو ببینم.دیدم درست همون اتفاقاتی که در زمین میفته داخل اون نشون داده میشه و مثل سابق یک تصویر ساده نیست.
اگر دقت کرده باشین تیم حریف در صورتی که بازیکنیش کارت قرمز بگیره به سرعت یک بازیکن جاینشین میاره و تغییر تاکتیک میده.یا مثلا در زمانی که عقب هستند و یا جلو با اواردن بازیکنان تهاجمی یا تدافعی و با تغییر تاکتیک تلاش در تغییر و یا حفظ نتیجه میکنند. بهترین جاش اینجاست که مثلا وقتی بارسا عقب باشه و ابراهیموویچ رو جای ابیدال بیاره . ابراهیموویچ دفاع بازی نکمیکنه بلکه میره مهاجم وایمیسه و تیم تغییر تاکتیکی میده. در فوتبال های سابق من یادم نیست که اینطوری بوده باشه.
و خوب داور ها هر چقدر خوب افساید میگیرن بعضی مواقع اشتباه هم میکنند و اشتباه در افساید گیری هم داریم بعضی مواقع افساید رو رد میکنیم و بعضی مواقع به اشتباه درش قرار میگیریم.
امروز 3 مهر و فروشگاه سايت مثل سالهاي قبل براي فروش بازي عمل نكرده. هرسال چند روز زودتر بازي روي سايت براي فروش ميومد.
مديران عزيز فروشگاه چه خبر!؟![]()
لینک نسخه 360 بازی ( پال ) اومده . اما مثل اینکه میگن زبان بازی انگلیسی نیست . کسی در این زمینه اطلاعی داری ؟
فکر کنم همشون فیک باشن تا تایید نشدن اصلا دانلود نکنید.هنوز به زمان انتشار بازی وقت باقی مونده!!!
فیک نیست کاملا درسته .
همچین زمانی هم تا انتشار بازی نمونده . فقط سه روز !! اصولا نسخه 360 خیلی زودتر از این حرف ها میاد .
نسخه 360 بازی Dead Rising2 قراره با فیفا 11 منتشر بشه ولی از یک هفته پیش لینک هاش اومده
اینم لینک :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه اینطوره که چه بهتربالاخره انتظارات داره به سر می رسه ... به زودی شاهد بهترین بازی ورزشی تاریخ خواهیم بود
We Are 11
We Are 11
We Are 11
We Are 11
We Are 11
Last edited by konami-pes; 25-09-2010 at 10:32.
بچه ها تا بحال دقت کردین ؟ سرعت بازی توی تلویزیون نسبت به مانیتور خیلی کمتره . همینطور زمان پاسخ دهی مثلا اگه شما دکمه پاسو فشار بدین بازیکن دیرتر اقدام به پاس دادن میکنه . من هم روی مانیتور امتحان کردم و هم تلویزیون . به نظر من سرعت بازی توی مانیتور خیلی زیاد و غیر واقعیه حتی اگه سرعت بازیو روی slow قرار داده باشیم .
به نظر شما میشه مانیتور رو طوری تنظیم کرد که زمان پاسخ دهی توی بازی مثل تلویزیون بشه ؟ من فکر میکنم علت اینکه سرعت بازی توی تلویزیون کمتره اینه که تلویزیون رفرش ریت کمتری داره . حالا اگه ما رفرش ریت مانیتور رو کم کنیم به چشم آسیب نمیزنه ؟
در ضمن کسی میدونه رفرش ریت تلویزیون چقدره ؟
Last edited by 4039; 25-09-2010 at 11:53.
راستی تورنت xbox 360 pal multi هم اومده![]()
سرعت بازی اصلا برای من ایده آل نیست
من دوست دارم بازیکن زمان بیشتری پا به توپ باشه.در اینجا پرسینگ خیلی زیاد و غیر طبیعی صورت میگیره که باعث میشه بازیکنا بسرعت توپو لو بدن.در عرض چند ثانیه هم میشه از دروازه خودی به زمین حریف نزدیک شد.انگار زمین کوچک بنظر میاد.
البته این روی مانیتور بیشتر به چشم میاد.میشد در قسمت تنظیمات درجه های بیشتری برای تنظیم سرعت بازی میذاشتن.مثلا 4 نوع سرعت بازی تعریف میشد.
مانیتور من LG 2261VP
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)