من دارم ولی سرعت دانلودم روی ۳۸۰ کیلو بایته هرچی هم باهاشون تماس میگیرم فرقی نمیکنه فقط سرعت پورتم رو کم و زیاد می کنن ولی سرعت دانلود از جای دیگه محدوده و هیچ تغییری نمیکنه
من دارم ولی سرعت دانلودم روی ۳۸۰ کیلو بایته هرچی هم باهاشون تماس میگیرم فرقی نمیکنه فقط سرعت پورتم رو کم و زیاد می کنن ولی سرعت دانلود از جای دیگه محدوده و هیچ تغییری نمیکنه
کدوم تعرفه خریداری کردید ؟
سرعت در زمان شبانه چقدره ؟
سرعت 2 مگ تا 16 مگ رو گرفتم ولی عملاً سرعتم روی همون 380 کیلو بایته. 2020 هم فقط میگه نویز خطت بالاست در صورتی که مشکل از سمت من نیست وخطم تا 12 مگ میکشه ولی پورتم روی هر مقداری قرار میدن سرعت دانلود من روی همون 380 کیلو بایت محدود شده. شبانه هم همین حدوده ولی کمتر
یه عکس از وضعیت خط بده
بنظرم 195 شکایت کن
سلام ممنون از پاسخت .
توی شبانه رایگان خیلی افت سرعت داری ؟
حدودا شبانه چند میشه سرعتت ؟
کسی دیگه این مشکل رو نداره مثل من که کمپین رو عوض کرده باشه ولی سرعتش تغییر نکرده باشه؟
کسانی که یکی دو ماهی میشه از دیده بان نت اینترنت گرفتن بیاین تو خصوصی بنده یا ادرس تلگرام بنده @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 65
بهتون میگم چه طوری 2 گیگ رایگان بگیرید
سلام
همینجا بگو همه استفاده کنند
اگر همدیگه رو تایید کنیم که مثلا من باعث شدم شما بیایید دیده بان نت به هر دو طرف مقداری ترافیک میده رایگان
ولی شرطش اینه که جدید باشه مثلا یک یا دو ماه
زرنگیا
به کسی که معرفی کرده هشتا
به جدیده دو تا میده
ولی خوب باید زمان گرفتن سرویس بگه که فلانی با این شماره آورده راه دیگه ای هم هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)