تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 177 از 451 اولاول ... 77127167173174175176177178179180181187227277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان.... خدمت اساتید یه سوالی داشتم... من زمانی که میخوام از لپتاپ به وسیله بولوتوث فایلی را به گوشیم send کنم ازم کد میخواد ...ولی زمانی که از گوشیم فایلی را به لپتاپ send میکنم مشکلی نیست وراحت send میشه. اگه میشه راهنماییم کنید که چه کدی باید بزنم. ممنون

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام دوستان کسی تا به حال روی این مدل fedora 12 یا 13 نصب کرده اصلا کسی رو این مدل ورژنی از لینوکس نصب کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
    من همین الان نصب کردم مشکلی نداشت. یه ورژن 9.3 از ابونتو بود البته. کمتر از یه سی دی هم حجمش بود. البته من توش زیاد نموندم چون لینوکس کار نکردم زیاد و خیلی کم بلدم. درایور گرافیک رو هم میخواست دانلود کنه که کنسلش کردم ولی انگار یه درایوری داشت که دانلود کنه و این خیلی خوبه.

یکی تو پست های قبل در مورد مک سوال کرده بود. فردا مک هم میرسه و نصبش می کنم. اون رو همین طوری برای تست سیستم مک میخوام نصب کنم وگرنه میدونم به دردم نمیخوره. هم برنامه هاش رو ندارم و هم اون طوری که تیلیغ میشه خوب نیست. مخصوصا تو بازی ها !!!!

مثلا بازی هاف لایف دو ایزود دومش رو تست کردن. یه ریویو یه جا خوندم ولی لینکش رو الان ندارم. سرعت اجرا تقریبا دو سوم ویندوز بود. تازه کیفیت فیلترینگ تکسچر بد بود و حالا مه آلود داشت.
    Last edited by alireza1411; 30-08-2010 at 19:10.

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

در مورد یو اس بی تی من درست قانع نشدم. یو اس بی تری همین لپ تاپ ما با 900 میلی آمپر میتونه کار کنه در حالی که یو اس بی تو هاش با 500 میلی آمپر. این نشون میده کارش بهتر باید باشه ولی من سوالم در مورد بهتر بودن یو اس بی تری نیستش. من میگم این هاردها:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جز اون خوباش هنوز نتونستند به بالای 60 برسن. حالا اینا رو چه به یو اس بی دو بزنیم چه یو اس بی تری فرقش به نظرم کم میشه. البته من دنبال یه وسیله هستم که تست کنم و مثل شما نتونستم.
    ممنون علیرضا جان,
    پورت USB 3.0 وقتی برای رید و رایت به یک هارد اکسترنال مورد استفاده قرار بگیره میتونه تا 2000 میلی آمپر توان مصرفی بخواد و به همین دلیله که اگر بخواهید یک هارد اکسترنال با پورت USB 3.0 تهیه کنید باید هاردی باشه که آداپتور خودش رو داشته باشه و بتونه برقش رو خودش تامین کنه چون پورت های معمولی USB 3.0 در پی سی یا لپ تاپ تا حداکثر 900 میلی آمپر میتونند بهش برق برسونند.

در ضمن ExpressCard امروز به دستم رسید و نتایج تست هارد اکسترنال از طریق پورتهای USB 2.0 و USB 3.0 رو در تاپیک زیر قرار دادم. سرعت انتقال فایل از طریق USB 3.0 راحت 90 تا 100 مگابایت در ثانیه در سیستم من سرعت داره. سوالی بود اونجا در خدمتم.

کد:

4. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

ممنون علیرضا جان,
    پورت USB 3.0 وقتی برای رید و رایت به یک هارد اکسترنال مورد استفاده قرار بگیره میتونه تا 2000 میلی آمپر توان مصرفی بخواد و به همین دلیله که اگر بخواهید یک هارد اکسترنال با پورت USB 3.0 تهیه کنید باید هاردی باشه که آداپتور خودش رو داشته باشه و بتونه برقش رو خودش تامین کنه چون پورت های معمولی USB 3.0 در پی سی یا لپ تاپ تا حداکثر 900 میلی آمپر میتونند بهش برق برسونند.

در ضمن ExpressCard امروز به دستم رسید و نتایج تست هارد اکسترنال از طریق پورتهای USB 2.0 و USB 3.0 رو در تاپیک زیر قرار دادم. سرعت انتقال فایل از طریق USB 3.0 راحت 90 تا 100 مگابایت در ثانیه در سیستم من سرعت داره. سوالی بود اونجا در خدمتم.

کد:

هارد خوبی باید باشه. سرعت یو اس بی تری هم واسه این وسیله معلومه که باید بیشتر باشه. همون دو برابر که درآوردین به نظرم منطقیه. فکر کنم هاد اینترنالتون بند ویدث رو محدود کرده آخه ماکس سرعت ریدش کمتر از این هارد اکسترناله هستش فکر کنم. سرعت مومنتوس حدود 110 بود تو تامز هارد ور و این وسیله میتونه تا 130 یا بعضی ورژناش تا 150 تا منتقل کنه. البته رایتش شاید کمتر باشه و منظور از 130 ریدش باشه. اون طوری طبیعیه که رایتش بشه مثلا 110. البته این یه حدسه فقط.

ولی نکته اینه که هارد شما 3.5 اینچی بودش نه 2.5 اینچی. من هم حرفم این بود که تو 2.5 اینچی ها هنوز بالای 60 مگ در ثانیه خیلی کم پیدا میشه. بعد ها که کارا پیشرفت کنه معلومه که این پورت یو اس بی تری میتونه خیلی به درد بخوره.

من هم دنبال آپگرید این هارد اینترنالش هستم چون به قولی نقطه ضعف سیستمه یا به اصطلاح شده گردن بطری (Bottle neck) و همه چی توش گیر میکنه.

از تست هایی که گذاشتی ممنون. در پایان میگم مبارک باشه. ان شاء الله خوب کار کنه براتون.

6. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ببین دوست من من واسه خریداین مدل کلی سایت خارجی و ایرانی رو زیرو رو کردم. آخه پولم از پارو بالا نمیره برم یه چی بخرم هی خراب شه یا دو تا برنامه سنگین رو نشه باهاش باز کرد.

لپ تاپ تو ایران بیشتر سونی پیشنهاد میشه. منم تحقیق که کردم این مدلایی که با همین سی پی یو یا سی پی یو چهار هسته ای هستند بدک نیستند. گرافیک سونی یه مقداری ضعیفه و ازنظر دما یکمی شاید از ایسوس هم بهتر باشه. ولی تو فرومهای خارجی خرابیش رو بیشتر گزارش کرده بودند. تو ایران هم تقریبا همین نظر رو دارند. کلا تو ایران تو همه بحث ها (بازار و تجارت و سیاست و ورزش و .... حرف و شایعه زیاد در میارند و آدم ئاسه خرید یه لپ تاپ کلی ضد و نقیض میشنوه و گیج میشه. سونی به نظر من گرونه و خرابش یکمی بیشتر از ایسوسه.
    یه مشکلی هم هست که خیلی در موردش نشنیدم و در مورد بایوس سونیه که میگن مشکل داره و هنوز درست نشده. باعث میشه تو ویندوز گاهی گرافیک به هم بریزه.

اچ پی که دیگه واقعا خرابیش بیشتره و مشکلات حرارتی هم میگن داره. وسایلش کم پیدا میشه و گرون در میاد.
    با هیمن قیمت گرافیکش از ایسوس ضعیف تره و البته خنک تره. من موندم چه جوری بیشتر مشتری هاش بعد از دو سال مشکل کارت گرافیک پیدا میکنن. اگه کارت گرافیکش مثل ایسوس بود چی میخواست بشه ؟؟؟

دل مارک خوبی هست و تعمیرش میگن راحته ولی دو تا ایراد داره. کیفیت مونتاژش خوب نیست و مثلا مانیتورش موقع تایپ شدید مثل الان من میلرزه. سبکیش هم نشون میده بدنش زیاد محکم نیست. ایراد دیگش اینه که پورتای خروجیش یه مقداری کم تعداده البته من منظورم با همین سی پی یو هستش.
    از نظر گرافیک هم به این مدل ایسوس نمیرسه مثل خیلی مارکای دیگه. ولی خب اگه واسه بازی نخوای مشکلی هم نداره.

مارک ام اس آی مارک خوبیه در کل. ولی بر خلاف کارت گرافیکا و مادر بورداش که نمیدونم شاید اون ها هم زیاد خوب نباشن میگن لپ تاپاش خوب نیست. پیچ های رو مادر بوردش با هم یکی نیست !!!! یا ممکنه لق بزنه !!!!
    من که طرفش نرفتم این رو شنیدم.

توشیبا و ایسوس به نظرم دو تا مارکی هست که از بقیه بهتره. من یه مدل ستلایت 505 بود فکر کنم از توشیبا دیدم ولی گرافیکش مثل سونی 330 بود و قدرتش نصف ایسوس بود.گارانتیش یه کم تو دلم رو خالی کرد وگرنه شاید میخریدمش. من کلی گشتم و ایسوس رو انتخاب کردم. حالا شما هم بگرد ببین چی می پسندی.

راستی تمام حرفام در مورد سی پی یو 720qm و بالاتر بود. شما میتونی دو هسته ای بگیری ولی اگه از من میشنوی چهار هسته ای با همین مدل سی پی یو بهترین انتخابه. بالاتر از این مدل مشکل داغیش بیشتر میشه و قدرت پردازش اون هم خیلی بالاتر نمیره که به خاطرش 300 200 400 تومن بیشتر هزینه کنی.

ممنون ، بین سری F سونی و N61jq واقعا گیج شدم...
    برای کار گرافیکی سنگین میخوام...
    سونی زیباتره ، بلوری ، رم 6gb و مانیتور full hd داره نمیدونم هارد 7200 هم داره یا نه ؟
    به جاش ایسوس مقاوم تره ،گرافیکش هم فکر کنم قویتره ( 5730)، usb 3 داره و مانیتورش led هست..

داره خودمونی میشه yperion(-)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

11

سلام.
    من وقتی میخواهم از روی کامپیوتر با بلوتوث یه چیزی بفرستم روی گوشیم مشکلی ندارم.ولی از روی گوشی مشکل دارم.نمیتونم بیشتر از
    یه عکس بفرستم.500KB
    مشکل از کجاست؟
    Last edited by yperion(-); 30-08-2010 at 22:35.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام دوستان.... خدمت اساتید یه سوالی داشتم... من زمانی که میخوام از لپتاپ به وسیله بولوتوث فایلی را به گوشیم send کنم ازم کد میخواد ...ولی زمانی که از گوشیم فایلی را به لپتاپ send میکنم مشکلی نیست وراحت send میشه. اگه میشه راهنماییم کنید که چه کدی باید بزنم. ممنون
    تا جایی که میدونم یه کد یا به شکل اتوماتیک انتخاب میشه و رو گوشی نشون میده که باید تو لپ تاپ هم همون رو بزنید. یا کد رو شما تو گوشی یه چی انتخاب میکنی و میزنی. بعد تو لپ تاپ هم همون رو میزنی.
    من گوشیم ال جی کا یو 990 ویوتی هستش. هر گوشی فکر کنم یه کمی فرق داره. ولی اصل کار اینه که کد ها یکی باشه.

حل نشد بگو یه بار دقیق مراحل کار رو با گوشیم انجام بدم و بنویسم. راستی میشه با گوشی یه چیزی پخش کنی و صداش از لپ تاپ بیاد بیرون !!! البته فکر کنم میدونستین ولی من زیاد تو گوشی وارد نیستم و برام جالب بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوست داران n61
    من یه لپ تاپ میخواستم با این مشخصات که یکی n61 رو بهم پیشنهاد داد شما هم نظرتون رو بگید فقط خواهشآ بدون تعصب باشه و اگه مدل دیگه و بهتری هست دریغ نفرمایید

در کارهای مهندسی و برنامه سنگین مهندسی ازش استفاده کنم
    در کارهای سنگین و به روز گرافیکی استفاده کنم
    تو بازی هایی که تا حالا ساخته شده اصلا کم نیاره
    مانیتور با کیفیتی داشته باشه led با کیفیت
    انواع خدمات اینترنت بی سیم و وایمکس و غیره رو پذیرا باشه یعنی مشکلی با این خدمات نداشته باشه
    قطعات فوق العاده با کیفیتی داشته باشه و خیلی سگ جون باشه چون باید 15 ساعت در روز روشن باشه
    بیشترین ورودی برای انواع و اقسام لوازم جانبی رو داشته باشه
    به تیلویزیون ها و مانیتورهای ال سی دی و ال ای دی وصل بشه

بوجه ماکسیمم 1.5 میلیون تومان

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

ممنون ، بین سری F سونی و N61jq واقعا گیج شدم...
    برای کار گرافیکی سنگین میخوام...
    سونی زیباتره ، بلوری ، رم 6gb و مانیتور full hd داره نمیدونم هارد 7200 هم داره یا نه ؟
    به جاش ایسوس مقاوم تره ،گرافیکش هم فکر کنم قویتره ( 5730)، usb 3 داره و مانیتورش led هست..
    یه مقایسه می کنم چون معلومه یا سونی میخوای یا ایسوس و تنوع کم شده و یشه انتخاب کرد. من تو چند تا مارک مونده بودم و خیلی سخت تر بود.

مانیتور:
    ایسوس 1360*768 سامسونگ با زاویه دید نمیدونم چند ولی هرچی هست از سونی کمتره و سونی مانیتور 1600*900 که البته فول اچ دی نیست. لپ تاپ با مانیتور فول اچ دی باید رزولوشن 1920*1080 داشته باشه و قیمتش هم فکر نکنم زیر دو تومن باشه. همه ی برند ها منظورمه. به هر حال مانیتور سونی بهتره ولی نه خیلی بلکه یه خورده. تازه گفتم مشکل رزولوشن بالا و ریز شدن آیکون ها چیه.

رم :
    ایسوس 4 گیگیه و سونی بستگی داره و اگه هم قیمت باشن جفتشون 4 گیگه. رم ایسوس گینگستونه یا مارکای دیگه هم شاید باشه ولی یه چیز بدش اینه که امتیاز ویندوز بهش 5.9 هست و به سونی 6.9 که خیلی تو ذوق زده اما مهم نیست. میدونین چزا ؟ آخه امتیاز تقریبا الکیه و تو نرم افزارهای حرفه ای اختلافشون خیلی کمه. اصلا یه چیزی من یه چیزایی نصب کردم تو ویندوز 32 بیتی و امتیازش شد 7.5 پس میبینین که الکیه !!!!

خب رم 6 گیگ گفتین. رم 2 گیگ لپ تاپ با همین باس 1333 فکر کنم زیر 100 تومنه !!!! خب یه دونه 4 گیگش هم که حدود 150 تومنه !!! یه دونه بندازیم میشه عین مال سونی و قیمتشون هم باز مساوی در میاد و حتی کمتر.

بلوری:
    جفتشون دارن که !!!! من خریدم 1330 و اون موقع سونی هم همین قیمت بود. جفتشون توی چین تولید شده بودند !!! نه ساخت چین. خط تولید خیلی محصولات تو چین هستش ولی کیفیت بدی ندارند. تازه ایسوس و سونی جفتشون تو چین ساخته شده اند اگه بد باشه جفتشون بده. سونی آمریکایی ها هم معلوم نیست واقعا آمریکایی باشن تازه اگر هم باشن بلوری بی بلوری میشه. در واقع چون مال آمریکاست هزینه ی بالاتری دار و فکر نکنم کیفیتش فرقی با چینی داشته باشه. خط تولید یکیه دیگه.

یو اس بی تری:
    مزیت خوبیه واسه بعد ها.

گرافیک :
    تو بازی کرایسیس این 5730 ایسوس حدود 17 فریم میده ولی سونی حدود 12 فریم. امتیاز کلیشون هم تو همه بازیها تقریبا همین جوریه. کلا میشه گفت قدرت 5730 1.5 برابر 230 یا 330 هست. البته تقریبا گفتم ...

مقاومت و قیافه:
    شیک بودنش سونی رو نمیدونم ولی این که خوبه. تازه من قیافش رو کار ندارم. مهم برام کارش هست.
    در مورد دما و خرابی بگم ایسوس دمای بالاتری داره و مثل سونی بدنه و کیبوردش داغ نمیشه که انتقال حرارتش از سطوح بیشتری صورت بگیره. اما یادتون نره ایسوس با این که داغتره ولی لابد حساب کتاب کردن و میدونن مشکلی نیست. اصلا میدونین که ایسوس دو تا گرافیک 5870 ای تی آی رو یکی کرده و با وجود اینکه ای تی آی واسه همین کار مجبور شده کلاک مموری و هسته رو کم کنه، ایسوس این کارو نکرده و قدرت خودش رو نشون داده. اسم کارش رو هم گذاشته ARES و الان قویترین کارت گرافیک جهانه که فقط خود ایسوس میزنه و هنوز شرکتای خفن دیگه نتونستن این کارو بکنن. ایسوس تو زمینه هایی که مدتیه وارد شده سونی رو به راحتی پشت سر گذاشته. بهش شک نکن.

دادا یه چی بگم خیالت راحت شه. من واسه خریدنش فکر کنم یه 300 400 صفحه مطلب رو خوندم و کلی بنچ مارک و ......... زیرو رو کردم. پولی که دانشجویی در میاد باعث میشه آدم واسه خریدن یه چی با این قیمت کلی تحقیق کنه و به کسی هم اعتماد نکنه. من رشتم کامپیوتر نیست ولی انقدر از این مغازه دارها سوال کردم که فکر میکنن کامپیوتر میخونم یا شغلم اینه. به نظر من شک نکن البته اگه دوست داری صبر کن که سی پی یوهای چهار هسته ای اینتل با ترانزیستورهای 32 نانومتری تو بازار وارد شه. مصرف برقشون کمتره و کلاک بالاتری هم دارن.
    تقریبا 15 درصد برق کمتری مصرف می کنن. اسم این سری جدید که داره میاد Sandy Bridge هست. اینم لینکای مربوط به این خبر:

کد:
    کد:
    کد:
    یه ریویو و تست خوب از آناند تچ :

کد:
    تو این سری جدید گرافیک اینتگریت سی پی یو جهش خوبی داشته اگرچه نمیشه گرافیک دیسکریت رو کناز گذاشت و با گرافیک سی پی یو کار کرد ولی سرعت کارش از یه کارت گرافیک 5450 که الان حدود 90 تا 100 تومنه بهتره (کال آف دیتوی رو رو کمترین کیفیت میشه بازی کرد و خودش خیلی خوبه):

قدرت این سری اونقدر بالا هست که با داشتن چهار هسته در حد شش هسته کار میکنند. برای مقایسه 1090 شش هسته ای از ای ام دی و 980 جی ایکس از اینتل رو ببینید:

متاسفانه اینکه اینا کی تو دستاپ و لپ تاپ میاد به بازار اعلام نشده:
    کد:
    حالا اگه شک داری بزار سری بعدی برسه ولی فعلا که ایسوس بهتره.

12. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست داران n61
    من یه لپ تاپ میخواستم با این مشخصات که یکی n61 رو بهم پیشنهاد داد شما هم نظرتون رو بگید فقط خواهشآ بدون تعصب باشه و اگه مدل دیگه و بهتری هست دریغ نفرمایید

در کارهای مهندسی و برنامه سنگین مهندسی ازش استفاده کنم
    در کارهای سنگین و به روز گرافیکی استفاده کنم
    تو بازی هایی که تا حالا ساخته شده اصلا کم نیاره
    مانیتور با کیفیتی داشته باشه led با کیفیت
    انواع خدمات اینترنت بی سیم و وایمکس و غیره رو پذیرا باشه یعنی مشکلی با این خدمات نداشته باشه
    قطعات فوق العاده با کیفیتی داشته باشه و خیلی سگ جون باشه چون باید 15 ساعت در روز روشن باشه
    بیشترین ورودی برای انواع و اقسام لوازم جانبی رو داشته باشه
    به تیلویزیون ها و مانیتورهای ال سی دی و ال ای دی وصل بشه

بوجه ماکسیمم 1.5 میلیون تومان
    دوست عزیز بهتون بهترین انتخاب تو این رنج قیمت رو پیشنهاد دادند.قویترین کارت گرافیک مال همین مدله و از لحاظ RAM و CPU هم دارای سریعترین مدل بازاره و صفحه نمایشش هم LED با کیفیتیه.تمام خواسته های شما رو که نوشتین فرای انتظارتون براورده میکنه.من خودم روزی حدود 14 ساعت ازش کار میکشم و 4 ماه است که خریدم.خیلی هم ازش راضیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •