ممنون ، بین سری F سونی و N61jq واقعا گیج شدم...
برای کار گرافیکی سنگین میخوام...
سونی زیباتره ، بلوری ، رم 6gb و مانیتور full hd داره نمیدونم هارد 7200 هم داره یا نه ؟
به جاش ایسوس مقاوم تره ،گرافیکش هم فکر کنم قویتره ( 5730)، usb 3 داره و مانیتورش led هست..
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
یه مقایسه می کنم چون معلومه یا سونی میخوای یا ایسوس و تنوع کم شده و یشه انتخاب کرد. من تو چند تا مارک مونده بودم و خیلی سخت تر بود.
مانیتور:
ایسوس 1360*768 سامسونگ با زاویه دید نمیدونم چند ولی هرچی هست از سونی کمتره و سونی مانیتور 1600*900 که البته فول اچ دی نیست. لپ تاپ با مانیتور فول اچ دی باید رزولوشن 1920*1080 داشته باشه و قیمتش هم فکر نکنم زیر دو تومن باشه. همه ی برند ها منظورمه. به هر حال مانیتور سونی بهتره ولی نه خیلی بلکه یه خورده. تازه گفتم مشکل رزولوشن بالا و ریز شدن آیکون ها چیه.
رم :
ایسوس 4 گیگیه و سونی بستگی داره و اگه هم قیمت باشن جفتشون 4 گیگه. رم ایسوس گینگستونه یا مارکای دیگه هم شاید باشه ولی یه چیز بدش اینه که امتیاز ویندوز بهش 5.9 هست و به سونی 6.9 که خیلی تو ذوق زده اما مهم نیست. میدونین چزا ؟ آخه امتیاز تقریبا الکیه و تو نرم افزارهای حرفه ای اختلافشون خیلی کمه. اصلا یه چیزی من یه چیزایی نصب کردم تو ویندوز 32 بیتی و امتیازش شد 7.5 پس میبینین که الکیه !!!!
خب رم 6 گیگ گفتین. رم 2 گیگ لپ تاپ با همین باس 1333 فکر کنم زیر 100 تومنه !!!! خب یه دونه 4 گیگش هم که حدود 150 تومنه !!! یه دونه بندازیم میشه عین مال سونی و قیمتشون هم باز مساوی در میاد و حتی کمتر.
بلوری:
جفتشون دارن که !!!! من خریدم 1330 و اون موقع سونی هم همین قیمت بود. جفتشون توی چین تولید شده بودند !!! نه ساخت چین. خط تولید خیلی محصولات تو چین هستش ولی کیفیت بدی ندارند. تازه ایسوس و سونی جفتشون تو چین ساخته شده اند اگه بد باشه جفتشون بده. سونی آمریکایی ها هم معلوم نیست واقعا آمریکایی باشن تازه اگر هم باشن بلوری بی بلوری میشه. در واقع چون مال آمریکاست هزینه ی بالاتری دار و فکر نکنم کیفیتش فرقی با چینی داشته باشه. خط تولید یکیه دیگه.
یو اس بی تری:
مزیت خوبیه واسه بعد ها.
گرافیک :
تو بازی کرایسیس این 5730 ایسوس حدود 17 فریم میده ولی سونی حدود 12 فریم. امتیاز کلیشون هم تو همه بازیها تقریبا همین جوریه. کلا میشه گفت قدرت 5730 1.5 برابر 230 یا 330 هست. البته تقریبا گفتم ...
مقاومت و قیافه:
شیک بودنش سونی رو نمیدونم ولی این که خوبه. تازه من قیافش رو کار ندارم. مهم برام کارش هست.
در مورد دما و خرابی بگم ایسوس دمای بالاتری داره و مثل سونی بدنه و کیبوردش داغ نمیشه که انتقال حرارتش از سطوح بیشتری صورت بگیره. اما یادتون نره ایسوس با این که داغتره ولی لابد حساب کتاب کردن و میدونن مشکلی نیست. اصلا میدونین که ایسوس دو تا گرافیک 5870 ای تی آی رو یکی کرده و با وجود اینکه ای تی آی واسه همین کار مجبور شده کلاک مموری و هسته رو کم کنه، ایسوس این کارو نکرده و قدرت خودش رو نشون داده. اسم کارش رو هم گذاشته ARES و الان قویترین کارت گرافیک جهانه که فقط خود ایسوس میزنه و هنوز شرکتای خفن دیگه نتونستن این کارو بکنن. ایسوس تو زمینه هایی که مدتیه وارد شده سونی رو به راحتی پشت سر گذاشته. بهش شک نکن.
دادا یه چی بگم خیالت راحت شه. من واسه خریدنش فکر کنم یه 300 400 صفحه مطلب رو خوندم و کلی بنچ مارک و ......... زیرو رو کردم. پولی که دانشجویی در میاد باعث میشه آدم واسه خریدن یه چی با این قیمت کلی تحقیق کنه و به کسی هم اعتماد نکنه. من رشتم کامپیوتر نیست ولی انقدر از این مغازه دارها سوال کردم که فکر میکنن کامپیوتر میخونم یا شغلم اینه. به نظر من شک نکن البته اگه دوست داری صبر کن که سی پی یوهای چهار هسته ای اینتل با ترانزیستورهای 32 نانومتری تو بازار وارد شه. مصرف برقشون کمتره و کلاک بالاتری هم دارن.
تقریبا 15 درصد برق کمتری مصرف می کنن. اسم این سری جدید که داره میاد Sandy Bridge هست. اینم لینکای مربوط به این خبر:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:
یه ریویو و تست خوب از آناند تچ :
کد:
تو این سری جدید گرافیک اینتگریت سی پی یو جهش خوبی داشته اگرچه نمیشه گرافیک دیسکریت رو کناز گذاشت و با گرافیک سی پی یو کار کرد ولی سرعت کارش از یه کارت گرافیک 5450 که الان حدود 90 تا 100 تومنه بهتره (کال آف دیتوی رو رو کمترین کیفیت میشه بازی کرد و خودش خیلی خوبه):

قدرت این سری اونقدر بالا هست که با داشتن چهار هسته در حد شش هسته کار میکنند. برای مقایسه 1090 شش هسته ای از ای ام دی و 980 جی ایکس از اینتل رو ببینید:

متاسفانه اینکه اینا کی تو دستاپ و لپ تاپ میاد به بازار اعلام نشده:
کد:
حالا اگه شک داری بزار سری بعدی برسه ولی فعلا که ایسوس بهتره.