خب قبلا" دیده بودم این ویروسو .تو همین تاپیک هم بحث شده بود ولی چیزایی که گزاشته بودن نتونست کاری بکنه...پس از کجا فهمیده اید سیستمتان آلوده است ؟
این پیغامیه که ظاهر میشه.
خب قبلا" دیده بودم این ویروسو .تو همین تاپیک هم بحث شده بود ولی چیزایی که گزاشته بودن نتونست کاری بکنه...پس از کجا فهمیده اید سیستمتان آلوده است ؟
این پیغامیه که ظاهر میشه.
Last edited by Torment; 26-01-2008 at 22:10.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها امیدوارم که خوب باشید
تازگی ها با یه ویروسی روبه رو شدم که نمیدونم چطوری جلوش را بگیرم شاید هم شما هم روبه رو شده باشید
بقیه خراب کاری هایش را نمیدونم فقط میدونم وقتی میخواهم برم و از فولدر آپشن گزینه آیدن فایل را شو کنم وقتی اینکار را میکنم و پنجره را میبندم بازم میبینم اتومات تبدیل شده به دونت شو
ویندوز هم تبدیل کردم نمیدونم چرا دوباره پیدا شده آنتی ویروس کسپر اسکی هم آپدیت شده است ولی نمیدونم چرا نمیتونه بشناسه
چی کار کنم چاره چی است؟؟
![]()
واقعا ممنونم
دقیقا همین بود و مشکلم حل شد
باز هم از توجهتون ممنون
دوست عزیز
این یک اخطار دروغین است .سیستم شما به این کرم آلوده نشده است به جای آن یک Adware\Trojan روی
سیستمتان جا خوش کرده است و با دادن این پیغام دروغین شما را تشویق به دانلود یک نرم افزار می کند .برای پاک کردن آن
کارهای زیر را به ترتیب انجام دهید :
2..System Restore را غیر فعال کنید .
3.فایل زیر را دانلود کنید ( حجم 1.2 مگابایت ) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از دانلود فایل دانلود شده را اجرا کنید و محلی را برای Extract شدن آن انتخاب کنید ( به صورت Default برنامه
درایو C را انتخاب می کند اگر ویندوزتان را در درایو دیگری نصب کرده اید بهتر است آن درایو را انتخاب کنید ) این برنامه
یک پوشه به نام SDFix در محلی که انتخاب می کنید ایجاد می کند .
4.فایل زیر را هم دانلود کنید ( حجم حدود یک مگابایت ) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممکن است انتی ویروس شما به این برنامه گیر بدهد ولی نگران نباشید این فایل کاملا بی خطر است .این فایل را
هم به درایوی که ویندوز را نصب کرده اید ( کنار پوشه SDFix ) منتقل کنید .
5. حالا به حالت Safe Mode بروید .ابتدا وارد پوشه SDFix شده و فایلی را که RunThis نام دارد اجرا کنید .یک صفحه
داس باز می شود.وقتی از شما خواست حرف Y ( به معنی Yes ) را در پنجره مزبور تایپ کرده و Enter را بزنید تا برنامه کار
جستجو را آغاز کند.پس از انجام کار برنامه از شما از شما می خواهد که با فشار دادن هر کلیدی سیستم را ریستارت
کنید که باید این کار را بکنید.پس از ریستارت سیستم و بالا آمدن مجدد ویندوز برنامه مجددا آغاز به کار خواهد کرد و کار پاک
کردن را ادامه می دهد و در پایان کار با نشان دادن پیغام Finished کار خودش را پایان می دهد .
5.دوباره به حالت Safe Mode بروید و برنامه SmitfraudFix را اجرا کنید .صفحه اولی که بالا می آید اهمیتی ندارد و با
زدن Enter آن را رد کنید تا به صفحه زیر برسید :
حالا گزینه شماره دو یعنی Clean را با زدن شماره 2 انتخاب کرده و دوباره Enter بزنید برنامه شروع به اسکن کند
پس از پایان اسکن پیامی به صورت Do you want to clean the registry ? y/n ظاهر می شود که شما باید دکمه Y
را به عنوان موافقت فشار دهید و بعد دوباره Enter بزنید .پس از پایان تمام این کارها پیغام
Computer will reboot now. Close all applications
ظاهر می شود که شما Space Bar را روی کیبورد فشار می دهید و اجازه می دهید تا سیستم ریستارت شود.
6.هر چه آنتی اسپایور دارید از روی سیستم پاک کنید و به جای آنها یا AVG Antispyware
را که دارای نسخه رایگان هم هست دانلود و نصب کنید و پس از آپدیت سیستم را به طور کامل با آنها اسکن کنید و
هرچه پیدا کرد از روی سیستم پاک کنید .
7.حالا می توانید System Restore را فعال کنید.
سلام بر بزرگان
كول ديسك اينجانب آلوده به ويروسي (تروجاني يا ... ) شده كه
اولاً هر چي كاسپر حذفش مي كنه نميره
ثانياً تمام فوادرها رو به صورت protected operating system files مخفي كرده.
لطفاً ارائه طريق بفرماييد كه چطور از بين ميره و چطور اون فولدرها رو به وضع عادي بر گردانم؟
ضمن تقديم مراتب امتنان
سلام
لطفا توصیه های پست اول این تاپیک را انجام دهید.
با وجودی که این که الان میگم یه پست اضافس و من از بیخودی تاپیک شلوغ کردن خوشم نمیاد که اگه اینطور نبود تعداد پستام از سال 2004تا حالا این نبود ولی باید بگم که:
این جناب Vtn54 واقعا کارش درسته هر چند که همه بچه های پی سی ورلد گلن ولی اینیکی خیلی کارش درسته.
از زحمات و کمک های سریع و عالی شما واقعا تشکر می کنم.
دوستان چند سوال
چند وقتییه که اسم فایل ها در کامپیوتر من البته بعضی هاشون ابی رنگ شده اند فکر می کنم تاثیرات یه ویروس باشه چطور می شه درستش کرد..............
دیروز یه کامپیوتر را دیدم که وقتی روی پارتیشن دبل کلیک می کردی باز نمی شد همون قضیه اتو پله اما این یکی اصلا درست نمی شه حتی با فرمت کرد از روی ویندوز
تازگی ها یه ویروسی وارد کامپیوترم شده که همه درایوها رو پراز فایل های مخفی recycled , autoply.exe , autorun.inf و پوشه system valume information کرده و در ضمنfolder options در control panel هم پاک شده به نظر شما من با کدام آنتی ویروس میتونم از شرشون خلاص شم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)