خیلی عالیه من رسیدم اونجایی که یادش میاد چی شده.... خیلی داستانش داره پیچیده میشه و البته قشنگ و جالب....![]()
خیلی عالیه من رسیدم اونجایی که یادش میاد چی شده.... خیلی داستانش داره پیچیده میشه و البته قشنگ و جالب....![]()
اگه سیستمت توپه و ویندوز سون داری بازی رو شروع کن وگرنه که صبر کنی بهتره
آقاجان دو تا مشکل:
یکی اینکه من هرچی بازی میکنم، بعد که میام بیرون از بازی و دوباره میرم تو بازی از اول شروع میشه. هیچی سیو نمیشه. دو سه تا چک پوینت رو هم رد کردم ولی سیو نمیشه
دوم اینکه این ماشین ها چرا از درودیوار پرت میشن وسط خیابون؟
عکس زیر رو ببینید. ماشینه از آسمون پرت شد اون وسطمسیرش هم مشخصه
![]()
ببین برو تو setting بعد برو تو همون campain می بینی که resume game اومد
دوستان multiplayer کرک شده؟
دوستان میشه لینک آخرین کرک این بازیرو بدید.ممنون.
من یجایی رسیدم که با زدن عدد 6 و کلیک چپ امواج مخابره میشه بعد کمی جلوتر دیوار رو هل میدیم صدا و یه قطب نما کنار ساعت ویه فلش زرد رنگ روی صفحه هست و صفحه سیاه میشه هر چقدر وایستادم نشد جریان چیه ؟صدا کامل تیراندازی هم میشه ولی صفحه سیاهه چیکار باید کرد؟
Last edited by mina tina; 08-12-2010 at 22:45.
وقتی Alt+shift+Delete رو میزنم تسک منیجر باز نمیشه تا مقدار سی پی یو رو کم کنم چرا؟![]()
برادر Task Manager با CTRL + ALT + DELETE نه اونی که شما گفتی !
بعدشم اون مقدار CPU رو کم نمیکنه . فقط میتونی ببینی چقدر داره مصرف میشه .
اونجا رو دوستان بارها گفتن که از توی تنظیمات باید بازی رو از روی فول اسکرین بزارین روی ویندوز . اینطوری اونجا رو بدون مشکل رد میکنید .
پ.ن : خدا رو شکر اینجا و آخرای بازی، جایی که هادسون میسون رو میزنه . توی هیچکدوم بازی برام گیر نکرد و تا آخر بدون مشکل رفتم . برام عجیب بود که اندفعه بدشانسی نیاوردم.
.
مگه ودز وقتی کراچنکو را کشت خودش هم نمرد
پس چرا وقتی اسنایدر را میسون کشت ودز هم اونجا بود
همونی که با هادسون پنجره را شکست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)