تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 177 از 228 اولاول ... 77127167173174175176177178179180181187227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 2274

نام تاپيک: کلوپ نوکیا |N8| (تاپیک قدیمی)

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

كلا نوكيا توي چند سال اخير بيشتر از اونكه به اصل گوشيها كه سيستم عامل ، رابطه كاربري ، پردازنده و ... باشه بيشتر روي حواشي كار كرده مثل دوربين و usb و hdmi و اين جور چيزا
    خيلي غير اصوليه كه توي ارزشگزاري يه گوشي صفحه نمايش رو با usb مقايسه كرد و مثلا يه نمره داد يا سيستم عامل رو با hdmi
    سيستم عامل كه واقعا شورش رو در آورده
    دوستان دقت كردين؟
    حتي آيكوناي n8 با مثلا گوشي 5230 نوكيا كه قيمتش 150 تومنه يكي هستن
    پس اين سيمبين جديد چيش جديده؟
    يعني اگه يكي كه 5230 داره پيش مني كه ان 8 دارم نشسته باشه به من بگه برتري گوشي تو چيه من بايد خيلي زود بگم دوربين و usb و ...
    به خدا اگه نوكيا لج نميكرد و مثل شركتاي ديگه به سيستم عاملاي ديگه هم روي خوش نشون ميداد من مثل گذشته نه چندان دورم دوباره مشتريش ميشدم
    n8 با اين همه امكانات عالي و اين سيستم عامل مثل يه كتاب رمان ميمونه كه طراحي جلدش عاليه جنس جلدش عاليتره اما داستانش كه اصل كاريه تكراري و كهنه با يه سوژه قديميه
    اگه اصولي به جزئيات گالكسي و n8 نمره بديم
    من از 100 نمره به
    گالكسي 80 ميدم
    به ان8 نمره 60
    حالا اين نظر من بود كه براي خودم قابل احترامه

2. 10 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

كلا نوكيا توي چند سال اخير بيشتر از اونكه به اصل گوشيها كه سيستم عامل ، رابطه كاربري ، پردازنده و ... باشه بيشتر روي حواشي كار كرده مثل دوربين و usb و hdmi و اين جور چيزا
    خيلي غير اصوليه كه توي ارزشگزاري يه گوشي صفحه نمايش رو با usb مقايسه كرد و مثلا يه نمره داد يا سيستم عامل رو با hdmi
    دوستان دقت كردين؟
    يعني اگه يكي كه 5230 داره پيش مني كه ان 8 دارم نشسته باشه به من بگه برتري گوشي تو چيه من بايد خيلي زود بگم دوربين و usb و ...
    به خدا اگه نوكيا لج نميكرد و مثل شركتاي ديگه به سيستم عاملاي ديگه هم روي خوش نشون ميداد من مثل گذشته نه چندان دورم دوباره مشتريش ميشدم
    n8 با اين همه امكانات عالي و اين سيستم عامل مثل يه كتاب رمان ميمونه كه طراحي جلدش عاليه جنس جلدش عاليتره اما داستانش كه اصل كاريه تكراري و كهنه با يه سوژه قديميه
    من از 100 نمره به
    گالكسي 80 ميدم
    به ان8 نمره 60
    داداشه من 5230 چی چی داری آخه صفه tft داره بدنه پلاستیک صدای به نصبت کم دوربین آشغال دوستم داشت نمی دونم مشکل گوشی بود یا خودش می گفت آنتن
    حالا کدوم بهتره؟بخاطر نوع چینش می گی بده؟کاره منو واقعا راه می ندازه 520 بشه سریع بدون چون و چرا می خرم.

4. 4 کاربر از tired friend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

پيش فرض

نوکیا ان 8 زیر نور آفتاب:

لینک پخش ویدیو:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک دانلود ویدیو:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by hamidkabiri6270; 28-09-2010 at 14:46.

6. 6 کاربر از hamidkabiri6270 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

چه میکنه این نوکیا....: دی!

8. 5 کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

عزیز کلا GPS با اینترنت و شبکه و BTS و ... کاری نداره و مستقیم به ماهواره کانکت میشه!

ولی وقتی A-GPS یا همون Assisted GPS فعال باشه موقیت شمارو نشون نمیده در واقع محدوده اون BTS که شما تحت پوشش اون هستید رو نشون میده و Assisted GPS با اینترنت اطلاعات موقعیت جغرافیایی BTS رو نشون میده!! در واقع کانکت نمیشه چون کلا با ماهواره کاری نداره و اطلاعات ارسالی از BTS رو پردازش میکنه که این اطلاعات با اینترنت دریافت میشه!!
    خودمون داریم آموزش جی پی اس میدیم حالا شما واسه ما کلاس نزاز! یه مشکلی داشتم خواستم بپرسم
    خیر داداش من جی پی اس از طریق اینترنت در کانکشن سریع و یافتن مکان تقریبی آنتن بی تی اس کاملا مورد استفاده قرار می گیره. بدون اینترنت کانکت شدن به ماهواره دیرتر انجام میشه1 شما نباید اصلا این حرفو بزنی شما که اوستای این کاری! تو تنظیمات بری می بینی آف لاین داریم و آن لاین! بله در پیدا کردن مکان از ماهواره ها استفاده میشه ولی اینرتنت این وسط پل ارتباطی و به عنوان کاتالیزوره!

10. 2 کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

داداشه من 5230 چی چی داری آخه صفه tft داره بدنه پلاستیک صدای به نصبت کم دوربین آشغال دوستم داشت نمی دونم مشکل گوشی بود یا خودش می گفت آنتن
    حالا کدوم بهتره؟بخاطر نوع چینش می گی بده؟کاره منو واقعا راه می ندازه 520 بشه سریع بدون چون و چرا می خرم.
    آخه مسئله اينجاست که اينا هيچکدوم نميتونه جاي سيستم عامل بهترو بگيره.

دوستان دقت كردين؟
    من از 100 نمره به
    گالكسي 80 ميدم
    به ان8 نمره 60
    دقيقا حرف دل منو زديد.

12. 5 کاربر از Honradez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

7

چه میکنه این نوکیا....: دی!

اینها فقط تبلیغه به نظرم با این کار آبروش رفت نظر سنجی هم گذاشته 90 درصد هم به نوکیا رای دادن همه اون رای ها هم خودشون دادن
    توی صفحه نمایش فقط سامسونگ
    یه چیز دیگه دوستان برید تو فروم نوکیا
    قسمت ریموت با N8 کار کنید اگر فرقی با n97 یا 5800 دیدین اینجا بگین تا دیگران هم بدونن !!!!!!
    نوکیا خداحافظ....

14. 4 کاربر از TESUME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه astaragg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    astara-gorgan

پيش فرض

آخه مسئله اينجاست که اينا هيچکدوم نميتونه جاي سيستم عامل بهترو بگيره.

دقيقا حرف دل منو زديد.
    خب ببین عزیز شما باید بین مثلا اندروید و usb otg و یا دوربین 12 که...ویا.... یکی رو انتخاب کنی

برای من خود نوکیا صده! چه برسه به...

خواهشا مقایسه نکنید.

---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:16 AM ----------

اینها فقط تبلیغه به نظرم با این کار آبروش رفت نظر سنجی هم گذاشته 90 درصد هم به نوکیا رای دادن همه اون رای ها هم خودشون دادن
    یه چیز دیگه دوستان برید تو فروم نوکیا
    قسمت ریموت با N8 کار کنید اگر فرقی با n97 یا 5800 دیدین اینجا بگین تا دیگران هم بدونن !!!!!!
    نوکیا خداحافظ....
    خب نظرت چیه 5800 رو با s مقایسه کنیم

اقا ما نوکیا رو.... پس زیاد.
    Last edited by astaragg; 29-09-2010 at 00:23.

16. 2 کاربر از astaragg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

یه چیز دیگه دوستان برید تو فروم نوکیا قسمت ریموت با N8 کار کنید اگر فرقی با n97 یا 5800 دیدین اینجا بگین تا دیگران هم بدونن !!!!!!
    نوکیا خداحافظ....
    عزیز دل برادر مگه قراره ظاهر عوض بشه!؟ مهم هسته سیستم عامل هست و مکانیزم کارش و کد نویسی و ...

اگه اینطوری هست چرا مردم از ویندوز 7 استفاده میکنن!؟ چه فرقی داره ها؟ توی ویندوز 98 هم منوی استارت همونجا بود، ساعت همونجا بود، ...

این حرفا غیر منطقی هست، نکنید اینکارارو!

18. 7 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

آقا تا حالا مگه دیدید که گوشی کاملی تولید شده باشه که در همه چیز از همه ی گوشیها سرتر باشه؟
    اصلا صفحه ی نمایش گالکسی از n8 بهتر
    خوب این همه امکانات n8 رو مگه میشه به باد فراموشی سپرد
    الان x10 دیزاین بسیار زیبایی داره که از گالکسی و n8 و خیلی از گوشیها سرتره
    یا چه میدونم I8520 سامسونگ یه ویدیو پروجکشن داره که فوق العاده است
    خوب اینها هم مزایاند ولی مگه توی یه گوشی جمع شدند؟ یا اینکه اگه فلان گوشی فلان چیزش نسبت به فلان چیز فلان گوشی سرتره برتری اون گوشی نسبت به رقیبش محسوب میشه؟ (چه فلان در فلانی شد)

مثل اینه که شما یه پیکان بخری و کلی امکانات و ظبط سی دی و رینگ اسپرت و مانیتور و هزار کوفت و زهرمار دیگه بندازی روش بعدش یه رنگ طلایی خوشگل هم بهش بزنی بعد بیای بگی چقدر امکانات داره!!!

به نظر من تو گوشی این چیزا مهمترینه:( از روی تجربه میگم و واقعا بدون تجربه نمیتونستم به این مساله برسم)

1-سیستم عامل ----> 70 درصد قضیه که پشتیبانی نرم افزار به خصوص تو xda هم شاملش میشه

25 درصد قضه هم اینا:

2-سرعت
    3-باتری
    4-کیفیت نمایش
    5-سی پی یو
    6-رم
    7-زیبایی طاهری

5 درصد قضیه هم اینا:( که نوکیا مثل گوشی های چینی که 1001 امکانات رو گوشی هاشون میزارن که فروششون بالا بره برای پوشوندن ضعفاش فقط امکانات اضافه کرده و از کیفیت به دور مونده!! بزرگترین اثباتم هم همین سیستم عامل مزخرفشه )

hdmi !!!
    دوربین!!!
    و امکانات ژینگول مینگول نوکیا

20. 7 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •