خیلی بد بازی کردیم،فقط برای احسان ناراحتم ....![]()
خیلی بد بازی کردیم،فقط برای احسان ناراحتم ....![]()
همانطور که بنده بار ها گفته بودم عیار بازی ما تو این بازی مشخص میشه، عیار بازی ما مشخص شد... تیم ما هیچ حرفی برای گفتن نداشت هیچ حرفی ، حتی به فکر وقت کشی هم بود... من ااصلاً ندیدم توپی رو به مهاجم برسونن چون نه ابزارشو داشتن نه بر نامشو .... در هر صورت باید از این بچه ها والخصوص قطبی تمجید کرد که حداقل تو گروه آبروداری کردن چیزی که خیلی ها از فکر میکردن تو گروه هم بالا نمیان
اما بدترین بازیکنان کل تو رنومنت از نظر من
1- نکونام
2- شجاعی
( تو هر 3 بایز خیلی خیللی بد بود وتمام توپها رو لو داد- تو این بازی ه مروی پاس اشتباه نکونام گل خوردیم )
بهترین بازیکنان تورنومنت
1- سید جلال حسینی
2- سید مهذدی رحمتی
3- هادی عقیلی
دیگه بازیکن خوب نداشتم ..
شما كه بعد از نيمه اول به نيم دوم اميد داشتي...بعد از نيمه دوم هم ميگقتي كه به اكسترا ! تايمز اميد داري..چي شد پس؟برم امضامو عوض کنم... یارو کره ایه تعویض کرد، تعویضش تبدیل به یه گل شد! امپراتور ما هم شجاعی نا آماده رو آورد که خودشو بزنه زمین، اکستراتایم اول یه دقیقه زیاد بشه تا گل بخوریم... اه اه...![]()
------------
خاك بر سر عقيلي و حسيني كه يه جو عقل نداشتن...تيم داشت حذف ميشد اينا 2دقيقه تو دفاع پاسكاري ميكنن بعدش هم ميكشيدن زيرش كه شانسكي به يكي برسه !!
شجاعي هم كه كلا معلوم نبود براي چي تو زمينه....گند زده بود به بازي !! بيخودترين ادم همين شجاعي بود...!
ارزوي قهرماني اسيامون رفت كه 38 ساله بشه...![]()
خاک بر سرشون اعصاب نذاشتن واسه ما .
خدایی فقط یه سری بازیکن تو این تیم ملی هست که حقشون تو تیم باشن.
قطبی هم تو این بازی خیلی ترکیب بدی گذاشت،باید رضایی یا خلعتبری رو نیمه دوم میاورد،اون جنگلی رو هم بازی نمیداد(پزمان نوری)
بیخیال بابا حالا تقصیر داور بود ما باختیم ؟!!شما هم که شدی مثل مربی های لیگ برتری ....
دمت گرم
نکونام وشجاعی بدترین بازیکنان تورنومنت به خصوص نکونام افتضاح بود افتضاح
تاييد ميشه
پست مفيد و به حقي دادي
من داشت خوابم ميگرفت از بازي تيم ملي
جالب اون 77 تايي كه گفتن قهرماني !
خاک تو اون سر این افشین قطبی حیف که نمیشه اینجا فحش ناموسی داد.
اینجا هم که شده چت روم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)