تو فارسی کردنش سوتی دادند.
زبانشو انگلیسی بکنی درست میشه .
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
تو فارسی کردنش سوتی دادند.
زبانشو انگلیسی بکنی درست میشه .
دوست عزیز دقت شما به این موضوع جالبه من فقط گوشی رو گرفتم دستم از فروشگاه اومدم بیرون ! تازه توی خونه فهمیدم دکمههاش اگه وزد.
فکر میکنم این سری دیگه کیفیت سری قبلی رو حد عقل از نظر بدنه نداره مواردی بوده که دربه باطری هم خوب چفت نمیشده از جمله مال خودم!
ضمنا به باطری هم شک دارم.
برای خاموش کردن 3g باید حالت شبکه رو گذاشت روی 2g
از منو وارد Settings و بعد Connectivity یا تو فارسی اتصال بشید.
بعد برید تو قسمت شبکه یا نتورک
حالت شبکه یا Network mode رو بزارید روی GSM 900/1800
الان 3g خاموشه! کلی هم تو مصرف باتری صرفه جویی میشه.
امروز گوشي رو بردم خدمات پس از فروش مايكروتل ، ورژن جديد رو ريخت مشكلم حل شد . دوستان حتما برند گوشي رو تو نمايندگي اپديت كنند چون سرعت مرورگر اينترنتش خيلي رفته بالا و هم چنين مي شه نرم افزارش رو از طريق گوشي به روز كرد . راستي گوش بر و بچ ايرانسل كر باشه ، يوتيوب تو گوشي من هيلتر نيست و خيلي راحت مي شه كليپ نگاه كرد .
انصافا گوشيه كامليه فقط استخر و سونا و دستشويي نداره كه اونم احتمالا تو اپديت جديد نرم افزارش بزارن .
شما الان لطف کنید کد #1234#* رو بزنید ببینید ورژن گوشیتون چیه؟
Last edited by javad33; 29-09-2010 at 23:06.
ورژني كه قبلا نصب بود همين بود ولي اوني كه امروز نصب كرد متصدي نمايندگي گفت اپديت ديروزه . در ضمن راهنماي برنامه ها هم بيشتر شده RSS FEED هم اضافه شده .
برای تشخیص نوع فریمور گوشی از کد #1234#* کمک بگیرید
sw ver
s8500jpjg2
csc ver
s8500ojpjg1
این واسه منه
مال منم همینه
میخوام بدونم واسه شما بعد از آپدیت جدید چی شده؟ لطفا کد مربوطه رو بزنید و مثل بالا دو عبارتی که نمایش داده میشه رو اینجا بنویسید ممنون.
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
مشکل عجیبیه منم همین الان بهش برخوردم! انگلیسی کردم درست شد!!! یعنی بخاطر فارسیشه واقعا؟ خیلی مزخرفه که؟
براي من اين طوري شده.
s8500jpjh2
csc ver
s8500ojpjh1
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)