حسین یادته که من هی بالاجبار تیم عوض میکردم.واسه همون آپشن فایل متفاوت دارم.
شهاب اینیستا رو میدم بعلاوه 20 تا.یا اگه خواستی یه بازیکن دیگه بجای بیست تا انتخاب کن.قیمت خوبی گفتم اگه فکر میکنی کم گفتم میخوای حسین قیمت اینیستا رو بذاره ببین.
حسین یادته که من هی بالاجبار تیم عوض میکردم.واسه همون آپشن فایل متفاوت دارم.
شهاب اینیستا رو میدم بعلاوه 20 تا.یا اگه خواستی یه بازیکن دیگه بجای بیست تا انتخاب کن.قیمت خوبی گفتم اگه فکر میکنی کم گفتم میخوای حسین قیمت اینیستا رو بذاره ببین.
ای بابا ، من شکایت دارم !
تورس مال منه ! قبل از اینکه کسی لیورپول رو صاحب بشه من پیشنهاد داده بودم ! به جاش لیورپول 100 میلیون پول اضافه باید داشته باشه
حتما
نه باید برات آپشن فایلی که 8 واحد ازش کم شده بزارم .
هر کارت قهوه ای دو برابر هر کارت سبز قیمت داره . اصلا ولش کن وارد بحث گیم پلی و قیمت گذاری و ... نشید . من کلی وقت گذاشتم تا به این فرمولها رسیدم فقط اینو بدونین که قیمت هر بازیکن بر اساس تواناییهای واقعی اون در این بازیه .
باشه من حاضرم برای معامله .
من که گفتم ناراحت نیستم اما باید قاطعانه برخورد کنم تا مشکل پیش نیاد .
Last edited by 4039; 27-02-2010 at 00:12.
راستي حسين جان به خاطر همه چيز ازت معذرت ميخوام
و اينو ميگم كه ديگه تكرار نميشه
مطمئن باش
فقط جواب ما رو بده كه پامون گيره
الان رو نميگم
كلا ميگم
بازم ببخشيد از همه ي دوستان
اگه با من كاري نداريد ميرم تا فردا
---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------
اي بابا
من تورس و جرارد رو نداشته باشم چي كار كنم ؟؟
گفتم كه فروشي نيست
تازه محمد! جان مهلت نقل و انتقالات كه تموم نشده بود كه من ليورپول رو برداشتم
براي همين فعلا تورس تو تيمه منه !
دوستان یه چیزی میگم ناراحت نشین. خیلی اشتهای بالایی دارین. دو تا محمدها می خواید تورس و ویا و روبن و ریبری و کاکا و رونالدو و جرارد بهتون داده بشه؟ اگه کم هست بازم بگین.آخه تیم شما دوتا خیلی هم ضعیف هست!!!!!
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
برای شهاب چه قدر کم کرده بودی؟نه باید برات آپشن فایلی که 8 واحد ازش کم شده بزارم .
فقط خواهشا هر کاری می کنی منشور اخلاقی برای لیگ درست نکنمن که گفتم ناراحت نیستم اما باید قاطعانه برخورد کنم تا مشکل پیش نیاد .![]()
من بازیکنایی که نیاز دارم رو می خوام.یه بودجه برابر با شما هم دارم.شما هم میتونی بری جرارد رو بخری.که البته شهاب ندادش.اشکال نداره چیزی که زیاده بازیکنه.فقط باید بگردی...
شهاب آخرین پیشنهاد:
جرارد در قبال اینیستا + مارکز + بویان
گول قیمت جرارد رو نخور.داری ضرر میکنی ها.تازه جرارد برای من ده تا کم میشه و این بازیکنان به اندازه تیمت کم میشن.می خوای از حسین مشورت بگیر.فقط الان جواب نهایی رو بده.
Last edited by mohammad_87; 27-02-2010 at 00:26.
خوب به خاطر اینه که بیخودی تاپیک رو شلوغ کردید ، وگرنه اگه حسین سرش شلوغ نبود تا الان تورس تو تیم من بود ! اگه عادلانه برخورد بشه و به درخواست ها به ترتیب رسیدگی بشه تورس میاد تو تیم من ، چون فبل از اینکه کسی لیورپول رو در خواست کنه من تورس رو خواسته بودم
البته حسین جان یه وقت فکر نکنی قدر شناس نیستم ، کل زحمت های لیگ روی دوش تو هست و خیلی زحمت کشیدی
زامبروتا رو صد در صد می خوام خودت گفتی یه دونه توی این پست می خوای بفروشی. سیدورف رو چه جوری راه میای؟ فلامینی هم میخوامباشه من حاضرم برای معامله .
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
من حاظرم 100 میلیون خودم رو بهت بدم تیمم رو با تو عوض کنم.خوب به خاطر اینه که بیخودی تاپیک رو شلوغ کردید ، وگرنه اگه حسین سرش شلوغ نبود تا الان تورس تو تیم من بود ! اگه عادلانه برخورد بشه و به درخواست ها به ترتیب رسیدگی بشه تورس میاد تو تیم من ، چون فبل از اینکه کسی لیورپول رو در خواست کنه من تورس رو خواسته بودم
البته حسین جان یه وقت فکر نکنی قدر شناس نیستم ، کل زحمت های لیگ روی دوش تو هست و خیلی زحمت کشیدی
برای شهاب 5 واحد کم کردم چون بازیش در حد بقیه بچه ها قوی نیست و بیشتر برای این توی لیگ شرکت کرده که فقط توی مسابقات حضور داشته باشه .
صبر کن آپشن فایلتو برات بفرستم .
منشور اخلاقی چیه پسر نود زیاد نگاه میکنی ؟
حسین ندادی هم عیب نداره خودم یاد گرفتم چه جوری کم می کنی.فقط از تاپ اسپید و شتاب چه قدر کم کنم؟برای شهاب 5 واحد کم کردم چون بازیش در حد بقیه بچه ها قوی نیست و بیشتر برای این توی لیگ شرکت کرده که فقط توی مسابقات حضور داشته باشه .
صبر کن آپشن فایلتو برات بفرستم .
منشور اخلاقی چیه پسر نود زیاد نگاه میکنی ؟
راستی آره نود زیاد نگاه می کنم ولی ربطی به اون نداشت گفتم یه دفعه من هم مثل عمران زاده به خاطر این منشور یه دفعه 6 ماه محروم نشم
راستی اون بازیکنان که گفتم نظرت چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)