سلام دوباره و ممنون از پاسختون ولي نگفتين كه ايا ميشه برچسب ريفر رو پاك كرد؟
سلام دوباره و ممنون از پاسختون ولي نگفتين كه ايا ميشه برچسب ريفر رو پاك كرد؟
چه گیری دادین به ریفر ؟
ریفر روی جعبه برچسب شده اونم اگه کنده شه جای چسب می مونه
وقتی لپ تاپ بسته باشه ریفر معنی نداره !!! الکی بزرگش نکن
از هرجایی دوست دارید بخرین فقط باید دور لپ تاپ یه روکش باشه " ریفر روکش نداره و جعبه باز شده روی جعبه نوشته ریفر
ا
چیزی نشد نداره "
ببین وقتی جعبه رو باز می کنی لپ تاپ دورش 1 روکشه " و زیر لپ تاپ 1 برچسب هس که یعنی :
تاحالا لپ تاپ باز نشده
منظورتون روكش روي روي لپ تاپ هست؟ رو برچسب زير چي نوشته؟
الان سرعت نتم پایینه نمی تونم واست فیلم بدم که نگگاه کنی
ولی اگه می تونی برو سایت یوتوب بنویس macbook pro box و ببین از چه قراره
وقتی جعبه رو باز می کنی اولین چیز که می بینی لپ تاپه که دورش یه روکشه و زیرشم چسبه
ریفر یعنی خراب بوده فرستادن شرکت اپل درست شده به قیمت کمتر می فروشن حالا این نه دور لپ تاپ روکشه و نه وقتی روشن می شه سوال می کنه ازت " مک بوک وقتی واسه اولین بار روشن می شه چند تا سوال می کنه
این عکس رو ببین![]()
دوست عزیز اگر با دقت بخونید می بینید که من به ریفر گیر ندادم. سوال کردن گفتم که این دوتا شرکت ریفر نمی دن به شما![]()
دوست عزیز نگران نه باش این بحث قبلا هم انجام شده.ریفر نیست!
برای اطمینان این هارو چک کن!روی جعبه قسمتی که باز میشه یک برچسب داره که فقط یک بار باز میشه!
دوره خود مک بوک هم یک زرورق هست که پشتش یک چسبه نمیشه بدون پاره شدن یا خش برداشتن باز بشه!!
میتونم تو رنج 1000000 تا 1500000 یه لپ تاپ اپل برای کارای گرافیکی بگیرم؟
من عاشق لپ تاپ های اپلم ... اصلا یا اپل یا هیچیولی چون تو ایران تقریبا همه جا با ویندوز کار میکنن ... میترسم اپل بخرم بعد برای نصب نرم افزارها یا خوندن فایل ها دچار مشکل بشم. نظر شما چیه؟
سلام دوست عزیز
اگر هم نتونستید برنامه خاصی رو رو مک نصب کنید خیلی راحت میتونید ویندوز هم در کنار مک نصب کنید
سلام
حالا چه مدلیش رو بگیرم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)