این مودم سری g به نظر من مودم های سری n بگیره بهتره
این مودم سری g به نظر من مودم های سری n بگیره بهتره
سلام دوستان.من یه مودم adsl وایرلسی میخوام برای اینکه با لپ تاپ asus k53sd برم اینترنت؟حالا سوالی که دارم چی پیشنهاد میکنید که برد نسبتا خوبی داشته باشه؟و قیمتشم زیر 100 باشه؟واینکه این مودم ها به هر شرکتی که adsl ارایه میده سازگاری داره؟
توی صفحات قبل تعریف اینا رو خوب شنیدم تا شما چی پیشنهاد بدید؟tp link 8901g,8951n,8960 ,asus n12
ایسوس n12 از همه شون بهتر اما کمیاب شده
این داستان سری n چیه ؟توی سری های tplink کدومشونو پیشنهاد میدید البته زیر 100 باشه قیمتش
این داستان سری n چیه ؟توی سری های tplink کدومشونو پیشنهاد میدید؟ البته زیر 100 باشه قیمتش
نسل جدید است مثل adsl2+ و cable که جدید تر و ساپورت بهتری دارند و قدرت بیشتری را برای شما فراهم می اورد
سلام دوستان عزیز ,دو مدل Tp-link 8951nd که یکی مستطیل و دیگری تخم مرغی و بیضی هست , چه فرقی با هم دارند ؟
و بین این مودم و d-link 2730 کدومش بهتره؟ که کار کردن باهاش هم راحت باشه و سرعتش خوب باشه, خودم از tp-link بیشتر خوشم میاد ولی یکی دوجا
دیدم یکی دونفر به مشکل برخورده بودن.
به نظر من دی لینک بهتره پروفروشترین مودم هم هست شما مساحت کاری و بدجه را بفرمایید؟
من واسه دو طبقه میخواستم, چند نفر به من گفتن tp-link خیلی راحتتر میشه باهاش کار کرد و اطراف 70 میخواستم, البته الان دلار پایینتر اومد فکر کنم قیمت کمتر
بشه
با این وصفیات tp link برای شما بهتره ایسوس هم خوبه ولی گرونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)