سلام دوستان
بعضی وقتا بخاری رو که روشن میکنم و در حالت عادی یه بوی روغنی حدودا چند ثانیه میادو قطع میشه این مال چی میتونه باشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان
بعضی وقتا بخاری رو که روشن میکنم و در حالت عادی یه بوی روغنی حدودا چند ثانیه میادو قطع میشه این مال چی میتونه باشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیز اشتباه نمیکنید؟ در شهر 7؟
من توی جاده با دور موتور یکم بالاتر از 3000 و سرعت 110(البته سرعت رو دقیق یادم نیست) بین 6 تا 7 لیتر مصرف دارم(البته نزدیک 10 هم مصرف داشتم با سرعت خیلی بالا)یعین یه مسیر 300 کیلومتری هست یه بار با حدود 30 لیتر اومد و باز همون مسیر رو با کمتر از 20 لیتر هم اومدم!. توی شهر هم هر کاری کردم 10 پایین تر نیومده.
شما درست میفرمایید ولی من با سرعت 140 کیلومتر با بنزین سوپر حدود 9 لیتر سوزدم و اینکه تو شهر 7 لیتر میسوزونم در جاهای که ترافیک روان هست والا خود تو جاده بیرون با سرعت ثابت 90 کیلومتر در ساعت بدون باد از روبرو 6 لیتر هم سوزدم ( با بنزین سوپر ) بنزین سوپر خیلی تاثیر داره هم فیلتر بنزین دیر تر کثیف میشه هم کمتر میسوزه هم ماشین وحشی میشه و هم زیاد فرق قیمتی با بنزین معمولی ندارد .
نه ! عزیزم ... میدونید شما اگر یکباره خودتان شیلنگهای بنزین را چک کنید و تمامی بستهای پرسی کارخانه را با بستهای چرخشی ( نوع خوب پهن تایوانی ) عوض کنی متوجه حرف من میشین شما غیر از مصرف تلافات سوخت رسانی هم دارید !!!![]()
Last edited by kafepaeto; 26-01-2013 at 01:26.
چک کنید شیلنگ تصفیه روی درب موتور نشی یا پارگی ندارد و در قسمت ورودی تهویه روغن ریخته نشده است ( بغل مخزن شیشه شور فیلتر اتاق قرار دارد ! آن قسمت تمیز است )![]()
دوست خوبم ... شما 4.5 لیتر بریز و کمبود را تا 200 سی سی سرریز کن بیشتر از این موتور خفه کار میکند و با ادامه این عمل کم کم روغن اضافه از طریقه رینگهای روغن و بعد رینگهای کمپرس به داخل موتور کشیده میشود و باعث روغن سوزی میگردد اگر مدل ماشین شما مولتی پلکس باشد کم بودن روغن را بر روی صفحه نمایش نشان میدهد ولی اگر زیاد باشد ماشین نمیتوانید تشخیص دهید که روغن اضافه است چون درج ندارد ....![]()
والا فعلا که بنزین سوپر گشتم نبود نگرد نیست شده
یه هفته است که خودم در به در بنزین سوپرم گیر نیووردم![]()
سلام
دوستان ببخشید وقتی خونه های نمایشگر سی ان جی به آخر میرسه و داره تموم میشه یه صدای خرخرازطرف شاگرد میاد
مشکل ازچیه ؟؟!!!
صدای رگولاتور گازه.سلام
دوستان ببخشید وقتی خونه های نمایشگر سی ان جی به آخر میرسه و داره تموم میشه یه صدای خرخرازطرف شاگرد میاد
مشکل ازچیه ؟؟!!!
میخوام بگم وقتی گاز میزنم خوب میشه .
آیا این مشکل حادهستش ؟؟
میخوام بدونم علائم سوختن واشرسرسیلندر چیه ؟؟
علائم ایرادات دسته موتورها چیه ؟؟
اویل ماژول دقیقا کجاست ؟؟ میخوام بدونم نشتی داره یا نه ؟؟
Last edited by SNOOP DOGG; 26-01-2013 at 13:28.
ببین دوست عزیز وسواس نباش!ماشین شما مدل 89 هست و کیفیت خیلی خوبی داره ولی یه مقدار زیاد راه رفته!
اون مورد صدا مربوط به رگولاتور گاز هست.(چون ماشینم گاز سوز نیست نمیدونم مشکلی داره یا نه) شما ببر یه مرکز cng یا نمایندگی ببینن مشکلی داره یا نه، البته میتونی صبر کنی دوستانی که گازسوز دارن بیان جواب بدن شاید مشکلی نداشته باشه.
علایم سوختن واشر هم مشخصه.
اول اینکه افت کشش پیدا میکنین و ماشین مثل قبل نیست.
اب روغن قاطی میکنه و وقتی درب رادیات رو باز کردین توش لکه روغن دیده میشه. وقتی ورودی روغن روباز کنین روغن شیری رنگ میشه و پشت همون درب هم بخار اب دیده میشه.
از اگزوز بخار اب در میاد(البته همیشه یه مقدار بخار اب هست ولی موقع واشر زدن بیشتر میشه)
یه سری روش دیگه هم هست که اسونترین روش اینه بری کمپرس سیلندرهاتو بگیری.درضمن موقع تست تراکم باید دریچه گاز کامل باز باشه.تراکم طبیعی موتور 190 هستش.
یه تست دیگه هم هست که میشه تست کوئل (ولی میگن برا ای سی یو ضرر داره)
اول موتور رو روشن کنید.
سوکت کوئل سیلندر 1 رو از رو کوئل جدا کنید.
لرزش موتور بیشتر میشه. به مقدار لرزش موتور توجه کنید
سوکت کوئل 1 رو وصل کنید.
این کار رو برای 3 تا کوئل دیگه هم تکرار کنید.
باید با قطع کردن سوکت هرکدوم از کوئل میزان لرزش موتور به یک مقدار بیبشتر بشه.
اگه دیدید که با قطع کردن سوکت یکی یا دو تا از کوئل ها لرزش موتور افزایش آنچنانی به نسبت بقیه نکرد میشه به واشر سر سیلندر شک کرد.
نقل قول: bijan darbari در tt
دسته موتور هم بیشترین خرابیش همون دسته موتور بالا هست که اون اگه پاره بشه مشخصه و اینکه موقع نیم کلاچ و حرکت یه تغه به بدنه میزنه و بدنه هم دچار لرزش همیشگی میشه.
اویل ماژول هم یه قطعه مستطیل شکله که پایین و سمت راست فیلتر روغن قرار داره.
در کاپوت رو بزن بالا و برو سمت شاگرد دستت رو ببر زیر فیلتر روغن و یه قطعه هست که همونجوری هم دیده میشه، زیرش رو دست بکش ببین روغنی هست یا نه.
Last edited by majid_sd2009; 29-01-2013 at 23:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)