تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 177 از 180 اولاول ... 77127167173174175176177178179180 آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 1791

نام تاپيک: Crysis 2

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

پ ن پ پایین تره
    این چه سوالیه میپرسی دوست عزیز
    خب مشخصه ورژن دوم از اولی بهتره.
    نسخه ی اولی گرافیک خوبی داشت ولی یکی از بزرگترین ایراداش این بود که خوب بهینه سازی نشده بود به همین خاطر به سیستم خیلی فشار میورد واسه اجرا، ولی ورژن 2 اینطور نیست.
    اخه دوست من
    تا قبل عرضه C2وBF3 با این که سه الی چهار سال از WARHED گذشته بود هیچ بازی همچون WARHED نتونسته بود جزیییات را تااین حد بالا نشان دهدولی وقتی که این دو بازی عرضه شدند توانستنددر حداین بازی و حتی بالاتر ظاهر شوند
    البته وقتی که من C2 D9را باWARHED D10 مقایسه کردم در یک مثال خاص که بخوام بگم :در مقایسه درخت تومنی فرقشون بود ودرختها در WARHEDخیلی پر وضوح ترو برگها خیلی طبیعی تر وگل کف زمین خیلی واقعی تر ازC2بود واسه
    همین میخواستم ببینم C2 D11 این جور ایرادات برطرف شده یا نه چون خودم تا اومدن سری KEPLER NVIDIA نمیتونم نسخه ی D11رو تست کنم وبا اومن این سری قصد خرید یک کارت رده بالا از این خانواده راخواهم داشت.

در مورد نسخه جدید با زی ها هم لازم به ذکر است که بگویم تضمینی نیست که نسخه ی جدید یک بازی عملا ز نظر گرافیک یا دیگر شاخص ها بهتر باشددرست است که در بیش از نود درصد بازیها نسبت به نسخه ی قبل خود بهبود پیدا میکنند
    ولی استثناهایی هم پیش میاید که این قضییه به دلایلی از جمله تغییر استودیوی ساخت بازی توسط شرکت ناشر ودلایلی دیگر , باعث میشود که این اصل صددرصد صدق نشود .

NFS UNDE COVER با گرافیک پایین تراز نسخه های قبلی خود همچون PROSTREETو MOST WANTED
    FIFA07 با گرافیک پایین تراز نسخه ی قبل خود FIFA06
    Last edited by Karistias; 21-12-2011 at 00:39.

2. این کاربر از Karistias بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

اخه دوست من
    تا قبل عرضه C2وBF3 با این که سه الی چهار سال از WARHED گذشته بود هیچ بازی همچون WARHED نتونسته بود جزیییات را تااین حد بالا نشان دهدولی وقتی که این دو بازی عرضه شدند توانستنددر حداین بازی و حتی بالاتر ظاهر شوند
    البته وقتی که من C2 D9را باWARHED D10 مقایسه کردم در یک مثال خاص که بخوام بگم :در مقایسه درخت تومنی فرقشون بود ودرختها در WARHEDخیلی پر وضوح ترو برگها خیلی طبیعی تر وگل کف زمین خیلی واقعی تر ازC2بود واسه
    همین میخواستم ببینم C2 D11 این جور ایرادات برطرف شده یا نه چون خودم تا اومدن سری KEPLER NVIDIA نمیتونم نسخه ی D11رو تست کنم وبا اومن این سری قصد خرید یک کارت رده بالا از این خانواده راخواهم داشت.

در مورد نسخه جدید با زی ها هم لازم به ذکر است که بگویم تضمینی نیست که نسخه ی جدید یک بازی عملا ز نظر گرافیک یا دیگر شاخص ها بهتر باشددرست است که در بیش از نود درصد بازیها نسبت به نسخه ی قبل خود بهبود پیدا میکنند
    ولی استثناهایی هم پیش میاید که این قضییه به دلایلی از جمله تغییر استودیوی ساخت بازی توسط شرکت ناشر ودلایلی دیگر , باعث میشود که این اصل صددرصد صدق نشود .

NFS UNDE COVER با گرافیک پایین تراز نسخه های قبلی خود همچون PROSTREETو MOST WANTED
    FIFA07 با گرافیک پایین تراز نسخه ی قبل خود FIFA06
    خب راستش من با دایرکت ایکس 11 و آخرین تنظیمات کرایسیس 2 رو بازی کردم و لذت بردم واقعا گرافیکش عالی بود و
    متاسفانه warhed رو بازی نکردم ولی کرایسیس اولی رو با آخرین گرافیک بازی کردم که به نظرم گرافیک زیاد خوبی نداره ! البته در مقایسه با ورژن دومش و یه بازی مثل بتل فیلد3 این نظر منه البته.

به نظر من اگه حتی شرکت سازنده ی یه بازی هم تغییر کنه بازم امکان نداره که ورژن جدید در مقایسه با نسخه ی قبلی ضعیف تر باشه !
    بلاخره اون شرکت هم نیاز روز بازی سازی رو میشناسه و میدونه باید با گرافیک خوبی بازیش رو عرضه کنه.
    به نظر من NFS UNDER COVER گرافیک خوبی نسبت به PRO STREET و MOST WANTED داشت.
    در کل سریای فیفا زیاد تغییر گرافیکی نمیکنن

4. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

1

متاسفانه warhed رو بازی نکردم ولی کرایسیس اولی رو با آخرین گرافیک بازی کردم که به نظرم گرافیک زیاد خوبی نداره ! البته در مقایسه با ورژن دومش و یه بازی مثل بتل فیلد3 این نظر منه البته.
    مجید جان چجوری این حرفو میزنی !! اصلا تو این نسل !! هیچ بازی در حدو اندازه ی crysis 1 نیست از لحاظ گرافیک !! مطمئنا شما رو نهایت تنظیمات بازی نکردی !! چرا که تو تنظیمات high و dx9 هم رقیبی نداره !! چه برسه به dx11 و ultra !!
    .
    اصلا گرافیکشو با نسخه ی 2 که کنسولیزه شدن اون بلا رو سر گرافیکش اورده بود مقایسه نکن و حتی بتلفیلد 3 هم اصلا در برابر crysis از لحاظ گرافیکی و فنی قابل قیاس نیستش !

همین موتور frostbite 2 که بتلفید 3 رو باهاش ساختن !! اصلا توان تولید اون پوشش خیره کننده ای جنگل و اون عظمت مراحل و ... که تو کرایسیس 1 دیده بودیم رو نداره !! نمونش هم میتونید اون مرحله ای که مثلا به شمال کشور وارد میشیم رو پوشش گیاهی و گرافیکشو با crysis مقایسه کنی !! حتی نصف کیفیت اون رو نداره ساختن 4 تا درو دیوارو ساختمون و نور پردازی و استفاده ی زیرکانه از تکنیک ها و ابزارها تو تو بتلفیلد 3 همچین کار شاخی نبود اما قابل تحسین بود !! از لحاظ فنی و واقعی حساب کنیم !! یک سوم گرافیک 1 crysis رو داشت
    +
    البته اگه بتلفید 3 در انحصار pc بود دور از انتظار نبود که این موتور frostbite 2 بتونه خودی نشون بده !! اما خوب محدودیت ها نذاشت !! مثه همین crysis 2 ...

مثلا این عکس رو ببین !! گرافیک خیره کننده به کنار !! هر جا که بخوای میتونی بری

اما اینجا علاوه بر و محیط خشک و مرده 4 متر اینور اونور نهایتش بتونی بری و این خیلی مهمه !

در کل خوب نیست این 2 تا با هم مقایسه شن ! اگه قصد کنار هم گذاشتن باشه !! باید با crysis 2 رقابت کنه و مقایسه شه !! نه نسخه ی 1

Last edited by SA.JJ.AD; 21-12-2011 at 17:28.

6. 2 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

مجید جانت چجوری این حرفو میزنی !! اصلا تو این نسل !! هیچ بازی به crysis 1 نمیرسه از لحاظ گرافیک !! مطمئنا شما رو نهایت تنظیمات بازی نکردی !! چرا که تو تنظیمات high و dx9 هم رقیبی نداره !! چه برسه به dx11 و ultra !!
    من بقیه بازیارو کاری ندارم چون مطمئنم تا الان بهترین گرافیک دست CryEngine هست.
    منظورم کرایسیس 2ــــه ... یعنی میخوای بگی کرایسیس 2 از نسخه ی اولش گرافیکش پایین تره ؟
    اون زمانی که کرایسیس 1 اومد من سیستمم خوب نبود که با آخرین تنظیمات بازی کنم ولی وقتی سیستم خوب خریدم اولین بازی که نصب کردم اون بود چون میخواستم گرافیکمو تست کنم، مخصوصا از برگ و گل و جنگل و درختاش خیلی تعریف میکردن که چقد طبیعیه ولی جدا وقتی نصب کردم متوجه شدم این گرافیک زمان خودش خیلی خوب بوده نه الان.

اصلا گرافیکشو با نسخه ی 2 که کنسولیزه شدن اون بلا رو سر گرافیکش اورده بود مقایسه نکن و حتی بتلفیلد 3 هم اصلا در برابر crysis 1 از لحاظ گرافیکی و فنی قابل قیاس نیستش !
    در مورد بتل فیلد حرفتو قبول دارم.
    منظورت از کنسولیزه شدن چیه ؟
    یعنی چون خواستن واسه بقیه کنسولام بدن اینجوریش کردن ؟ مگه چه جوریش کردن ؟ بد شده ؟
    گرافیک به این خوبی با بهینه سازی خیلی خوب.
    کرایسیس 1 پدر سیستم رو در میورد تا اجرا بشه ولی 2 هم گرافیکش عالی بود هم بهینه سازیش عالی بود.

همین موتور frostbite 2 که بتلفید 3 رو باهاش ساختن !! اصلا توان تولید اون پوشش خیره کننده ای جنگل و اون عظمت مراحل و ... که تو کرایسیس 1 دیده بودیم رو نداره !! نمونش هم میتونید اون مرحله ای که مثلا به شمال کشور وارد میشیم رو پوشش گیاهی و گرافیکشو با crysis مقایسه کنی !! حتی نصف کیفیت اون رو نداره ساختن 4 تا درو دیوارو ساختمون و نور پردازی و استفاده ی زیرکانه از تکنیک ها و ابزارها تو تو بتلفیلد 3 قابل تحسین بود !! اما خوب انصافا از لحاظ فنی و واقعی حساب کنیم !! یک سوم گرافیک 1 crysis رو داشت
    موافقم
    ولی یه کم شک دارم یک سوم گرافیک کرایسیس 1 رو نداشته باشه ... اگه میگفتی دو یه چیزی

متاسفانه عکسات نیومد، فک کنم هیتلره و من هیتلر شیکن ندارم

8. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

1

منظورم کرایسیس 2ــــه ... یعنی میخوای بگی کرایسیس 2 از نسخه ی اولش گرافیکش پایین تره ؟
    بله که کمتره !! اینو که همه قبول دارن و شکی درش نیست

منظورت از کنسولیزه شدن چیه ؟ .
    همون پورت شدن از رو کنسول و این حرفا منظورم بود

یعنی چون خواستن واسه بقیه کنسولام بدن اینجوریش کردن ؟ مگه چه جوریش کردن ؟ بد شده ؟
    گرافیک به این خوبی با بهینه سازی خیلی خوب.
    کرایسیس 1 پدر سیستم رو در میورد تا اجرا بشه ولی 2 هم گرافیکش عالی بود هم بهینه سازیش عالی بود

درسته !! ببین ما داریم در مورد گرافیک برتر صحبت میکنیم نه بهینه سازیه برتر

ولی یه کم شک دارم یک سوم گرافیک کرایسیس 1 رو نداشته باشه ... اگه میگفتی دو یه چیزی

متاسفانه عکسات نیومد، فک کنم هیتلره و من هیتلر شیکن ندارم
    چند سال دیگه که مثلا سخت افزارتو بروز رسانی کردی بازم یه تستی کن و با نهایت تنظیمات بازی رو انجام بده !! ایشالا یک پنجم رو هم قبول میکنی
    +
    عکس ها هم یکم ریفرش کن میاد !! اینترنت یه لحظه قطع شده وسط ویرایش کردن پست اونطور شد !!
    Last edited by SA.JJ.AD; 21-12-2011 at 16:25.

10. 2 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

به نظر من هم شما اقا مجید یکبار crysis نسخه warhedرو نه نسخه 1 چون چون warhed هم از نظر گرافیک
    وهم از نظر بهینه سازی شدن نسبت به نسخه 1 تفاوت محسوسی داره و بالاتر ه, را مقایسه کن با crysis2 البته direct x9 چون منD11 این بازی رو ندیدم ونمیتونم قضاوت کنم ,
    D10هم که نداره,با یک سخت افزار بالا اونقت به قدرت گرافیک WARHED پی میبری.

اما در مورد CRYSIS 2 DIRECT X11
    اقا سجاد سوالم رو ازشما می پرسم : CRYSIS 2 DIRECT X11 با تنظیمات فول از نظر گرافیک در چه سطحی نسبت به CRYSIS WARHED قرار داره ؟
    ایا ایرادات نسخه ی Direct x9 این بازی مثل درجه ی پایینتره طبیعی بودن درختان در مقایسه با WARHED یا ضعف های دیگر در نسخه ی Direct x11 C2بهتر و برطرف شده و مثل WARHEDشده؟
    Last edited by Karistias; 23-12-2011 at 15:51.

12. این کاربر از Karistias بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

اما در مورد CRYSIS 2 DIRECT X11
    اقا سجاد سوالم رو ازشما می پرسم : CRYSIS 2 DIRECT X11 با تنظیمات فول در چه سطحی نسبت به CRYSIS WARHED قرار داره ؟ایا ایرادات نسخه ی Direct x9 این بازی مثل درجه ی پایینتره طبیعی بودن درختان در مقایسه با WARHED یا ضعف های دیگر در نسخه ی Direct x11 C2بهتر و برطرف شده و مثل WARHED
    شده؟
    نه عزیز به هیچ وجه crysis 2 با dx11 و پچ بهبود تکسچر ها هم با اینکه در نوع خودش فوق العاده میشه ... اما باز اصلا به warhead نمیرسه !!
    +
    در مورد کیفیت درخت ها هم خیالت راحت با dx11 و پچ texture هم هیچ تغییری احساس نمیشه نسبت به dx9

مثلا این عکس رو خودم گرفته بودم وقتی که dx11 هم نصب بود !! خودت درخت رو با warhead مقایسه کن

و طبیعتا در مقایسه با warhead .... تخریب پذیری این درخت مذکور () هم در حد گوسپند هستش
    Last edited by SA.JJ.AD; 21-12-2011 at 20:22.

14. 2 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

واقعا Warhed از نظر گرافیک یه چیزه دیگه بود با اون جنگلهای فوق العادش من بعضی وقتها بعد از این که
    محیط رو از دشمن خالی میکردم همینجوری میرفتم تو جنگل می چرخیدم وهمش میگفتمwow ولی C2
    یه جورایی حالمون رو گرفت چی فکر میکردیم یه چی دیگه در اومد از اب البته c2 هم در نوع خودش در مقایسه
    با بازی های دیگه خیلی خوب بود بخصوص از نظر بهینه سازی شدن ولی از نظر جزییات گرافیکی از warhed پایینتره.

حالا اقا سجادبه نظر شمابین BF3وC2 با DIRECT X 11که کدوم یک از نظر گرافیکی بهتره؟
    Last edited by Karistias; 22-12-2011 at 21:43.

16. این کاربر از Karistias بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

1

واقعا Warhed از نظر گرافیک یه چیزه دیگه بود با اون جنگلهای فوق العادش من بعضی وقتها بعد از این که
    محیط رو از دشمن خالی میکردم همینجوری میرفتم تو جنگل می چرخیدم وهمش میگفتمwow ولی C2
    یه جورایی حالمون رو گرفت چی فکر میکردیم یه چی دیگه در اومد از اب البته c2 هم در نوع خودش در مقایسه
    با بازی های دیگه خیلی خوب بود بخصوص از نظر بهینه سازی شدن ولی از نظر جزییات گرافیکی از warhed پایینتره.

حالا اقا سجاد یه قیاس دیگه هم میکنی بین BF3وC2 با DIRECT X 11که کدو از نظر گرافیکی بهتره؟

ااکثرا اون کاری رو که میگید رو انجام میدادن !! من خودم صدها اسکرین شات از مراحل بازی گرفته بودم و به طوریکه از هیچ بازی اونقد اسکرین شات ذخیره نکرده بودم
    +
    +
    در مورد اون سوالتون ...
    اگه نظر من باشه !! Crysis 2 سرتر هستش !!
    Last edited by SA.JJ.AD; 21-12-2011 at 21:58.

18. 2 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

واقعا دلمو آب کردید
    حتما میرم کرایسیس وارهد رو میخرم تا ببینم چیه که اینقد تعریفشو میکنید
    من کرایسیس 1 رو بازی کردم ولی نه وارهدو.
    و یادم نیس با دایرکت ایکس چند بازی کردم.
    ولی باور کنید اون موقع به درختا نگاه میکردم اصلا احساس نمیکردم طبیعی باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •