دکمه کم و زیاد کردن صدا رو بزنی زوم میکنه.....
سلام...من یه مشکل جدید پیدا کردم...
وقتی تنظیمات بلوتوث م رو میذارم رو فون مموری میگه فول هست و الان دو روزه وقتی که رو مموری کارت هست تنظیماتش...مثلا یه اهنگ رو تا 80% میاد یهو. قطع میشه...
نمیدونم چرا...قبلا اینطوری نبود...یعنی دریافت نمیکنه فایل ها رو...کسی میتونه کمکم کنه؟![]()
help
salam
man ba opera mini raftam internet vali be yek moshkel barkhordam onam ine ke kalamate farsi joda az ham miyad.
mamnon misham age kasi komakam kone
به نظرم فیلم برداریش بهتر از عکاسیش هست...
تو عکاسیش هم از پانوراماش خوشم میاد...چون اینا دوربین خاصی دارن ولی این گوشی داره این امکان رو![]()
اخرین قیمت استار بدون گارانتی با کیف و قلم 151000تومان-بدون کیف و قلم 144000تومان
اخرین خبر:صنف موبایل فروشان تهران اعلام کرد در دی ماه پرفروش ترین گوشی,استار اعلام شد.
با توجه به این خبر با توجه به تقاضای زیاد احتمالا این گوشی کمیاب خواهد شد.
استار=زیبا ارزان فوق العاده بشتابید(حراج زمستانه)![]()
دوستان فريموري هست كه عربي داشته باشه و از اين فارسيه كه ما (S523AJPIE9) داريم جديدتر باشه؟
به قول يكي از بچه ها اومدن فارسيش كنن زدن همه چيزشو خراب كردن.
سلام...لطفا بگيد آخرين فريمور گوشي چيه و اگه لينك دانلودشو بزاريد خيلي ممنون ميشم...آموزشش تو اين تاپيك هست؟حوصله گشتن ندارم..اگه هست كه دنبالش بگردم..
سلام
يعني با ايرانسل هيچ كاريش نميشه كرد؟ حتما بايد سيم كارتم رو عوض كنم
با فلش كردن يا عوض كردن سريال و از اين جور كارها نميشه درستش كرد؟
از دوستان كس ديگهاي هم اين مشكل رو داشته؟
اين جديدترين فريمور گوشي رو هم اگه كسي ميدونه بگه چيه كه مثل اينكه غير از من خيلي هاي ديگه ميخواند بدونند. هممون دعاش ميكنيم!
يه سري ويدجت هم يكي گذاشته بود من ريختم روي گوشيم ولي هر كاري كردم نتونستم نصبشون كنم اگه كسي نصب كرده يه كمكي بكنه
راستي يه سوال ديگه: اين بلك تم چيه؟ يه توضيحي ميديد؟
سلام
من دیروز این گوشی رو از علایدین خریدم 165 تومن.
چند تا سوال داشتم.
1-محافظ صفحه ضروری هستش یا نه؟
2-این ویدجت ها چی هستن؟ اگه ممکنه مختصر توضیح بدین.
3-برای سنسور شتاب این گوشی بازی وجود داره؟من قبلا N95 داشتم یک بازی داشت که باید با تکان دادن گوشی یه توپ رو هدایت میکردی و به انتهای مسیر میرسوندی. میخوام بدونم برای این گوشی هم از این فبیل بازیها هستش؟
1- برای جلوگیری از خش خوردن ال سی دی ضروریه
2-البته درستش ویجت هستش. ویجت ها در واقع یه نوع ایکون shortcut هستن. برای دسترسی سریع تر به بخش های مختلف و حتی دسترسی سریعتر به امکانات مختلف(مثل دسترسی سریع و راحت به گوگل یا یو تیوب و....) هستن. به اون ایکون هایی که در دسکتاپ گوشیتون قرار داره (مثل ساعت ، رادیو، پلیر و....) ویجت میگن.
3- بله بازی هست.تو. همین فروم 10-15 صفحه قبل یه بازی گذاشته شده. نرم افزار ی که با شتاب سنج کار می کنه (ترازسنج) هم گذاشته شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)