سلام
دو تا سوال داشتم:
1-آیا تاچ این گوشی از S83000 بهتره؟
2-نمایندگی میتونی با تعویض فریمورش مشکل تاچ و فارسی رو تون این گوشی حل کنه ،طوریکه توی صفحه مجازیش بشه از فارسی هم استفاده کرد.
سلام
دو تا سوال داشتم:
1-آیا تاچ این گوشی از S83000 بهتره؟
2-نمایندگی میتونی با تعویض فریمورش مشکل تاچ و فارسی رو تون این گوشی حل کنه ،طوریکه توی صفحه مجازیش بشه از فارسی هم استفاده کرد.
با این برنامه میتونی بریزی.فقط تو رو خدا نپرس چجوری.چون نه گوشی دستمه نه یادمه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
8300 از این بهتره.چون خازنی هست.
تا جایی که من میدونم کیبورد مجازی فارسی نداره.(حتی با جدیدترین فیرم ویر).
البته مطمئن نیستم.بهتره دوستانی که آخرین فیرم ویرو نصبیدن راهنمایی کنن.![]()
منم به مشكل خوردم!!
با اينكه ظرفيت اس ام اس هاي فون مموريم پر نشده اما به خاطر اينكه ظرفيت سيم كارتم كه 50 تام بيشتر نيست هي ميگه ظرفيتت پر شده قبلا اينطوري نبود چي كار كنم؟
شما برای اینباکس + my folders میتونید 250 اس ام اس داشته باشید و برای سنت باکس 250 تا . ضمن اینکه بعضی از اس ام اس ها بیش از 1 عدد هستند .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مشکل "invalid format" مثل اینکه فراگیره و هیچکی براش جواب نداره ! هر چی من تو گوگل سرچ کردم بی جواب بود ! یعنی یه چند تا آدم خیر خواه پیدا نمیشه یه پچی کوفتی بنویسه که این ارور مسخره رو نده ؟
کارمندای سامسونگ که من نمیدونم چه غلطی دارن میکنن . به جای اینکه بیان آپدیت بدن جاوای گوشی رو درست کنن میرن هزار تا زلم زیمبو به گوشی اضافه میکنن ! واقعا سامسونگ تر زده با این گوشی درست کردنش . فقط همین گوشی نیست خیلی از گوشیهاش مورد دارن . عوضه اینکه بیاد یه گوشی درست درمون تحویل بازار بده میره چهار تا چیز دهن پر کن به گوشی اضافه میکنه ملت رو گول بزنه از جمله خوده من ! آقا جان حداقل تو spec گوشیت ننویس ساپورت java تا من تکلیفمو بفهمم ! واقعا که ! پشت دستمه داغ کردم دیگه از این برند گوشی نگیرم !
دوستی که میگی برنامه کاربردی زیاد داره لیست برنامه هایی که تست کردی رو بنویس ما بدونیم محدوده انتخابمون چقدره ؟
![]()
ميدونم كه inbox و sentbox اون چه قد جا داره مسئله اينه كه اونا هنوز پر نشدنن كلي جا داره اما چون ظرفيت سيم كارتم كه 50 تا بيشتر نداره پر شده .و هي ارور ميده كه پر شده بايد خالي كني
اقا کسی میدونه چرا گوشیه من فایل های متن و تکست فارسی رو که میریزم تو گوشی حروفشو جدا جدا نشون میده ؟
به خاطر فریمورت هست فارسی رو ساپورت نمیکنه.
ببر نمایندگی فارسی واست بریزن.
مطمئنی ؟
چون Sms فارسی و مشکل نداره و خودمم میتونم فارسی تایپ کنم!
منوشم بدون مشکل فارسی میشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)