تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 177 از 1211 اولاول ... 771271671731741751761771781791801811872272776771177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستانی که میگفتن بازی خیلی سریعه اگه امشب بازی منچستر رو دیده باشن و به بازی دقت کرده باشن میفهمن که سرعت بازی در اون حدی که دوستان میگن نیست
    من امشب با دقت تمام بازی منچستر و بارنلی رو نگاه کردم و توی ذهنم یک سری مقایسه با سرعت بازی توی تریلرهای عرضه شده کردم و سرعت توپ توی پاس دادن ها و سانتر ها و همچنین دویدن بازیکنان کردم و دیدم که سرعت بازی حالت خوبی داره و اون طوری که دوستان میگن زیاده نیست اگه سرعت بازی بیشتر باشه که هنوز یک کمی هست (البته توی تریلرها) به نظر من اختلاف کمی با سرعت فوتبال واقعی داره

2. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض کونامی تاریخ انتشار pes 2010 را اعلام کرد

کونامی اعلان کرده که pes 2010 برای ps3 pc 360 در تاریخ 22 اکتبر امسال به بازار ارایه خواهد شد. در حالیکه نسخه های ps2 و psp بازی پنجم نوامبر و نسخه wii در تاریخ نوزدهم نوامبر منتشر خواهند شد.

امروز معلوم شد که نسخه های ps3 pc 360 بازی از گردش 360 درجه بازیکان ها (به جای کنترل به صورت هشت جهته ) به همراه پیشرفته ترین گرافیک در سری بازیهای pes تا به کنون پشتیبانی خواهد کرد.

کونامی همچنین تلاش کرده تا تعداد لیسانس ها بازی را در هر دو بخش ملی و باشگاهی افزایش دهد. در بخش ملی می توان از تیم های انگلیس فرانسه ایتالیا اسپانیا هلند برزیل آرژانتين و به همراه المان که به تازگی اضافه شده اشاره کرد.

در بخش باشگاهی نیز بازی شامل لیگهایی همچون uefa champions و uefa europe است.البته کونامی همچنان در حال مذاکره با تیم های بیشتر برای لیسانس کردن انها در لیگ های فوق میباشد.تیم هایی همچون manchester united و juventus و real madrid تا به کنون اعلان شده اند در حالیکه تیم های بیشتر در هفته های اتی مشخص خواهند شد.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 4 کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

13

کونامی اعلان کرده که pes 2010 برای ps3 pc 360 در تاریخ 22 اکتبر امسال به بازار ارایه خواهد شد. در حالیکه نسخه های ps2 و psp بازی پنجم نوامبر و نسخه wii در تاریخ نوزدهم نوامبر منتشر خواهند شد.

امروز معلوم شد که نسخه های ps3 pc 360 بازی از گردش 360 درجه بازیکان ها (به جای کنترل به صورت هشت جهته ) به همراه پیشرفته ترین گرافیک در سری بازیهای pes تا به کنون پشتیبانی خواهد کرد.

کونامی همچنین تلاش کرده تا تعداد لیسانس ها بازی را در هر دو بخش ملی و باشگاهی افزایش دهد. در بخش ملی می توان از تیم های انگلیس فرانسه ایتالیا اسپانیا هلند برزیل آرژانتين و به همراه المان که به تازگی اضافه شده اشاره کرد.

در بخش باشگاهی نیز بازی شامل لیگهایی همچون uefa champions و uefa europe است.البته کونامی همچنان در حال مذاکره با تیم های بیشتر برای لیسانس کردن انها در لیگ های فوق میباشد.تیم هایی همچون manchester united و juventus و real madrid تا به کنون اعلان شده اند در حالیکه تیم های بیشتر در هفته های اتی مشخص خواهند شد.

منبع:
    کد:
    سلام؛

نمیخوام دعوا راه بندازم ولی PES PC که با کنسول فرق داره نوش جونتون.

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

شما نوید خان هستی بله ؟
    اینجور که میگی پس زندگیتو پای PES گذاشتی .( اینجوری حرف میزنم یه وقت ناراحت نشین ).خوبه دلگرم شدیم یکی از مدیرا از خودمونه .
    مدیرا و همکارا همگی خودی هستن
    اینجا غیر خودی نداریم!
    ولی یه سری اختلاف سلیقه ها وجود دارن که اجتناب ناپذیرن!
    ما از خدامونم هست که PES 2010 یه چیز درست درمون باشه تا بلکه از دست این FIFA PC خلاص بشیم
    ولی من یه چیز دیگه تو ذهنم تصور کرده بودم که به نظرم اونطور که تصور کرده بودم نبود!
    همشم تقصیر شما بود که هی میگفتین فلانی گفته بازی اینطوریه و اونطوریه و ما رو اغفال کردین وباعث شد انتظارمون از بازی خیلی بره بالا!
    خلاصه امیدوارم این نسخه از PES خیلی خوب باشه تا همه ازش لذت ببریم!
    ( البته این نوید اول گمرا بود و وقتی فیفا بازی کرد به راه راست هدایت شد : دی : دی)

7. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کونامی اعلان کرده که pes 2010 برای ps3 pc 360 در تاریخ 22 اکتبر امسال به بازار ارایه خواهد شد...

منبع:
    کد:
    البته زمان انتشار بازی کاملا قابل حدس بود
    سالهاست بازی اواخر ماه اکتبر منتشر شده و میشه

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام؛

نمیخوام دعوا راه بندازم ولی PES PC که با کنسول فرق داره نوش جونتون.
    اين چه طرز صحبت كردنه دوست عزيز؟؟!!!!

يكي به شما بگه آشغالترين و چرت ترين بازي فوتبال جهان نوش جونتون خوشحال ميشيد؟

10. این کاربر از bbp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

مدیرا و همکارا همگی خودی هستن
    اینجا غیر خودی نداریم!
    ولی یه سری اختلاف سلیقه ها وجود دارن که اجتناب ناپذیرن!
    ما از خدامونم هست که PES 2010 یه چیز درست درمون باشه تا بلکه از دست این FIFA PC خلاص بشیم
    ولی من یه چیز دیگه تو ذهنم تصور کرده بودم که به نظرم اونطور که تصور کرده بودم نبود!
    همشم تقصیر شما بود که هی میگفتین فلانی گفته بازی اینطوریه و اونطوریه و ما رو اغفال کردین وباعث شد انتظارمون از بازی خیلی بره بالا!
    خلاصه امیدوارم این نسخه از PES خیلی خوب باشه تا همه ازش لذت ببریم!
    ( البته این نوید اول گمرا بود و وقتی فیفا بازی کرد به راه راست هدایت شد : دی : دی)
    البته مسعود جان من منظور خاصی نداشتم اینکه گفتم یکی از مدیرا از خودمونه منظورم این بود که درمورد بازی با ما هم عقیدن . وگرنه مهم تر از بازی رفتار و مرام آدماست که خدارو شکر گذشت زمان به من ثابت کرده این مساله در مدیران و بیشتر کاربرایی که اینجا میشناسمشون وجود داره .
    درمورد بازی با توجه به تبلیغاتی که امسال کونامی توی بخش انیمیشن ها و موشن کپچر داشت تقریبا همه از جمله خودم این تصور درشون شکل گرفته بود که انیمیشن ها و کلا اجرای بازی توی این نسخه شباهت زیادی به فیفا خواهد داشت غافل از اینکه EA چند ساله که این مقوله رو شروع کرده و به قول ROMELL خان هر سال داره دامنشو وسیع تر میکنه .اما همینکه این نهضت تغییر ساختار کهنه انیمیشنهای بازی امسال استارت زده شد , حقیقتا تحسین برانگیز و امیدوار کنندست هرچند این کار زودتر از اینها باید شروع میشد.
    به هر شکل حرکات بازیکنان بخشی از بازی هستند و ما نباید فقط بر اساس اونا درمورد بازی قضاوت کنیم ما میبینیم کونامی امسال بخش های دیگه بازیو بدون اغراق خیلی توسعه داده که این مساله شدیدا مورد توجه اکثر قریب به اتفاق کارشناسان سایتهای معتبر بازی قرار گرفته .من توی این چند روزه نظرات اکثر اونا رو خوندم بعد از آخرین پلی تستی که اخیرا از این بازی داشتند اظهار کرده بودن که امسال مجددا رقابت تنگاتنگی بین این دو رقیب دیرینه شکل خواهد گرفت که این مساله قوت قلب زیادی به من و خیلی از گیمرهای طرفدار این بازی داده .
    Last edited by 4039; 20-08-2009 at 11:26.

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

Seabass در کنفرانس کونامی در نمایشگاه CG

محتوای مخفی: اینجا 
    Seabass spoke about PES 2010 at the Konami conference at Cologne, and heres what G4TV had to say about his segment:

Finally, it was time for the demonstration of Pro Evolution 2010 for the PlayStation 3, Xbox 360, and PC. Returning to Germany for the first time in three years is series creator from PES Productions, Shingo “Seabass” Takatsuka. Fans of the series know that PES (Winning Eleven for purists) has had a rough time moving into the latest generation of consoles and for the last few years, EA Sports’ FIFA has trumped as soccer fans’ favorite footie title in many different ways.

Seabass revealed that the team started the development of PES 2010 with keeping three things in mind – listening, learning and improving. This year, Seabass explained they listened to the European audience that played the demo of the title. One example of improvement he gave was new moves; PES 2010 will see an additional 300 movements and individual feint moves. A frustration he heard from users was that in controlling the ball keeper, you could only move the player in 8 directions. This is no longer the case; now, you can move in all directions freely with the controller. Due to the fact that fans want more realism from PES, the team now allows players to set formations, use play style cards, and tweak things such as support range, and attacking style by adjusting sliders, which as Seabass explained, will allow the player to feel like the team manager.

.................................................. .................................................. ............
    پیش نمایش PES2010 در نمایشگاه GC در روز اول

PES 2010 At Gamescom - Day 1 Review

محتوای مخفی: اینجا 
    Wow, what a day! Plenty of video, plenty of negativity, plenty of positivity. As you would expect really. After a long look at the boards, we give our thoughts on what first day of Gamescom brought the PES community.

It’s been difficult for me on so many levels today. I’ve watched boards get overrun with the usual negativity that follows PES these days, the two have become synonymous with one another. What I’ve found though is that much of it is rash judgement, and what tends to happen is that as the day goes on people start to take everything in and formulate a more considered opinion.

Animations have been the hot talking point, and while key movements are worryingly familiar, the difference from this year to last year is profound. Unfortunately, thats a comparison that doesn’t sit well with everyone - understandably. When me and Suff sat in front of Jon Murphy back in June he asked us what the one thing we would like to pass onto the development. I said ‘its all about the animations’. Jon, along with press releases before him, confirmed much work will be done in this field, and to expect a game that moved realistically and convincingly. Whilst there is improvement, the impact of such things have been lost in translation.

Then there’s the worryingly consistent feedback we’ve been getting from press at the event, stating response times are extremely poor, with the instant movement PES is known for non-existent. That, along with glitches, seem to be leaving most testers with a bad taste in their mouths.

All this would worry most, but I stand by my commitment to believing that PES 2010 will be a game to remember. Not crazy blinded loyalty, but more a look to the response and playtest reports compiled days before the event. After all this talk of PES 2010 not being up to standard, we can’t dismiss previews from Eurogamer, IGN, GameSpot etc etc this week. All the big sites spoke of surprise and enjoyment at playing the latest code, after been very skeptical after their initial hands-on in June.

Then there’s the reports from PESFan that the code on show floor is behind the code they have, perhaps eradicating fears of glitches and poor response times. And while that’s reassuring, it’s concerning to think how the public will respond to the code in the coming days. Surely an inferior code is the last thing you want people to see? Clearly Konami haven’t thought this one through.

But criticisms aside, the one thing that shines above everything has to be the visuals. While it’s been dragged into the background by gameplay issues (rightly so), I didn’t want to simply dismiss it altogether. Revolution is a big word, perhaps a word ourselves and Konami should think twice before using freely, but you can use it to describe what Seabass and co have achieved this year in the front end.

If Konami do iron out these bugs and keep their word on animations and fluidity - that coupled with the gorgeous graphics will surely make PES 2010 a winner.

Pop back tomorrow for more from Gamescom, including the much anticipated Seabass interview!

.................................................. ........
    ویدیو با کیفیت از بازی .....................

کد:
    .................................................. ...........
    گزارش PESFAN در مورد مستر لیگ ......قسمت دوم ....
    کد:
    .................................................. ......................
    Last edited by google_boy07; 20-08-2009 at 09:32.

13. 5 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

دوستانی که میگفتن بازی خیلی سریعه اگه امشب بازی منچستر رو دیده باشن و به بازی دقت کرده باشن میفهمن که سرعت بازی در اون حدی که دوستان میگن نیست
    من امشب با دقت تمام بازی منچستر و بارنلی رو نگاه کردم و توی ذهنم یک سری مقایسه با سرعت بازی توی تریلرهای عرضه شده کردم و سرعت توپ توی پاس دادن ها و سانتر ها و همچنین دویدن بازیکنان کردم و دیدم که سرعت بازی حالت خوبی داره و اون طوری که دوستان میگن زیاده نیست اگه سرعت بازی بیشتر باشه که هنوز یک کمی هست (البته توی تریلرها) به نظر من اختلاف کمی با سرعت فوتبال واقعی داره
    بهزاد جان سرعت زیاد اون ویدئوهایی که شما دیدی به خاطر نوع فیلمبرداریشه شما این ویدئو رو تماشا کن سرعتش خیلی نرمال و عادیه .

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

سلام ، این ویدیو رو هم ببنید ، گیم پلی هست و با کیفیت خیلی خوب ، (نظرات بیننده هاش رو هم بخونین).

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •