خب.پس مشکل کجاست؟WIN7-64BIT-ULTIMATE
UP TO DATE هم بود...
خب.پس مشکل کجاست؟WIN7-64BIT-ULTIMATE
UP TO DATE هم بود...
این مشکل رو خودم هم داشتم شما بفرایید که هارد تون رو پارتیشن کردین ؟ بعد اینطوری شد؟؟ و همین که یاهو sing in می شه بعد چند دقیقه هنگ می کنه ؟ جوری که اصلا task manger کار نمی کنه حتما هم باید دکمه پاور رو نگه داری تا خاموش شه ؟ آره؟
من همین که هاردم رو پارتیشن کردم ایطوری شد اون موقع adsl نداشتم با ایراسل وصل می شدم ولی از وقتی که ای دی اس ال وصل کردم دیگه اون مشکل رو نداشتم از اون موقع هم می ترسم ویندوز عوض کنم هنوز هم از ویدوز بک آپ ندارم
بابا بیخیال اگه بابا پولدار داری برو بخراگه هم این نیست پس از این که نسخه تقلب رو گرفتی عذاب وجدان گرفتی
بابا گیتس به اندازه کافی پول داره
دلیلت واسه خریدن ویندوز ارجینال چیه ؟
کسی نبود ؟
راستی کسی تا حالا لپتاپشو گارانتی ویستا پخش برده؟راضی بوده؟
DVD writer لپتاپم خراب شده و رایت نمیکنه و هارد گیر میکنه و صدای رگبار میده!!!!!!!!!!!!
من دیروز N82 JQ رو با گارانتی الماس 1.410.000 خریدم .
بر خلاف کاتالوگش کارت گرافیک اینتل رو نداشت اما ویندوز 7 روش نصب بود به همراه کیف و ماوس آسوس
CPU لپ تاپ Corei7 هست و کارت گرافیک جیفورس 335 داره .
سلام.
من یکبار بردم.به خاطرصدایی که حس میکردم موقع کار کردن درمیاد و اضافیه.در هر صورت گفتن مشکلی نداره و در ضمن بایوس آپدیت کرده بودن.کلا بد نیستن ولی لپ تاپ حداقل یک هفته نگه میدارن.یادت باشه بدون باطری ببری و کارت گارانتی فراموش نشه.راستی بگو بایوس هم آپدیت کنن چون واقعاروی سرعت سیستم تاثیر خوبی میذاره.
کسی حدود قیمت برای مدل های N61 و N53 داره؟
دوستان مشکل آپدیت گرافیک من حل شدوpes2011 خیلی عالی اجرا میکنه و راحت بین 2کارت سوییچ انجام میده
![]()
خوبه...راحت شدی...AUTOCAD نصب کردی؟
سلام دوستان
کسی میتونه در مورد نصب tv tuner لپ تاپ های asus منو راهنمایی کنه؟ تا اونجایی که میدونم با مدیا سنتر باید جواب بده .
کسی تاحالا استفاده کرده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)