تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 177 از 261 اولاول ... 77127167173174175176177178179180181187227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 2603

نام تاپيک: معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

داره خودمونی میشه M.AMIN-USA's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    مدلWD TV Live HD Media Playerدارای خروجی دی وی دیComponentسه فیش می باشد یا نه
    بله دارای خروجی Component , Composite , HDMI هست .
    البته کابل های Component , Composite هم همراه خود دستگاه ارائه میشه .

2. 2 کاربر از M.AMIN-USA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض custom frimware برای WD Tv Live

فریمور هایی رو که قبلا نصب می کردیم روی دستگاه جز یه سری موارد جزئی و یک سری سیستمی قابلیت هایی رو کم یا زیاد به این دستگاه کوچک اضافه می کرد .
    اما یه سری از دوستان خارجی ما ، به این تغییرات راضی نبودند و دست به کار شدند و خودشان تغییراتی رو ایجاد کردن .
    برای نمونه عکس هایی رو از آخرین ورژن دست کاری شده ببینید :

اگه این تغییرات چشم شما رو هم گرفته و می خواهید دستگاه خود رو دچار تغییرات زیادی کنید . پس مرحله به مرحله این پست رو بخونید تا با هم این ورژن رو نصب کنیم .

قبل از اینکه شروع کنیم : -- این فریمور ، یک نسخه دستکاری شده از فریمور پایه 1.02.21 هست و قابلیت زیرنویس فارسی آن به درستی کار نمی کند . البته فقط چند تا از حروف رو جدا از هم نشان می دهد .

-- از آنجائیکه هیچ شرکت تولید کننده ای توصیه نمی کند که فریمور ای غیر از فریمور های اصلی که توسط شرکت ارائه می شود استفاده شود ، شرکت WD هم از این قائده مستثنا نیست و توصیه نمی کند که این کار رو انجام بدهید .

-- نصب کردن فریمور های غیر اصلی ممکن است به دستگاه شما آسیب برساند و از گارانتی هم خارج شود .

اگه موارد بالا هنوز شما رو از ادامه کار منصرف نکرده پس حالا وقت تغییرات هست .

در ابتدا باید دستگاه خود رو به فریمور WDLXTV 0.4.7.3 آپدیت کنیم .

از این آدرس ها دانلود کنید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Media Fire :
    کد:
    بعد از دانلود یاید فایل ها رو از حالت فشرده خارج کنیم ، سه فایل اصلی رو در دایرکتوری فلش دیسک کپی می کنیم . ( درون هیچ فولدر ای نباید باشد ) .

حالا باید فلش دیسک خود رو به WD Tv Live خود وصل کنیم . با زدن کلید Home روی ریموت کنترل و رفتن به منوی Setting باید گزینه New Frimware رو مشاهده کنید .
    در صورتی که این گزینه وجود نداشت ، و نتوانستید آپدیت کنید . فقط کافیست این فایل رو جایگزین فایل موجود در فلش دیسک خود کنید :

دانلود کنید این فایل رو از آدرس زیر :
    کد:

خوب بعد از جایگزین کردن این فایل ، شما باید بتوانید عملیات آپدیت رو انجام بدهید .

توجه داشته باشید که این عملیات خیلی بیشتر از آپدیت های اصلی طول می کشد . بعد از این گه عملیات Rebooting انجام شد . دستگاه زمانی حدود 2-3 دقیقه برای بالا آمدن و آپدیت شدن نیاز دارد . پس اگه دستگاه شما در همان لحظه بالا نیامد نگران نباشید . صبر کنید و به آن دست نزنید .

با بالا آمدن دستگاه و مشاهده منوی آپدیت و کامل شدن آن دستگاه شما دوباره Reboot می شود و بعد از بالا آمدن شما می توانید تغییرات رو مشاهده کنید .

اما همان طور که می بینید آیکن ها به صورت قبل هستند و فقط شاهد تغییراتی در زیر منو ها و تغییر تصویر Background هستیم .

برای تغییر دادن آیکن ها و حتی تعویض تصویر Background به تصاویر دلخواه ادامه این پست را دنیال کنید .

تعویض شکل آیکن ها و منو ها و تغییر دادن آنها به تصاویر دلخواه به یک فایل دیگه نیاز خواهید داشت که این فایل رو می توانید از آدرس زیر دانلود کنید

دانلود از Media Fire : حجم فایل حدود 20 MB
    کد:

بعد از دانلود کردن این فایل و قرار دادن اون در فلش دیسک خود ( درون خود فلش کپی کنید نه فولدر)
    فقط این فایل و فولدر رو کپی کنید

برای قرار دادن تصاویر دلخواه خود به عنوان تصویر زمینه باید فایل عکس شما با فرمت JPG و سایز های استاندارد 1920x1080 , 1200x800 , باشد . البته توصیه من استفاده از رزولوشن 1920x1080 هست چون واقعا کیفیت تصویر شما در منو ها افزایش چشم گیری پیدا می کند . توجه داشته باشید که حجم عکس ها هم زیاد نباشد . در حد معمولی 300kB تا 500kB سعی کنید بیشتر نشود .
    باید عکس مورد نظر را در کنار فایل قبلی که دانلود کردید و با نام villa_bg قرار دهید .

حالا نحوه اعمال کردن این تغییرات به شکل است :
    قبل از هر کاری دستگاه خود رو از برق جدا کنید . ( بذون اینکه با ریموت خاموش کنید )
    فلش خود رو به دستگاه وصل کنید
    آدابتور رو به برق وصل کنید ، دستگاه اتوماتیک روشن خواهد شد شما به هیچ چیز دیگر دست نمی زنید و منتظر می مانید تا دستگاه بالا بیاید . بعد از اینکه بوت شد . شما مشاهده می کنید که عکس انتخابی شما به عنوان تصویر زمینه قرار گرفته . و منو ها هم به صورت بالا تغییر کردند .
    حالا شما دستگاه ای رو در اختیار دارید که با بقیه کاملا متفاوت هست .

در اینجا هم میتوانید فایل های زمینه رو برای دستگاه خود دانلود کنید .

کد:

Last edited by M.AMIN-USA; 17-06-2011 at 11:20.

4. 3 کاربر از M.AMIN-USA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من چند تا سئوال داشتم که نمیشه از مشخصات فهمید و واقعا نمیشه این همه صفحرو خوند.

این دستگاه زیرنویس فارسی srt رو پخش میکنه؟ sub رو چی؟
    اگه میکنه میشه سایز و نوع فونت رو تغییر داد؟
    به شبکه هم وصل میشه؟ وایرلس

6. این کاربر از Ali.Rahbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من چند تا سئوال داشتم که نمیشه از مشخصات فهمید و واقعا نمیشه این همه صفحرو خوند.

این دستگاه زیرنویس فارسی srt رو پخش میکنه؟ sub رو چی؟
    اگه میکنه میشه سایز و نوع فونت رو تغییر داد؟
    به شبکه هم وصل میشه؟ وایرلس
    بله زیر نویس فارسی رو پشتیبانی می کنه هم SRT و هم SUB رو
    سایز رو میشه تغییر داد ولی هنوز قابلیت تعویض فونت رو نداره . ( فکر نمیکنم دستگاهی هم به صورت پیش فرض داشته باشه )
    بله قابلیت استفاده در شبکه های LAN و Wifi رو هم داره . البته در صورتی که بخواهید از Wireless استفاده کنید باید Wifi USB خود رو از از بین این لیست انتخاب کنید .

کد:

8. این کاربر از M.AMIN-USA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kautuver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان گرامی ، من به دنبال اين مدل WDBABZ0010BBKL WD TV Live Hub مديا پلير هستم ، به نظر شما قيمتش تو ايران چقدر ميتونه باشه و اينکه اصلاً اينجا موجود است يا نه ؟ از کجا ميتونم تهيه کنم ؟

10. این کاربر از kautuver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان گرامی ، من به دنبال اين مدل WDBABZ0010BBKL WD TV Live Hub مديا پلير هستم ، به نظر شما قيمتش تو ايران چقدر ميتونه باشه و اينکه اصلاً اينجا موجود است يا نه ؟ از کجا ميتونم تهيه کنم ؟
    محصولات Western Digital ، نمایندگی اون شرکت سازگار ارقام هست ، و هنوز هم توسط این شرکت این محصول وارد نشده ،
    مدیا پلیر واقعا خوبی هست ، دارای امکانات زیادی هست و اگه مانند مدل قبلی اش LIVE دارای قیمت مناسبی باشه ، به محصولی بی رقیب می تونه تبدیل بشه .
    اگه دسترسی به خارج از کشور دارید می تونید از آنجا تهیه کنید ، وگرنه من توصیه می کنم منتظر وارد کردن اون توسط سازگار باشید .

12. این کاربر از M.AMIN-USA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال stb2xxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

کد:
    WDTV Elements Play موجوده
    Last edited by stb2xxx; 20-06-2011 at 11:36.

14. 2 کاربر از stb2xxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mj360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان این دستگاه زیرنویس هایی که muxed با فایل هستن رو نشون میده؟(زیرنویس هایی که داخل خیلی از فایل های mkv هست و قابلیت on و off کردن هم دارن)

16. این کاربر از mj360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان این دستگاه زیرنویس هایی که muxed با فایل هستن رو نشون میده؟(زیرنویس هایی که داخل خیلی از فایل های mkv هست و قابلیت on و off کردن هم دارن)
    بله نشون میده ،

18. 2 کاربر از M.AMIN-USA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ehsanhp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوست عزیز در این آدرس هم می تونی فرمویر مخصوص برای عوض کرن به فرمویر قدیمی رو پیدا کنی هم روش عوض کردن رو.
    کد:
    ممنونم از راهنماییتون.
    ولی نمیشه. و بدجوری اعصابم را ریخته به هم! همون ورژن آخر را هم دوباره ریختم ولی نشد. تا قبل نصب این ورژن به راحتی می شد downgrade کنم ولی الان نه.در واقع اصلا گزینه New Firmware Found که باید در گزینه setting بیاد اصلا نمیاد.! رو هر فلشی هر ورژنی را ریختم و وصل کردم نشد که نشد.

20. این کاربر از ehsanhp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •