برای من تموم شده ماموریت رو هم گرفتم ولی شب تموم میکنم![]()
برای من تموم شده ماموریت رو هم گرفتم ولی شب تموم میکنم![]()
تموم شد
عجب خفن بود خیلی دی ال سی خوبی بود
حالا فکر می کنم شاید حق با وحید باشه و این آخرین دی ال سی بازیه
تنها 27 دقیقه مونده به اومدن ریپر ها وااااااااااااااااااای من مس افکت 3 میخوام
تموم شد. ولی اصلا به عنوان اخرین dlc مناسب نبود. باگهای زیاد بازی ضعف در load بعضی texture ها مخصوصا برای نورمندی.دیالوگ های کم و البته داستان خطی! و البته خیلی خیلی کم بود
ما که میدونستیم قراره ریپر ها بیان پس این مرحله یکم مسخره بود. فقط کاری کردیم 300 هزار باتارین بمیرند یک منظومه کلا از بین رفت و باتارین ها با ما دشمن شدند و دنباله انتقام هستند. هیچ راهی برای نجاتشون نبود و در ضمن کاری کردند که حالا در 3 علاوه بر کالکتور ها و گت ها و چند موجود جدیدی که دارن میسازند باتارین ها هم دشمن شن!
این Dlc نشون دهنده اینه که دیگه تو 3 شپرد عاشق چشم و ابروی کسی نیست که حاضز باشه برای نجات چند نفر ماموریتش رو به تاخیر بندازه یا اصلا بیخیال ماموریتش شه ( مثله ماموریت وفاداری زیید) و اگر لازم باشه هزاران نفر رو میکشه!
فقط تهش خوشم اومد ادمیرال هکت گفت که اماده شو باید بیای زمین از خودت دفاع کنی بخاطر اینکاری که کردی و دشمن تراشی کردی! قراره بریم زمین.
کلا من به این dlc نمره 7 میدم
نکات جالب:
. 1- نو آوری در مس افکت و توانایی دور زدن دشمن ها و نکشتنشون (اونهم فقط در مرحله اول!) 2- استافده و کنترل ربات ها محافظ در مرحه 2
بابا اون سیصد هزار و خورده ای که مردن واقعا ارزششو داشت
من خودم اونجا که توی کنسول بعد از اعلام دستور فعال سازی پروژه باید بین خبر دادن به باتارین ها و خبر دادن به نورماندی اولی رو انتخاب کردم تا در صورت امکان باتارین ها زنده بمونن
اما اگه اون منظومه از بین نمیرفت ریپر چند ده برابر سریعتر میتونستن به این ور و اون ور سفر کنن
در واقع به قول اون دکتره ریپر از طریق مس ریلی ها به همه جا میتونن برن و به همه جا حمله کنن اما از طریق مس ریلی گالاکسی اشتباه نکنم اسمش همین بود میتونن خیلی خیلی راحت تر حمله بکنن
به نظر من سپرد بهترین انتخابو کرد تو باید یا 300 هزار نفرو نجات بدی که باتارین هستن یا تریلیون ها نفرو که توش انسان ها هم هستن به نظر من این قربانی باید انجام میشد
حالا کمی تونستیم سرعت ریپرهارو کند کنیم
راستی اواخر دی ال سی وقتی خود شخص هاربرینگر میاد و به شپرد میگه کارت تمومه و با داریم شخصا میایم و کری میخونه
من گزینه we won't go quietly رو انتخاب کردم شپرد گفت :
آره شاید ما شکست بخوریم شاید ما بمیریم اما اینو بدونیم اما جلوی شما زانو نمیزنیم ما تا آخرین لحظه می جنگیم ما تا آخرین لحظه به همدیگه کمک می کنیم و تا آخرین لحظه می ایستیم ما انسان هستیم
اینو که گفت من بلند گفتم بووووووووووووووووووووم زد تو حال هاربرینگر
-----------------------
یه نکته جالب دیگه : از اونجایی که آرشیوهای ویدئویی شادو بروکر که الان لیارا اونجاست آپدیت میشه منم هر چند وقت یکبار میرم نگاهشون می کنم
این شادو بروکد همه جا مامور داشته تا براش خبر بیارن حالا کسی تو اومگا حکومت می کنه آریاست
توی قسمت مدارک در مقر شادو بروکر یه پیامی نوشته شده بود که مکالمه ضبط آریا با یکی رو می گفت اون کسی که میره با آریا صحبت کنه بدون اینکه خودش متوجه بشه مامور شادو بروکر در کلاهش یه میکروفن کوچیک مخفی گذاشته بوده تا صداهاشون رو ضبط کنه
این آریا از اونجاییکه واسه خودش یه شادو بروکریه یه کاری می کنه که من هم تحسینش کردم
اینا دارن صحبت می کنن بعد آریا میگه : خب مثل اینکه هنوزم دوست داری تو کار من فضولی کنی ............. شادو بروکر !
اونی که داره با آریا صحبت می کنه : شادو بروکر ؟ شادوبروکر کیه دیگه ؟ چی میگی ؟!
یعنی آریا میدونسته که شادو بروکر تو کلاه اون یارو که پیشش اومده میکروفن گذاشته چطور میدونسته خدا میدونه اما مشخصه که خیلی باهوشه و اطلاعاتش قوی هستن
من با هاربینجر حرف زدم گفتم اگر نصف کهکشان هم از بین بره بازم برام مهم نیست حاضریم قربانی شیم ولی ایستادگی کنیم.
جالبه بدونی اونی که به عنوان شادو بروکر کشتیم فقط محافظ و قاتلش بود و خودش زنده هست. تو اچیومنت ها بخونی نوشته shadowbroker assassin
دوستان من dlc جدید رو نصب کردم ولی توی journal هیچ ماموریتی اضافه نمیشه، باید قبلش ماموریتی رو انجام داده باشم؟ کجا ماموریت جدیده بهم داده میشه؟ ممنون
باید بری جلوی کامپیوتر شخصیت که کناره نقشه کهکشانه از اونجا ماموریت میگیری
آره باید حال هاربرینگرو گرفت فکر می کنه کیه
راستی خود شادو بروکرم کشتیما
منظورم از اساسین شادو بروکر همون اساریه که میخواسته لیارا رو بکشه
بعد از اینکه اونو می کشیم این اچیومنت آزاد میشه
در مرحله آخرم شپرد به شادو بروکر میگه : آدمکشت (اساسینت) نتونست جون سالم به در ببره
شادو بروکر میگه : اون مامور خیلی خوبی بود اما به هر حال قابل جایگزین شدن هست
مشخصات شادو بروکر :
گونه : Yahg
اسلحه : M-76 Revenant
محل اقامت : Hagalaz
سرنوشت : کشته شد بدست Commander Shepard
جانشین : Liara T'Soni
اون اچیومنتی هم که میگی Shadow Broker Assassin توی توضیحاتش نوشته :
Defeat the Shadow Broker's Assassin
آدمکش شادو بروکر رو بکش
اما وقتی خود شادوبروکر رو می کشیم اچیومنت Hard Way باز میشه
ببین توی فکر کنم dossier ها خوندم که شادو بروکر یک گروه فرستاده بود سرزمین همین موجودات که همشون وحشین و تو قرنطینه هستند رام ترینشو براش اواردن.حالا چرا بماند.
من بازم میگم شادو بروکر در اصل همون صفینه هست که افراد مختلف میتونن جایگزین شن و رییس بشن. رییس قبلی شاید ایلوسیو من بوده که حالا همه چیو سپرده به شپرد
هاا ! نه ببین اون سفینه اسمش هاگالازه تو ویکی پدیای مس افکت برو بخون
زمانی که در مرحله آخر میخوایم شادو بروکرو بکشیم شادو بروکر به لیارا میگه : تو از من هیچی نمیدونی
لیارا جواب میده : منو امتحان کن و شروع می کنه به گفتن اطلاعاتی که از شادو بروکر داره بهش میگه :
تو یک یاهگ هستی گونه ای در حال نابود از موجودات در فضای دور
از اونجایی که عمر تمدن شما بیشتر از 60 سال نیست پس میشه نتیجه گرفت که تو شادو بروکر قبلی رو کشتی و جایگزینش شدی اما از اونجایی که میدونستی چطور بهش دسترسی پیدا کنی باید بهش نزدیک بوده باشی و شادو بروکر تنها یه نفرو پیش خودش نگه میداره و اونم اساسینشه
بعد شادو بروکر قاطی می کنه و بهش حمله می کنه
این شادو بروکری که ما کشتیمش قبلا یه شادو بروکر دیگه رو کشته بوده و البته اسم این گروهی که اینا راش انداختن هم شادو بروکره
الانم لیارا شادو بروکره که اینم به نفع شپرده جالب اینجاست تمام ماموران گروه شادو بروکر خبر ندارن که رئیسشون عوض شده و هر کس داره کار خودش رو می کنه
اون گونه نادری هم که توی دوسیرها خوندی همون گونه های در حال انقراض یاهگ هستن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)