سلام به همه دوستان
این گوشی کوفت گرفته اس ام اس نمیفرسته ، با هزار تا سیم امتحان کردم نمیشه ، مسیج سنتر هارو عوض کردم بازم نمی فرسته! دیگه کلافه شدم
کسی میتونه کمک کنه ؟
سلام به همه دوستان
این گوشی کوفت گرفته اس ام اس نمیفرسته ، با هزار تا سیم امتحان کردم نمیشه ، مسیج سنتر هارو عوض کردم بازم نمی فرسته! دیگه کلافه شدم
کسی میتونه کمک کنه ؟
12.41 تا الان که 5.25 هستش همه راهارو امتحان کردم ، خلاصه درستش کردم ولی علتشو نمیدونم چی بود ، بنظرتون چه تنظیماتی داشته که بهم خورده ؟ تازه من اصلا تنظیمات دست نزدم یهویی اینطور شده بود .
این ورژن جالبتره . کسی با این chat توی کنتاکت ها کار کرده ؟
احتمالا همون كوفت گرفته بودوگرنه اينجور كه شما ميگي مشكلي نداره ديگه
![]()
سلام.من یه مشکلی دارم.وقتی برنامه swupdater رو از گوشی اجرا میکنم میگه ورژن جدید اومده(همون20)تو سایت اصلی نوکیا هم که product code گوشی رو چک می کنم بازم میگه ورژن 20 موجوده.ولی وقتی میخوام از طریق خود گوشی با gprs آپدیت کنم میگه ورژن جدیدی وجود نداره.مشکل از چیه؟در ضمن ورژن گوشی من قدیمیه.
؟؟؟؟؟؟![]()
سلام دوستان
چندتا سوال
-- کردن به گوشی آسیبی نمیرسونه ؟
این گوشی کابل اتصال به تلوزیون همراش نیست ؟
این لقی کشوییش رو نمیشه کاری کرد ؟
این کلوپ چقدر سوت و کوره
کسی نیست !!!!!
آقا یه سوال دیگه
من حدود 4 ، 5 هزارتا عکس زدم رو گوشی با اینکه 3 گیگ ازش خالی بود ولی کند شده بو د و گاها هنگ میکرد !!!
این طبیعیه یا مشکل داره گوشی ؟
پیشاپیش ممنون از پاسختون![]()
سلام
اگه گالریتون کمی کند شده که طبیعی هست.5هزارتا عکسبابا مگه چیه این؟ یه گوشیه ساده.
ولی اگر خود گوشی کند شده مشکلی هست که باید رفع بشه.گوشیتون آخرین فریم ور هست؟
آره عزیز فقط گالری کند میشه
21.006 هست
جواب قبلی ها رو ندارید
ممنون از پاسختون![]()
نه هیج آسیبی نمیرسونه.
نه کلا رو گوشیهای نوکیا جدیدا کابل نیست یعنی هستولی به دلیل رقابتی شدن بازار وارد کننده های عمده لطف میکنن ای چیزارو حتی رو گوشی های دیگه کیف و ... ور میدارن و جدا میفروشن تا سود بیشتری گیرشون بیاد.
والا تو گوشیهای کشویی کلا لقی هست تازه ان86 از اکثرشون که من دیدم بهتره
راستی وقتی اسلاید باز میکنی بیشتر لق میزنه یا وقتی بازه؟
اگه موقع باز بودن هست که هیچی ولی اگه موقع بسته شدن باشه یه روش که خودم اعمال کردم هست.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)