اينايي كه نوشتيد كيفت تصويرش از سري z هم بهتره؟
اينايي كه نوشتيد كيفت تصويرش از سري z هم بهتره؟
سلام
یه سوال داشتم راستیتش خیلی گشتم جای مناسبی پیدا کنم ولی مناسبتر از اینجا نیافتم!
میخوام یه کیف بخرم واسه سونی سری زد 124،هر جا میرم نداره
یه جای خوب با قیمتای مناسب اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم
عزت زیاد
بله رزولوشن اینا 1080 در 1920
و فوق العاده صفحه نمایشه با کیفیتی دارند و اصلا بخاطر همین صفحه نمایشه فول هستش که باتریشون بیشتر از 1.30 کار نمیکنه
---------- Post added at 02:45 AM ---------- Previous post was at 02:44 AM ----------
کجایین شما اگه تهران هستی پایتخت و بازار رضا سر بزن
بازار رضا رو رفتم،هم گرونه هم خیلی کمه
قیمت مناسبتر سراغ ندارین؟![]()
سلام
می خواستم بدونم کیفیت صفحه نمایش لپتاپ های sony f13 (با رزولاسیون 900*1600) از نظر کنتراست ، عمق رنگ ها ، روشنایی و زاویه ی دید چطوره ؟LCD اند یا LED ؟
در ضمن در عکس هایی که تو لینک زیر وجود دارند ، زاویه دید صفحه نمایش خیلی زیاده . آیا صفحه نمایش واقعا مثل عکس هاست ؟
ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.آقا من گفتم واسم از مالزي يه سوني ee31fx بيارن ولي نميدونم ميترسم مشكل دار باشه .وقتي دستم رسيد چطور مطمئن بشم همه چيش درسته ؟ بعدش ميشه رو اين مدل بازيهاي معمولي رو اجرا كرد مثل pes2010 يا كانتر.
وآخرين سوال cpu اين مدل از coreI3 اينتل ضعيفتره يا قويتر؟خيلي ممنون تو رو خدا جواب بدين
قویتره از نظر cpu
دوست عزیز کلا کیفیت سونی حرف اول رو میزنه من بعد از کار حتی با اپل دارم به جرات میگم صفحه نمایش سونی بهترینه
در مورد این مدل هم اگه 133 یا eb37 fg پیدا کنی از اونم بهتره
---------- Post added at 02:58 AM ---------- Previous post was at 02:57 AM ----------
بهتره از همینجا بگیری با گارانتیه ایران رهجو
آخه داداش من گفتم كه اگه اختلاف قيمت زياد بود واسم بيارن .
بعدش لازمه همون اول روش آنتي ويروس نصب كنم؟
كلا دمتون گرم
بهتره نصب کنی اگه با نت سرو کار داری که حتما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)