حالا شما چه گیری دادید به این ها مهم این بوده که بازی رو تموم کردید من هم بازی رو تموم کردم بعد چند تا از این ها رو رفتم خسته شدم دیدم تمومی نداره بی خیال شدم شما هم زیاد سخت نگیر![]()
حالا شما چه گیری دادید به این ها مهم این بوده که بازی رو تموم کردید من هم بازی رو تموم کردم بعد چند تا از این ها رو رفتم خسته شدم دیدم تمومی نداره بی خیال شدم شما هم زیاد سخت نگیر![]()
ویندوز یکی بوده
جی تی ای 4 هم همینطور بود که یه فایل Xlive می ریختیم و سیوها می اومد
اما الان این با Xlive هم نمیاد
هرکاری هم کردم نیومده
البته شاید نسخه ی شما با من فرق داشته باشه
من نسخه ی 1911 Razor یا همون EFLC رو دارم شما چی؟
برای من هم همین Razor 1911 یا همون EFLC هست
بدون پچ که حتی Xlive هم نمیخواد ولی زمانی که پچ 2 رو میریزی Xlive هم میخواد
من بدون پچ بازی میکنم چون پچش اصلا هیچ تاثیری نداره توی بازی و همون فایل سیو بازی توی درایو C رو بر میدارم بعد از نصب ویندوز هم همونجا دوباره میریزم فایل سیو رو و تا الان شاید 5 بار این کار رو کردم و سیو ها هم عمل کرده همیشه
شما فکر کنم خیلی بد شانسی که اینجوری شده
من هم سیو وسطای مراحل رو ندارم وگرنه برات میزاشتم![]()
خودش می نویسه. مثلا می نویسه 30 تا از اینقدر تا جنگ رو تموم کردی. تمومی داره. تعدادشم 50 تا هست.
سلام.کسی از دوستان ترینر این بازی را داره که تست شده و کار بده؟
من چند روز هست اینترنت را زیر و رو کردم حدود 10-15 تا ترینر برای این بازی دانلود کردم که هیچ کدوم کار نمی ده.دیگه خسته شدم.اگه کسی از دوستان ترینر این بازی را داره لطف کنه لینک دانلودش را قرار بده.برای pc می خوام.ممنون می شم.
من یک ترینر از این سایت دانلود کردم که کار میکنه ولی دقیقا نمیدونم کدوم قسمتش هست اگه میخوای خودت میتونی بری پیداش کنی اینم ادرس سایت هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگرم حال نداری بگردی اینجا مطرح کن حتما دوستان بهت جواب میدن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من یکی دو صفحه پیشو خوندم ولی یکم گیج شدم
ورژن جدیدش دوباره اومده؟ یعنی همون طور که iv بود بعد شد elfc الان جدید تر اومده که به جای دو تا داستان 3 تا داره؟
گرافیکشم بهتر شده یا مشکلات قبلی رو داره؟ چون من با سیستمم دارم از elfc 30 فریم میگیرم
سی پی یو corei7 930 @ 3.8 turbo on
گرافیک msi 460 hawk *2 sli
نه دوست عزیز ورژن جدیدی نیومده بحث سر ماموریت های متفرقه همین EFLC هست و پچ های بازی همین![]()
این بازی باید حتما قبلش GTA IV رو نصب کرده باشی؟ آخه من این بازی رو خریدم 5 DVD هم هست و بصورت کامل و بدون هیچ مشکلی اون رو نصب کردم اما موقع اجرا پیغام زیر رو میده:
بی صبرانه منتظر جوابتون هستم.
باید برنامه ی games for windows رو بگیری و نصب کنی.اون موقع درست میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)