بستگی به رنگ داره
سایپا برای سفید و نقره ای التماس میکنه
فوری هم تحویل میده
شاید هم تو نمایندگی به صورت امانی موجود داشتند
بستگی به رنگ داره
سایپا برای سفید و نقره ای التماس میکنه
فوری هم تحویل میده
شاید هم تو نمایندگی به صورت امانی موجود داشتند
آره حق با شماست
هزکس که دیدم تا حالا زودتر از موعد بهش دادن یا سفید بوده یا نقره ای
حتی یکی از دوستان اسفندی هم همین جا بودن که چند وقت پیش بهش داده بودن و سفید بود
مال من بهمن هستم که هنوز نیومده
احتمالا امروز فردا
فقط امیدوارم تا قبل از پایان تیر بیاد که سهمیه تیرماه بنزینوداشته باشم ....
و ازون مهم تر امیدوارم این موارد سیستم ترمز رو بررسی و چک کرده باشن در تحویلی های جدید
اینم یه عکس از تیبای خودم.من که واقعا ازش راضی هستم خیلی دوسش دارم.شتاب اولیش واقعا حرف نداره.من خودم با این تیبا 185 تا رفتم.با دنده چهارش تقریبا 165 تا رفت.به نطر من تو این قیمت محشره![]()
براي فروش رنگ متاليك رو 200 تومن گرونتر ميخرن يا متاليك و غيرمتاليك فرقي نميكنه توي فروش ؟؟؟؟
این یه تیکه آخرو خیلی با حال اومدی
من که خیلی خندیدم
سلام دوست من
در مورد این مشکل شما باید ببینید نشتی گاز کولر به چه دلیل بوده.پارگی شیلنگ یا مشکل کمپرسور و یا کلا نداشتن گاز!!!
در مورد پارگی نمایندگی زیر بار نمیره مگر اینکه یه سرو صدای حسابی بکنی و صفر بودن ماشینت رو تو سرشون بزنی!
مشکل کمپرسور یا نداشتن گاز رو نمایندگی به رایگان انجام میده
حجم گاز تقریبی در حالتی که کامل خالی باشه 700 گرم هستش که نرخ پر کردنش در بازار بیرون بین 30 تا 50 هزار تومنه
اما از من میشنوی سفت وایسا حقت رو بگیر
دوست من
در حال حاضر چون تیبا تازه به بازار اومده و برای خیلی ها هم ناشناخته است و چون هنوز امتحانشو پس نداده اینه که با قیمتهای کم و در اغلب مواقع توافقی و البته زیر قیمت کارخانه به فروش می رسد و رنگ متالیک و غیر متالیک هم زیاد تفاوت ندارد
اما در کل در بازار بسته به نوع ماشین همیشه رنگهای متالیک بین 200 تا 800 تومن گرانتر از غیر متالیک است که بستگی به نوع ماشین داره
در ضمن اگه برات ممکنه لطف کن جواب پست 1726 من را بده.کنجکاوم حساب کنم ببینم تعزیرات زورش به سایپا رسیده یا نه. آخه داداشم می گفت به خاطر اختلاف قیمتهایی که تو فاکتورهاست جریمشون کردند
سلام
گرون تر که میخرن بله همین حدود
اما کلا اگه قصد فروش داری 2 پیشنهاد بهت میدم
فعلا تا 1 سال اینده خذید و فروش تیبا رو از سرت بیرون کن
چون نا اشنا هستن ملت و بازارش فعلا خوب نیست
2:اگه هرماشینی میخوای بفروشی و به قصد اون ثبت نام میخوای بکنی نه به قصد نگه داشتن
سفیدشو بگیر
چون تو بازار ارزونیو بیشتر میخوان تا رنگ متالیک
---------- Post added at 10:08 AM ---------- Previous post was at 10:06 AM ----------
سلام
ممنون از شما
و اینکه تازه به جمعمون اضافه شدین
ازتون ممنونیم بابت عکس
لاستیک خودرو همون تحویلی کارخونس؟
اگه اشتباه نکنم همون بارزه درسته؟
الان از کنترل کیفیت سایپا تماس گرفتن کلی سوال در مورد کیفیت تیبا پرسید از تاریخ تحویل تا رضایت از ماشین و چیزای دیگه
امیدوارم واقعا تاثیر داشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)