من کل بازی رو very high بازی کردم با کمک پچ و نسخه بویز تیم بدون هیچ تیکی.تا high نرین معنی گرافیک رو نمی فهمین.
موفق باشید.
من کل بازی رو very high بازی کردم با کمک پچ و نسخه بویز تیم بدون هیچ تیکی.تا high نرین معنی گرافیک رو نمی فهمین.
موفق باشید.
بازی قشنگی بود مخصوصا اونجا که کاپیتان پرایس میاد توی بازی به نظرم یکی از قشنگترین مراحش بود.
کلا به نظر من بهترین بازی ایکس باکسه که تا حالا اومده توی بازار البته خودم نسخه یک رو مخصوصا مرحله چرنوبیل رو خیلی بیشتر دوست دارم.
ولی امتیاز من به همه جنبه های این بازی 10 هست
هیچ شوخی در کار نیست ،
عضو جدیدی هم نیستم ! تاریخ عضویت رو یک نگاه کوچولو بکنید ، به نظر می رسه شما عضو جدید باشی!
هوش مصنوعی هم تیمی ها رو تو بازی می گم !! در مقایسه با call of duty 2 هیچ تفاوتی نداره و دقیقا مثل بازی سال 2004 هستش !!!!!!!
اینم جواب من ( مثل خودت)
نمی خواد لینک بدی ، خودم پروگرمر game engine هستم
گرافیک و هوش مصنوعی بازی در حد کال 2 می باشد ! نه بیشتر نه کمتر!!!!!!!
من کرایسیس بازم ، به نظرم رو cryengine هیچ چیز شاخی نیومده !!!!!!!
پسر یقرو ول کن یه چیزی گفتم چرا به دل میگیری...هیچ شوخی در کار نیست ،
عضو جدیدی هم نیستم ! تاریخ عضویت رو یک نگاه کوچولو بکنید ، به نظر می رسه شما عضو جدید باشی!
هوش مصنوعی هم تیمی ها رو تو بازی می گم !! در مقایسه با call of duty 2 هیچ تفاوتی نداره و دقیقا مثل بازی سال 2004 هستش !!!!!!!
هوش مصنوعی این بازی مخصوصا همتیمی ها ...شاید بد باشه
ولی ایده ال ترین وبهترین هوش مصنوعی رو تا به حال در بین کل بازی هایی که تا حالا منتشر شده رو داره.
ميگم بازي رو روي چه سيستمي ميشه بصورت High high اجرا كرد ؟
بازی رو همین الان رو Veteran تموم کردم
کی گفته هوش مصنوعی دشمنا یا هم تیمی ها پاییینه؟20ه
گرافیک=10
داستانش=فوقالعادست(هر چیه ما نباید نظر بدیم چون اینا این کارن میدونن چی بنویسن)
موزیک=محشر بود(10)
هوش مصنوعی=اونا خودشون میدونن چی بسازن خواهشا نظر الکی ندید
از همین الان منتظر میشینیم 3ش بیاد![]()
Modern Warfare 2 عالی نه کامل!
نویسنده: Masoud King
امسال نوبت Infinity Ward بود تا قسمتی دیگر از سری محبوب Call of Duty رو تحویل گیمر ها بده. سازنده ی بازی دو سال پیش برای اولین بار این سری رو وارد جنگ های مدرن کرد که با این کارش بازی رو از جنگ های تکراری قدیمی خارج کرد و روحی تازه به اون بخشید. اولین عنوان CoD توسط Infinity Ward ساخته شد که بیش از 70 عنوان بهترین بازی سال و 50 Editor's Choice رو در یافت کرد و اولین بازی Xbox 360 هستش که بیش از 1 میلیون نسخه در آمریکا فروش داشته. هم اکنون جدید ترین بازی از سری CoD منتشر شده که تاکنون با استقبال خیلی خوب گیمرها و منتقدین رو به رو شده به طوریکه بازی بالاترین امتیازات رو گرفته و فروش استثنایی 310 میلیون دلار در روز اول رو برای ناشرش به ارمغان آورده. مطمئنا سینمایی ترین شوتر اول شخصی که تاکون بازی کردید Modern Warfare 2 خواهد بود که به طرز هنرمندانه ای شما رو در درون میادن نبرد قرار میده و جذابیت های بسیاری رو برای شما به همراه دارد.
به نظر می رسه که Infinity Ward امسال با تاکید بر پر محتوا کردن گیم پلی و بهبود گرافیک بازی اونو ساخت که در هر دوی این زمینه بسیار موفق عمل کرده است. بازی از حس سینمایی بودن واقعا تک هستش و نمیشه فعلا بازی ای رو سراغ داشت که تا این حد به فیلم شبیه باشه و بتونه اون حس رو به شما القا کنه.
مثه نسخه قبلی ابتدا شما برای نبرد در میادن تمرین می کنید تا آماده ی جنگی بسیار سخت باشید. مرحله تمرین در یک اردوگاه کویری هستش که شما تمرین تیراندازی میکنید. سپس شما در نقش جوزف آلن سرباز هنگ 75 رنجرها از گردان یکم در خیابان های افغانستان شروع به مبارزه میکنید. در مرحله بعدی شما در نقش گری سندرسون بازی میکنید تا کاپیتان مک تاویش رو همراهی کنید و به این صورت شما در نقش چندین شخصیت بازی میکنید.
ممکنه که با تموم کردن قسمت کمپین بازی احساس خوبی نداشته باشید چون واقعا این مقدار زمان برای همچین بازیی کم هستش. یکی از ویژگی های داستان بازی قافلگیر کردن شما هستش و بعضی از ماموریت ها برای شما نتیجه ای کاملا منفی داره. کشته شدن کاراکتر ها و عناصر اصلی بازی موضوع جالبی هست و تا حدودی ما رو یاد فیلم های اسکورسیزی می ندازه. در یه ماموریت شما باید نقش یک تروریست رو در روسیه بازی کنید و مردم رو در فرودگاه به گلوله ببندید. سازنده دلیل این مرحله رو این عنوان کرده شما با انجام مرحله از ترورسیت حس نفرت انگیزی داشته باشید ولی من دوبار اون مرحله رو رفتم و هر بار بیشتر از دفعه قبل کشتم. درسته این به روحیات افراد بر می گرده ولی خوب هر کاری چند بار انجام بدی دیگه عادی میشه. حالا واقعا نظر سازنده همین بوده یا اونا می خواستن یه سری واقعیات رو نشون بدن؟! در مجموع داستان بازی به نظر من از خرجش ها و پیچیدگی های نا متعارف و زیادی برخورداره و گیج کننده هستش. خیلی جا برای کار داشت و می تونست بهتر از این باشه.
اگر قسمت کمپین شما رو راضی نکرده ولی یه مد بسیار زیبا به نام Special Ops به بازی اضافه شده که تا حدودی کوتاه بودن قسمت کمپین بازی رو جبران کرده. در این مد ماموریت های متنوعی رو انتخاب میکنید که میشه چند نفره , تک نفره, آنلاین و آفلاین بازی کرد و برای این ماموریت ها سه درجه سختی regular, hardened و veteran وجود داره و در هر کدوم از درجه های سختی که ماموریت رو تموم کنید ستاره در یافت میکنید به طوریکه در regular یک ستاره, hardened دو ستاره و veteran سه ستاره میگیرید. که این ستاره ها برای بازی کردن ماموریت های دیگه و همچنین بدست آوردن Achievement کاربرد دارد. در یک ماموریت در برزیل شما باید حداقل 30 نفر رو بکشید تا یه ستاره بگیرید یا در یکی دیگه شما سوار بر snowmobile هستید و باید در مدت زمان 70 ثانیه به خط پایان برسید تا سه ستاره بگیرید که در این بین باید با بقیه هم بجنگید. در مجموع شما حداکثر می تونید 69 ستاره رو بدست بیارید. در کل تنوع مراحل بسیار خوب هستش و همچنین جذابیت اون از قسمت کمپین بیشتر نباشه کمترم نیست!!
هر چند گیم پلی کلی بازی تغییری نکرده ولی محتوا و مضامین جدیدی به اون اضافه شده که این موضوع رو پوشش میده که یکی از اون ها همین مد جدید Special Ops هستش و یا یکی دیگه از نکات جدید در گیم پلی بازی رانندگی با snowmobile هستش که واقعا جذاب هستش و هیجان خاص خودش رو که البته هر چند این قسمت کوتاه هستش ولی می تونین تو Special Ops دفعات بیشتری این رانندگی رو تجربه کنید. قسمت تک نفره بازی با مشکلاتی که داره ولی تا حدودی کامل هستش و می تونه شما رو برای چندین هفته معطل خودش کنه و نسبت به نسخه قبلی از سرگرمی بیشتری برخورداره. با وجود کوتاه بود قسمت کپین ولی تنوع مراحل واقعا قابل تحسین هستش. در یک مرحله شما در محیط برفی هستید و باید با مخفی کاری جلو برید, در قسمتی دیگر در کوچه های برزیل باید به سرعت دشمنان رو کشته و پیش بروید و یا در منطقه ای دیگر در روی دریا هستید.
یکی دیگه از نکات جالب در بازی این هستش که وقتی شما در مرحله کشته میشین و دوباره به همون قسمت بر می گردین شاید دشمنی که از روی پشت بام شما رو هدف قرار داده این بار پشت دیوار مخفی شده باشه و اینطور به نظر میرسه که بازی از هوش مصنوعی شناور بر خورداره که اینا همگی به لطف موتور قدرتمند Infinity Ward یعنی IW 4.0 هستش!
بازی در زمینه صدا گذاری نیز بسیار خوب عمل کرده و شما شاهد یکی از صدا گذاری های عالی هستید. صدای تفنگ ها خوب هستش. افکت های صوتی مربوط به انفجار ها و همچنین برخورد تیر با اشیاء خیلی خوب کار شده و موسیقی زیبای جناب Hans Zimmer تکمیل کنند این صدا گذاری عالی هستش. همانند چندی از بازی های جدید زاویه شما با گوینده در افزایش یا کاهش قدرت صدا تاثیر گذار است.
جلوه های دیداری بازی نسبت به Modern Warfare واقعا پیشرفت خوبی داشته و Infinity Ward تو این زمینه قدم خیلی بزرگی رو بر داشته. افکت های انفجار عالی هستش, تخریب پذیری اشیاء , تاثیرات و افکت های آب و هوایی, طراحی کاراکتر ها,شلوغی میدان نبرد و طراحی و جزئیات محیط بازی همگی عالی کار شدن که یک میدان نبرد مدرن رو کاملا به خوبی به تصویر می کشن. در کل بازی از نظر گرافیکی در سطح بسیار خوبی هستش البته خوب نمیشه گفت که بازی گرافیکش در حد Uncharted 2 هستش ولی این دلیل نمیشه که بگیم ویژگی های بصری Modern Warfare 2 عالی نیست بلکه حیرت انگیز است.
سیستم سلامتی بازی نیز دست خوش تغییراتی شده و در بازی های قبلی ما شاهد این بودیم که با زخمی شدن صفحه قرمز می شد و شما باید کاور می گرفتید ولی در Modern Warfare 2 افکت هایی که روی صفحه برای زخمی شدن نشون داده میشه تغییر کرده و این شما شاهد قطرات و پاشیدگی خون بر روی صفحه هستید که این هم هیجان و جذابیت بازی رو بیشتر میکنه و هم زیبا تر هستش.
نظر نهایی:
Call of Duty: Modern Warfare 2 امسال سطحی دیگر از یک بازی شوتر رو نمایان ساخت گرچه گیم پلی بازی همون شیوه نسخه قبلی رو در پی گرفته ولی پر محتوا تر شده و موارد و مد های جدیدی بهش اضافه شده و میشه گفت بازی به طرز خیلی خوبی پالایش شده. مهم ترین نوآوری بازی مد Special Ops هستش که میشه بزرگ ترین نکته اضافه شده به بازی ازش نام برد. بازی در قسمت هایی کمبود داره, مثلا قسمت کمپین کوتاه, داستان نه چندان جالب ولی خوب باز یه نکات مثبتی هم داره مثه تنوع مراحل بسیار عالی. در بازی میتونه یه کلاس بسیار خوب برای سازندگان شوتر اول شخص باشه تا بتونن با استفاده از تجربه Modern Warfare 2 و نوع آوری خودشون شاهکار هایی رو همانند این بازی خلق کنند. در مجموع بازی بهترین شوتری بود که تا به حال من بازی کرده بودم و یک بسته اکشن به تمام معنا بود!
به نظر من بازی لیاقت بهترین بازی سال رو نداره ولی مطمئنا جزء سه بازی برتر سال هستش. همونطور که از پایان بازی پیداست باید منتظر نسخه بعدی Modern Warfare باشیم که امیدوارم نقص های این نسخه رو بر طرف کنند.
نمرات بازی:
ارائه بازی.... 8.5
گرافیک....10
گیم پلی...8.9
صدا گذاری....9.5
جذابیت....10
----------------
نمره کل: 9.2
a.z.p.z,ali racer,ali_ranger22,alizshah,ashe,CATALONIA,cyrus_ln,dr.vampire,G.D.ragon.Ir,hadi665,havas_1980,hosseincode2008,kinder,Leon-117,mehdy.z,mf.designing,mo_re1212,mohammad_twe,mohammad8711,mosolim,Mostafa NBA,Optimus Prime,pedram_sad,R.P.G,S A A M,S.Y.K,Sam Fisher 11,Squall Leonhart,street_fighter,Yi Yi
ممنون مسعود جان
فقط فکر میکنم اون صفحه که اشاره کردین شیشه ی عینک ضد گلوله ی کماندو باشه
Last edited by ali racer; 16-11-2009 at 15:53.
این بازی گیم پد ساپورت نمیکنه ؟؟؟؟؟
من با گیم پد xbox 360 امتحان کردم نمیشناسه
کسی امتحان کرده تا حالا ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)