-- من همون ه ک یا h a c k بود که به طور اتومات حذف شد.
-- من همون ه ک یا h a c k بود که به طور اتومات حذف شد.
من دو سال دارم و هیچ مشکل خاصی نداره .چون نسبت به قیمت و امکانات وکیفیتش و البته کلاس نوکیا می ارزید گوشی خیلی خوبیه البته ساخت فنلاند که نزدیک دو ساله دیگه تولید نمیشه و حداقل تو ایران نمیاد .
Nokia N97
ببین اول از اینکه گوشی اصل که فنلاند میزد دیگه نیست و باید بی خیال شی. الان همه نوکیا ساخت چین و تحت لیسانس نوکیا فنلانده به جز منطقه اروپا که خودم خرید کردم اونجا به جز خود گوشی وسایل جانبیم چین هست و البته اینو بگم که اکثر برندها مثل سونی اریکسون و اکثر وسایل صوتی تصویری شرکتها واکذار به چین شده ...!
دوم نوکیا فنلاند : سریال IME رقم 7 و 8 باید 00 تا 03 باشه made in Finland رو کاتون و پشت گوشی و کیت گوشی سبز پر رنگ هست.
ولی کلا گوشی IME روی کارتون و پشت گوشی رو باهم چک کن یکی باشه و کلا با *#0000* مشخصات و تاریخ ساخت نشون میده و RM-505 باشه آخرین( Software Version 22.0.110)
رنگ روی گوشی نوک مدادی - پشت گوشی مشکی مات و دور گوشی استیل دودی رنگ هست - و کارتون خاکستری و
لوازم داخل کارتون :
- Nokia N97
- باتری (BP-4L) نوکیا
- شارژر (AC-10) نوکیا
- کابل اتصال (CA-101) نوکیا
- هدست سیمی (AD-54, HS-45) نوکیا
- آداپتور شارژر (CA-146) نوکیا
- پارچه برای تمیز کردن گوشی
- DVD
- شارژر فندکی (برای بعضی کشورها)
و اینکه بستگی به نو بودن و دست دوم (اگه میخای دست دو بخری) گوشی از لحاظ ظاهری سالم و بدون خط خش و باطنی کلا تست کن همه چیزش سالم باشه و مهلت تست بگیر که هنگ یا موضوعی نداشته با شه >>>>> اگه چیز دیگه خاستی بدونی بگو
و گارانتی فرق نمیکنه گارانتی اصلی با نام نوکیا هست که مال خودم من تاحالا کارم به گارانتی و ... نکشیده
الان اکثرا کیبرد و زبان گوشی فارسی موجوده
گارانتي اصلي475000 تومان گارانتي متفرقه403000 تومان
Last edited by MTM 1; 06-10-2010 at 17:33.
دوستان ایا فیلم تبلیغاتی از این گوشی هست؟(البته ف.ی.ل.ت.ر.نشده)
سلام به همه اساتید
میخواستم بدونم n97 کلا فایلهای gif رو پخش نمیکنه یا فقط از من اینطوریه؟
آخه n97من فقط یه عکس از اون فایل gif نشون میده و تموم، در حالی که گوشیای قدیمی هم این فایلها رو پخش میکردن!!!
نباید اینطوری باشه من خودم چند بار بااین گوشی کار کردم و این فورمت رو اجرا میکرد
ورژن گوشیت چنده؟
گوشی من با هیچ مشکلی نشون میده!
ممنون دوست عزیز از جوابت
ورژن نرم افزار: 22.10.110
الان باید چکار کنم؟
شما باید مستر ریست کنی که به احتمال قوی مشکلت رفع می شه چون ورژن گوشیت هم آخرین نسخه هستش و آپدیت نیاز نداره
ابتدا توسط Nokia PC Suite یا Nokia Ovi Suite یک بکاپ از contact و sms و notes تهیه کن
حالا کد #7370#* را بزن و مرحله بعد 12345 را وارد کن تا گوشیت بالا بیاد و کشور و ساعت و تاریخ را تنظیم کن
حالا می تونی بکاپی را که تهیه کرده بودی Restore کنی
موفق باشی
دوست عزیز V 22.0.110 درست هست (آخرین ورژن N97 هست )
ورژنی که شما گفتی وجود نداره !!
حتما اشتباه کردی ....
Last edited by MTM 1; 09-10-2010 at 20:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)