من شما را در اولین فرصت خفه خواهم کرد!این یعنی Deliver نشده، اونی هم که پایینه، ایمیلت ه!
حالا یا Email وجود نداشته، یا Service Providerش مشکل داشته یا ...
آخه مردک اینوو که پیر کچل کور یه دست بی پای کوچه بقلی ننه مریم شله پز هم میدونه!
سواله من این بود که چی کارش کنم این نیاد
اتفاقا هم ایمیل هست هم ایمیل میرسه ولی اینم میده هر دفه
یاسر رسما اعلام میکنم اینقد چشت زدم بلکه الان دی سی شه دیگه وصل نشه!هه هه عجیبه نه؟ من خودمم تعجب کرده بودم
اکانت شبانم مجانیه و جدا از روزانه. قبلن 96 بود الان یه مدته سرعتش مثل اینکه زیاد شده! یکی دو ساعت اولیه سرعت دانلودش از 30 کمتره ولی کم کم خیلی زیاد میشه تا همون دانلود حدودای 55 هم میرسه (بیشترشم دیدم)
نه باز خوبه برادراین جا که از این نظرا نسبت به تهران بهتره. من صبح ساعت 10 رفتم گفتم adsl میخوام عصر ساعت 5 وصل شد! سرعتشم خوبه. فقط اینجا این جور چیزا نصبت به ترهان گرونتره! یعنی الان 26 تومن ازم گرفتن برای یک ماه با پهنای باند 2 گیگ!
شبا که نامحدوده سرعتش هم اینطوریه
همون شب ها بزاری جبران روز و شب و فرداش و دیروزش هم میکنه
سرعته 1 مگ داری میگیری!!!
مرسیخوب بپرس ازشون. اگه هنوز وارز باشه که کاری از دست وی بولتین بر نمیاد. وگرنه دیگه رو اون هاست حساب نکن!
در مورد دامنه هم فکر نکنم بتونن کاری بکنن ها! یعنی دامنه هم ir هست دیگه کپی رایت چه میدونه یعنی چه! ولی میتوی از پشتیبانی ایرنیک هم بپرسی تا مطمئن شی
خوب موردی اشاره کردی
یه ایمیل زدم بهشون ببینم چی میگن
ایرنیک هم یه سر میزنم ببینم میتونن بلایی سرش بیارن یا نه
پس اینایی که میگن بازه چی میگن؟ خالی بندن یا ماست بند؟v p n دیگه نمیشه استفاده کرد
پروتکل های l2tp و pptp رو بستن فکر میکنم
وقتی با v p n وصل میشی هیچ سایتی واست باز نمیشه
بهتره یه فکر دیگه بکنی![]()
خدایی؟×!$@#^%بابا بازم خوبه اینجا ADSL یه مدت شایعه شده بود آخرشم نیومدالانم داریم ماهی 120 تومن میدیم اونم چی؟ 128 !!!!