با سلام کسی از قیمت های اسیا تک ومخابرات خبر داره ؟ اگر اطلاعات ی دارید بگید ؟
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
با سلام کسی از قیمت های اسیا تک ومخابرات خبر داره ؟ اگر اطلاعات ی دارید بگید ؟
مگه مخابرات adsl میده؟
مستقیما نه ولی با مشارکت یه شرکت دیگه داره این کارو انجام می ده !!!مگه مخابرات adsl میده؟
اطلاعاتی که من دارم تهران وهرمزگان مخابرات مستقیم واگذار میکنه خیلی نرماله نمیدونم چرا شیراز همش با واسطه عمل میکنه؟
واقعا یعنی ربطی به شرکت نداره که میگه wireless ارایه نمیده؟فقط باید مودممو عوض کنم؟
اگر میشه راجع به سرعتو اینا هم که پرسیدم بگید.ممنون
اگه ميخواي لب تاپ را وصل كني به اينترنت adsl ميگيري و يه مودم وايرلس دار بيسيم لب تاپ را وصل ميكني به اينترنت
يه اينترنت ديگه هم هست كه وايرلس هست بايد انتن بگذاري بيسيم هست...
پارس انلاین سرویساشو عوض کرده و گرونشون کرده تقریبا 30-40%
قطعی هم این اواخر زیاد داره و یه دفععه قطع میشه ، مخصوصا عصرا و ساعت 1-2 ( که اگه تازه بخوای وصل بشی اینترنت تا 1-2 ساعت قطعه )!!! شبا هم ساعت 2 موقع دریافته رایگان ،یه دفعه قطع میشه !!!، به نظرم یه مدت میخواستن مشتری جمع کنن ، یه چند نفر که جمع شدن حالا دیگه کشش نداره و میخواد بندازه !!
البته دیروز تو روزنامه خوندم که نوشته بود سرئیس اینترنت در ایران ارزان و با کیفیت میشه !!! ئاقعا حالم رو این چرندیات به هم میزنه !
اینم یه لیست از قطع و وصل پارس انلاین البته روز 14 /3
2 صفحه قطع ووصل بود که گفتم تاپیک شلوغ میشه
دهنم سرویس شده از بعد از عید این مشکل ایجاد شده !
اول که گفتن از تهران سرعت رو اوردن پایین بعد که اعتراض کردیم دوباره سرعت رو بردن بالا اما خیلی قطع ووصلی داره فکر کنم ساعتی 2-3 تا باشه درحالت عادی و در زمان دیگه ساعتی 10-12 تا
البته الان هم که قیمت رو 30-40% بردن بالا
دیگه فکر کنم دارن به ریش ما میخندن![]()
از امروز عصر adsl من قطع شده (شاتل) ، توی این 1 ماه تا حالا قطع نشده بود. زنگ زدم پشتیبانی گفت : مودم رو 20 دقیقه خاموش
کن ، دوباره روشن کن تا آی پی عوض بشه (آخه اینم شد دلیل ) اگر نشد مودم رو دوباره کانفیگ کن ، بعد بلافاصله پرسید مودمتون
چه مارکی هست ؟ گفتم پورشه . بعد با خوشحالی گفت : چون از ما مودم نخریدین ما مودمتون رو پشتیبانی نمی کنیم( یارو فکر کرده
مغز خر خوردیم مودم 52 رو ول کنیم ، مودم 87 اونارو بخریم ، که دم عید به اونایی که مودم کردن تو پاچشون 2 گیگ ترافیک هدیه
بیشتر بدن) بهش گفتم خودم بلدم تنظیم کنم.
خلاصه کردیم ولی نشد (از اولشم معلوم بود ، داره چرت میگه ، چون چراغ adsl روشن بود ولی چراغ اینترنت خاموش بود).
اینترنت کسی قطع نشده ؟ شاید به خاطر نزدیک شدن به 22 خرداد این جوری شده.
وصل شد ، نیم ساعت پیش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)