اشتغال به تحصیل در پیش دانشگاهی و یا دانشگاه نیز پذیرفته میشود. من خودم هم با اشتغال به تحصیل گرفتم.
اشتغال به تحصیل در پیش دانشگاهی و یا دانشگاه نیز پذیرفته میشود. من خودم هم با اشتغال به تحصیل گرفتم.
تا جايي كه من مطلعم شرکت در آزمایشات رانندگی و اخذ گواهینامه ،منوط به ارائه برگه اعزام بخدمت بدون غیبت یا کارت معافیت یا کارت پایان خدمت یا گواهی صادره از نیروهای مسلح مبنی بر استخدام می باشد.
هردو مورد درسته
سلام. دوستان من دانشجو هستم.
مي خواستم برم اموزشگاه ثبت نام كنم. گواهي اشتغال به تحصيل فكر كنم لازم ميشه. ترم تابستونم كه برنداشتم، كه طبيعتا بهم گواهي نميده دانشگاه. كار با كارت دانشجويي راه ميفته همين تابستون گواهينامه بگيرم ؟
ســلام..سلام. دوستان من دانشجو هستم.
مي خواستم برم اموزشگاه ثبت نام كنم. گواهي اشتغال به تحصيل فكر كنم لازم ميشه. ترم تابستونم كه برنداشتم، كه طبيعتا بهم گواهي نميده دانشگاه. كار با كارت دانشجويي راه ميفته همين تابستون گواهينامه بگيرم ؟
از آموزشگاه بپرسيد ..اما بعيد ميدونم چون اشتغال به تحصيل يه زمان انقضا داره حتي از اون تاريخ رد بشه آموزشگاه قبول نميكنه...و مورد مهم تر اينه كه شما اشتغال به تحصيل رو بايد ببريد راهنمايي و رانندگي اونا هم تاييد كنن..فكر نميكنم با كارت دانشجويي مشكلتون حل بشه اما حتما بپرس.
سلام
با کــارت دانشجویی نمیــشه ...با همون اشتغال به تحصیلش هم به زور قبول می کنن ! باید قبل از اینکه ترم تموم میشد گواهی رو تهیه می کردید ! (لازم به ذکره که وقتی گواهی مهلتش تموم میشه باز هم باید برید گواهی بگیرید و مراحل تایید رو طی کنید .... !! ) معــضلیــه کلا !!
شما به واحد دانشگاهيت سر زدي؟ مطمئني كه به شما گواهي نميدن.شايد بتوني براي يك مدت كوتاه گواهي بگيري.
با كارت دانشجويي نميشه.
اومدم بگم امروز گواهینامم بعد از 19 روز اومد و واقعا فکرش رو هم نمیکردم، حتی تو فکر این بودم که اگر ندن (تقریبا یقین داشتم ) چیکار کنم.
یک سال تو آموزشگا هبودم و چون خیلی اذیتم کردن بعدم اون سرهنگ که اشتغال و خدمت پسرارو نگا همیکنه گواهیمو قبول نکرده بود و گفت برو امتحاناتو بده بعدش دوباره اشتغال جدید بیار ببینم که منم بعد از آزمون شهری اشتغال جدیدو گذاشتم زیر اشتغال قبلی تو پرونده و دادم آموزشگاه و نگفتم بهشون جریان سرهنگو عدم تاییدشو و همونطور پست کردن.
خلاصه اینکه خوشبختانه اومد، امداد غیبی بود فک کنم.
سلام دوستان
من 2 سال پیش اموزشگاه ثبت نام کردم و همون موقع ایین نامرو قبول شدم ولی شهرو رد شدم
چون گواهی اشتغال به تحصیل نداشتم نتونستم دیگه امتحان بدم
پارسال یه اشتغال به تحصیل دیگه گرفتم ولی دوباره رد شدم.چون بدون گواهی نامه رانندگی میکردم دیگه سراغشم نرفتم
بعد از 2 سال بدون گواهی نامه نشستن امروز قبول شدم
ولی مهلت اشتغال به تحصیلم تموم شده.کاردکسم تا 2 شهریور مهلت داره دانشگاه هم تا اخر این ماه تعطیله
حالا میخواستم بدونم اگه تا 2 شهریور گواهی جدید نبرم قبولیم لغو میشه و یه بار دیگه باید امتحان بدم؟
ویرایش
تیمسار با شهرک ازمایش محل صدور هماهنگ کرد همون گواهی قبلیو قبول کنند![]()
Last edited by Amir M.ohAma.D; 12-08-2012 at 10:13.
سلام
یعنی ب1 مشکلی برای برون شهری نداره یگه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)