والا اگه تو اون مرکز این امکان رو براشش قائل نشده باشند که نمیشه ولی من اینو میگم که مرکزی که شاتل داره توش سرویس آرت رو میده براش ارائه سرویس اکو که کاری ندارو اونم میتونه بده ولی خوب نمیدونم چرا نمیده
با احترام
تیم مدیریت انجمن
والا اگه تو اون مرکز این امکان رو براشش قائل نشده باشند که نمیشه ولی من اینو میگم که مرکزی که شاتل داره توش سرویس آرت رو میده براش ارائه سرویس اکو که کاری ندارو اونم میتونه بده ولی خوب نمیدونم چرا نمیده
اینم تست من
eco 512 شیراز 4:18 بعدازظهر
سرعتم بهتر شده نسبت به قبل ( قابل توجه دوستانی که گفتند ممکن است از سیم کشی خونه باشه) ولی بازم .... ساعت 1 شب حدود 32 -100 هست (حالا شبم تست میزارم)
دوستان شیرازی مثل آقای ahriman323 اگر نظری دارن بگن >>چرا شیراز اینجوری آخه.؟<<
یه سوال دیگه
قبض پرداخت اینترنتی من الان هر سه ماه یکبار مییاد . چطور میشه نوع سرویس رو مثالا به هر 6 ماهه تبدیل کنم ؟ اینترنتی میشه درخواست کرد یا باید حضوری برم(توی سایت فقط واسه art میشه تغییر داد)
راستی rapidshare درست شد ؟ (آخه مال من فقط یه روز خراب بود بدش عادی باز می شد!!)
زنگ بزن به شرکت بگو درستش میکنن
آره راپید درست شده فعلا خداروشکر
سرعت به نسبت کمه باید بیشتر از این ها باشه اکو 512
از سرور کانادا یه تست بگیر ببین چطوره
اینم واسه ما
اینم واسه 30 ثانیه بعد از اولین تست
![]()
Last edited by isbn; 17-12-2008 at 18:16.
سرعت نسبتا خوبه
کدوم شهر هستید؟
به نظرم اگه اشتباه نکنم(اگه اشتباهه استاد تصحیح کنند) سرویس های art برای شاتل سودش از eco بیشتره و شاتل سرویس های eco رو فقط توی مرکزهایی قبول میکنه که پورت خالی زیاد دارند(مثلا نصف پورتاشون خالیه) و برای اینکه از سرمایه گذاری که کرده بتونه حداقل استفاده را لاقل بکنه این سرویس را ارایه میده
اما جاهایی که پورت خالی کمه این پورت های کم را برای سرویس های art نگه میداره که سودش بیشتره.
حرف منطقی هستش و میشه گفت درسته
احتمال قوی هم همینطوره چون art سودش خیلی بیشتره
یک کاربر خونگی art برای 64 ماهی 19 تومن حدودا میده اگه اشتباه نکرده باشم حالا این اگه سیستمش رو شبانه روز هم روشن کنه اگه ما سرعت دانلود رو 8 در نظر بگیرم حدود 700 مگابایت میتونه در24 ساعت دانلود کنه حالا من خودم رو میگم که ECO 512 دارم شب ها اگه فایل هام آماده باشن و دانلود رو شروع کنم از 1 تا 7 صبح نزدیک 1400 مگابایت میشه دانلود کرد البته اگه سرعت 64 رو همیهش بده حالا ما میگیم 64 هم همیشه نده و همیشه 56 بده بازم 1200 مگابایت در طول این 6 ساعت میشه دانلود کرد
رفقا مثل این که گوش شیطون کر مشکل ما هم حل شد!!!!ویندوز رو عوض کردم و 5 ساعته دیس نشدم خدا رو شکر .اینم تست سرعتم
![]()
هم اکنون 66 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 66 مهمان)