بله امکانش هست اما من بشخصه هیچ مشکلی تو کنترل بازی نمی بینم.
Luncher رو اجرا و قسمت Settings رو انتخاب می کنین. سپس وارد قسمت های Movement Control و Action Control بشین.
بله امکانش هست اما من بشخصه هیچ مشکلی تو کنترل بازی نمی بینم.
Luncher رو اجرا و قسمت Settings رو انتخاب می کنین. سپس وارد قسمت های Movement Control و Action Control بشین.
ميشه يك نفر تغييرات نسخه ي , Game of the Year Edition را با نسخه ي ديفالت تو ضيح بده ؟!
ممنون ميشم
مزیت نسخه GOTY به اینه که 6 تا نقشه Challenge رو که قبلا به صورت DLC منتشر شده بود اضافه داره, تکنولوژی TriOviz 3D رو پشتیبانی می کنه و عینک سه بعدی همراهشه.
DLC یعنی چی؟
DLC مخفف Downloadable content هست و معنیش میشه محتوای قابل دانلود که بعد از انتشار بازی سازنده ها بخش های جدیدی رو مثل ماموریت و نقشه و وسایل به بازی اضافه می کنن.
اضافات بازي رو ميگن dlc....مثل نقشه جديد و ماموريت جديد و ...
کسی سیوشو تا مرحله 30 40 درصد نداره؟ همین حدودا هم خوبه. فقط نمیخام از اول برم. ویندوزم پاک شد اخه یه بار
دوست من تا جايي كه من ميدونم اين بازي نميشه سيوش رو از كسي گرفت...بعد هم 30 درصد من با كسه ديگه فرق ميكنه...
اخه كل بازي 65 درصد هست....حالا يكي همين قدر تموم ميشه يكي 90 درصد هم ميشه و تمون نميشه....اخه به چيزايي كه جمع ميكني بستگي داره...![]()
سلام من save 42% دارم وبرای اینکه بتونی بازی کنی اول اونو از حالت زیپ در میاری و پوشه Batman Arkham Asylum رو توی پوشه Documents\Eidos ء Pate میکنی
برای اینکه بازی save رو لود کنه شما باید نام User Accounts رو به Behruz تغیر بدی واینکه من این save رو توی ویندوز 7 بازی کردم احتمال داره توی xp لود نشه
لینک سیو 42 درصد
من خودم توی این قسمت موندمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفآ دوستانی که این قسمت رو پشت سر گذاشتن منو راهنمایی کنند
وقتی که میپرم روی آسانسور.آسانسور میره پایین و اونجا موندگار میشم
![]()
Last edited by behruz_godrat; 27-04-2010 at 18:39.
سلام
من تو 34 در صد بازی گیر کردم و objective من دو تا هست که عبارتند از:
Destroy the Titan production facility in the botanical gardens.
track harley quinn's movement to locate titan production facility
و ان جایی که جوکر برق رو به اب وصل کرده بود من رفتم و برق رو قطع کردم و از کنار گذرگاه اصلی که جوکر خراب کرده بود(همان کانال) رفتم داخل و سپس از اون محل درب دیگه رو پیدا کردم ولی تو اینجا موندم که به کانالی میرسم که در اونجا باید کلید F کار کنه ولی کار نمیکنه، درضمن پشت اون کانال هم با اشعه x دو مرد دیده میشه.
واقعا گیر کردم! چون هیچ راهی غیر از اون را وجود نداره
کمکم کنین
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)