این لینک رو تو خود سایت سایمنتک گیر اوردم برا دانلود باید حتما IP سیستمتون رو عوض کنید
لینک1:لینک2:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
این لینک رو تو خود سایت سایمنتک گیر اوردم برا دانلود باید حتما IP سیستمتون رو عوض کنید
لینک1:لینک2:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با سلام
یه سئوالی داشتم که امیدوارم در جای درستش مطرح کرده باشم:
من چند وقت پیش نورتون اینترنت سکوریتی رو 2011 رو از همین سایت دانلود کردم و خوب بعدش هم نمیدونم اسمش پچه یا اکتیوتور که برای 120 روز اکتیوش کردم ولی خوب این فایل توسط خود نورتون ویروس شناخته شد و حذف شد.حالا سئوال من اینه که اگه بعد از این 120 روز بخوام یه پچ جدید اینستال کنم باید قبلیش رو آناینستال کنم در حالی که نمیدونم قبلیش کدوم بوده و آیا این قضیه مشکلی رو همراه نخواهد داشت و اینکه آیا نرم افزاری هست که بتونه اون پچ قبلی رو آناینستال کنه؟
ممنون
سلام دوست من
به این ادرس بروریست کننده رو دانلود کن بعد برو تو SafeMode ریست کننده رو اجرا کن یه گزینه به اسم آنیستال داره اونو بزن وقتی انستالش کرد یه ریست بکن باز توی SafeMode اجراش کن و اینبار ریست کننده رو نصب کن بعد فشرده سازیش کن و رمز بزار براش تا نورتون نتونه پاکش کنه اگر بعد دوباره لازمت شد داشته باشیشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام دوستان میگم اگه ما یه سایتی رو با norton safe web آنالیز کنیم و بعدش اون بگه که ویروس داره ویروسی که وارد کامپیوتر ما که نمیشه؟(اگه نمیشه پس norton safe web اون سایت رو کجا لود میکنه که میفهمه ویروس داره یا نداره؟)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دریملند جان میتونی سریال واسه نسخه 360 ورژن 5 هم بزاری ؟
البته کار بده . چون دوستان دیگه هم میزارن اما مال نسخه های انتی ویروس و اینترنت سیکرتی هست![]()
من ویندوز 7 32 بیت داشتم ، پوشه گفته شده رو کپی کردم
الا یه 7 64 بیت نصب کردم، مراحل رفتم اما اجازه کپی نمیده
هرچی بود نبود off کردم باز هم نشد از اپدیت افلاین استفاده کنم
سلام سیستم نورتون خیلی پیچیده تره اونو تو یه محیط تو سایت سایمنتک باز میکنه و یه سوپر اسکن انجام میده در عرض چند ثانیه بایه سوپر کامپیوتر بعد نتیجشو نشونت میده خیالت راحت اجازه ورود ویروس به سیستمت رو نمیده فقط بهت میگه چه فایل های در سایت ویروس هست اگر روی فول ریپورت کلیک کنی فایلهای ویروسی رو به صورت لینک بهت نشون میده که بدونی کدوما ویروسن و دانلودشون نکنی با کلیک روشون نکنی
محتوای مخفی: NIS New Serial | 26-02-2011
با سلام دوستان من ویندوز 64 بیتی دارم و Nis 2011 موقع آپدیت آنلاین همه رو آپدیت میکنه.به جز virus defs! ارور میده.
در ضمن آپدیت آفلاین دانلود کردم.بعد که آنلاین خواستم آپدیت کنم.با 8 مگ آپدیت شد.فرداش رفتم خواستم آنلاین آپدیت کنم نوشت 90مگ آپدیت!!![]()
Last edited by mansour_hotboy; 26-02-2011 at 13:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)