تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 177 از 198 اولاول ... 77127167173174175176177178179180181187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

یعنی لوگین اینقدر خوب بوده ؟

خوب چندتا دلیل هست که من میگم خوب بوده ولی اشتباه کرده .

کیلن احمق بود یا نه من کار ندارم . حتی دانکن خودش هم با اون جنگ عجله ای مخالف بود . ولی چرا لوگین به قول بهراد قبل از جنگ اعلام نکرد که من در این جنگ یاریت نمیکنم و هشداری هم به کیلن نداد که شاید من عقب نشینی کنم .
    چرا اینقدر ترسو بود که نتونست واقعیت رو بگه و مرگ کیلن رو انداخت به پای گری واردن ها . شما توی بازی خودتون نیستید و یه گری واردنید . پس باید خودتون رو توی اون جا بدید و فکر کنید اگه اونشب به برج نمیرفتین الان به خاطر فرار لوگین در جنگ کشته شده بودید . هر چند به احتمال زیاد باز هم میمردید ولی اگر واقعا در جایگاه کاراکتر خودتون بودید لوگین رو میبخشیدید ؟

واسه بازگشت به استاگار هم من قبلا اون رو رفتم و لوگین نبوده . یعنی اگه میبود فرق میکرد ؟ دیدم چقدر الیستر ساکته . نگو اونجا بیشتر لوگین حرف میزنه . نمیشه دوباره برمش ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

یعنی لوگین اینقدر خوب بوده ؟

خوب چندتا دلیل هست که من میگم خوب بوده ولی اشتباه کرده .

کیلن احمق بود یا نه من کار ندارم . حتی دانکن خودش هم با اون جنگ عجله ای مخالف بود . ولی چرا لوگین به قول بهراد قبل از جنگ اعلام نکرد که من در این جنگ یاریت نمیکنم و هشداری هم به کیلن نداد که شاید من عقب نشینی کنم .
    چرا اینقدر ترسو بود که نتونست واقعیت رو بگه و مرگ کیلن رو انداخت به پای گری واردن ها . شما توی بازی خودتون نیستید و یه گری واردنید . پس باید خودتون رو توی اون جا بدید و فکر کنید اگه اونشب به برج نمیرفتین الان به خاطر فرار لوگین در جنگ کشته شده بودید . هر چند به احتمال زیاد باز هم میمردید ولی اگر واقعا در جایگاه کاراکتر خودتون بودید لوگین رو میبخشیدید ؟

واسه بازگشت به استاگار هم من قبلا اون رو رفتم و لوگین نبوده . یعنی اگه میبود فرق میکرد ؟ دیدم چقدر الیستر ساکته . نگو اونجا بیشتر لوگین حرف میزنه . نمیشه دوباره برمش ؟
    الان با این پست دقیقا شما لوگین رو تایید کردی!
    ببینید اینکه لوگین تا لحظه ی علامت دادن نیروهاشو بیرون نکشید و هنوز منتظر بود نشون میده که تا آخرین لحظه هم هنوز شک داشته چکار میخواسته بکنه، یعنی نه دوست داشته کیلن رو به کشتن بده و نه دوست داشته خودش شکست بخوره و تمام نیروهای فرلدن کشته بشن.
    اگه یادتون باشه تا آخرین لحظه هم با نقشه های کیلن مخالفت میکنه که کیلن با یه لحن خیلی بدی بهش میگه یادت نره کی شاه! من شاه توام... ولی اونقدر کیلن احمق که نمیفهمه اگه لوگین نبود فرلدنی وجود نداشت! میریک هیچکاره بود و لوگین همه کارها میکرد و فرلدن رو آزاد کرد و فقط از رابطه ی خونی میریک تو این راه استفاده کرد چون خودش اشراف زاده نبود، ولی حالا یه آدم بی تجربه که میخواد با رهبر دشمن هم ازدواج کنه بیاد با لوگین اینطوری حرف بزنه... خودتون رو بذارید جای اون...! ولی اینکه تا آخرین لحظه دو دل بود نشون میده اصلا آدم بدی نیست...
    اون داستان رز رو از زبون آنورا شنیدی یا نه؟ که برای یه گل لوگین برای همسرش چکار میکنه... به نظرت این فرد آدم بدیه؟کسی که فرلدن بخاطر اون بوجود اومده لایق بخشش نباشه پس کی لایق بخشش؟ کارای لوگین رو با کارای پرنس بیلن مقایسه کنید تا آدم بد واقعی رو ببینید کیه! حتما Dwarf Noble رو داستانشو بازی کنید...

اگه اونجا رو رفتی دیگه نمیشه دوباره رفت متاسفانه... ولی کودکساش هست میتونی نامه های عاشقانه ی سلن و کیلن رو ببینی!!!!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من که نمیگم لوگین ادم بدیه . مگه میشه ادم بدی باشه و خودش رو واسه فرلدن فدا کنه ؟ میگم یه اشتباه کرد که با گری واردن ها در افتاد . من که یه کوزلند بودم دیگه نیستم یه گری واردنم . الیستر هم که تمام کسایی رو که داشته از دست داده مخصوصا دانکن . حالا من هیچ چه جوری میتونم با الیستر که روی من حساب باز کرده بوده همچین کاری کنم . در واقع من نه میخوام لوگین کشته شه و نه الیستر زندانی . هر دوشون درست میگن . همونطور که لوگین قضاوت خودش رو داره الیستر هم قضاوت خودش رو داره . پس چرا باید به زندان بیافته یا طرد بشه .
    الیستر مثل برادرش احمق نیست ولی دلرحمه . شما اگه توی landsmeet طرف انورا و لوگین رو بگیرین حتی میخواد الیستر رو بکشه ولی اگه طرف الیستر رو بگیرین چی ؟ میتونه انورا رو بکشه که خود انورا میگه اگه قرار بود من راجع به تو قضاوت کنم تو رو بهت رحم نمیکردم ولی تو به من رحم کردی . ایا یه حرومزاده این قدر باید خوار و ذلیل شه که از بچگی با سگها بزرگ شده و حالا هم هیچ احترامی به حقش گذاشته نشه در حالی که از خاندان سلطنتیه و حقشه که شاه بشه .

در کل من میگم چرا انتخابی وجود نداره که هم لوگین نمیره و هم الیستر . فرلدن هم پادشهاهی میخواد که به فکر مردمش باشه هم فرمانده ای که بتونه ازش به خوبی محافظت کنه و هم ملکه ای که مغز متفکر باشه .

خوب الان من اینجا انتخابهام رو میگم ببین کدوم اشتباه بوده

پروفشنال behrad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

Awakening رو ول کردی؟ به نظر من به بار تا آخرش برو... خیلی از چیزا رو روشن میکنه و داستان فوق العاده ای داره با یه سوراپرایز بزرگ تو آخرش که راجع به آرچدیمن میفهمی
    Awakening به نظر من خیلی عالی بود و اگه EA بایو رو مجبور نیکرد انقدر زو.د اینو بیرون بده شاید هیچی از بازی اصلی کم نمیاورد (فقط دیالوگاش کمتره! رمنسم نداره که خیلی مهم نیس...)
    خلاصه اگه میخوای بفهمی که چی شده که دارک اسپاونها حالا دارن حرف میزنن و اصلا چجوری Blight آغاز شد Awakening رو برو. آخرشم یه انتخاب سخت پیش روت... سخت تر از انتخاب موریگان تو آخر Origins
    تو آسون بودنش باهات موافقم بخصوص میج که دیگه من همه رو داشتم تنهایی میکشتم و بقیه دکور بودن! البته آندرس هم خیلی آدم باحالیه و بی اون Awakening معنی نداره! برو Ser-Pounce-alot رو واسش بگیر بشین بخند... دیالوگاش با اگرن خداس!
    راستش زیاد جذبم نکرد. از نظر ماموریت ها یه مقدار ضایع کار شده بخصوص ماموریتهای چنتری که خیلی بی ربط بود و همین که کلیک میکردی ماموریت انجام میشد. مثلا اون زنه که دنبال شوهرش بود و شوهره هم دنبال یه خونه که زندگیش رو بهتر کنه. وقتی جریان روشن میشه و میری پیش زنه حتی یه دیالوگ هم رد و بدل نمیشه. برای همین نمیتونه حس رو به ما منتقل کنه برعکس Origins.

آسون بودنش هم فکر کنم با Hard یا Nightmare درست شه ولی کلا وقتی Infernal Golem و The Lost رو اونقدر راحت مرخص کردم از چشمم افتاد.

حالا دوباره میرم. اینبار با آرشر. البته بعد از اینکه Origins رو با آرشر رفتم. چون تا حالا آرشر نرفتم میخوام ریز ریز با قابلیتاش آشنا بشم.

از اگرن هم اصلا خوشم نمیاد. این دفعه هم چون خودم تنک وریور بودم زیاد با خودم نمیبردمش. بیشتر اندرس و ناتانیل و اون میج الفه رو میبردم با خودم.

هیچ میدونی دلیل اصلی بی اعتمادی لوگین به کیلن چی بود؟ کیلن به دلیل نازا بودن انورا میخواست یه زن دیگه بگیره، حالا این وسط فکر میکنی کی تو نظرش بود؟ امپراطوریس سلن،امپراطوریس اٌرلی! میخواست به همین راحتی امپراطور بشه...! لوگین تو بازگشت به ازتاگار میگه که من کل عمرم رو برای بیرون انداختن ارلیژی ها از فرلدن صرف کردم این بچه (کیلن) بخاطر رویاهاش میخواست چیزی که اورلیژی ها همیشه دنبالش بودن و با ما جنگیدن بدون خونریزی دستشون بده.
    اینو نمیدونستم. کجاش میگه اینو؟! اگه اینطور بوده بخاطر خیانت کیلن به زنش بدم اومد ازش. لازم شد این دفعه لوگین رو دوباره نجات بدم و دوباره به حرفاش گوش بدم.

ولی نه... این کار رو نمیکنم. نمیتونم الیستر رو بخاطر این مرتیکه بی شرف کنار بذارم. بهرحال هر کاری هم که کیلن کرده بود میتونست مردونه مشکلشو باهاش حل کنه. نه اینکه این همه آدم بیگناه رو تو اوستاگار به کشتن بده. عقب کشیدنش بی شرمانه ترین کاری بود که یه آدم میتونست انجام بده.
    هر چقدر هم ازش طرفداری کنی نمیتونی این موضوع رو توجیه کنی. میتونی؟

بعد راجع اون آرل هاو عوضی... نمیدونم از آنورا پرسیدید یا نه که چرا لوگین به هاو اعتماد کرده؟
    آنورا جواب میده که پدرم به هاو برای مغز سیاسیش نیاز داشت. قبول کنید که لوگین مرد جنگ نه مرد سیاست این وسط هاو از موقعیت استفاده کرد و خودش سود میبرد.
    هاو زوران رو فرستاد شما رو بکشه نه لوگین، هاو هی رو مغز لوگین کار میکرد که واردنا اینجورنو اونجورن، و به نظر من مسمومیت ایمون هم نقشه هاو بود...
    لوگین یه قهرمان بود ولی دور و بریاش نه! بخاطر همین خراب شد...
    دقیقا این هم یه نقطه ضعفه. چیزی که لوگین رو بدتر نباشه بهتر از کیلن نمیکنه. اگه یه جنگجوـه پس فقط یه فرمانده لشکر باشه بهتره تا یه رهبر. کسی که توانایایی تشخیص خوب از بد رو نداشته باشه و یکی مثل هاو رو بذاره راس امور یه مملکت رو میتونه به گند بکشه. کسی که یه همچین قدرتی رو به یه آرل بیگانه از آمارانتین میده فرقی با کیلنی که میخواست اورلژین ها رو بیاره تو فرلدن فرقی نداره.

جان من به نظر تو للیانا پاک و ظریف؟ 4some با ایزابلا داشتی یا نه؟ اونجا اولش میگه من خودمو تو چه چاهی انداختم! بعد زوران بهش میگه خودتی... اون لبخند شیطون وارتو نگه دار برا خودت شیطون خانوم! لو دادی خودتو! بعدشم دیدی که به زوران میگه ما چقدر زندگیامون شبیه به هم؟ Leliana's Song رو بازی کن میبینی همین خواهر للیانا به پولی که برای فقرا تو چنتری کنار گذاشتن رحم نمیکنه!
    من هنوز تو کف همون 3some یا در شرایط بخصوصی 4some هستم. هنوز نتونستم انجامش بدم!!
    در ضمن حالا که حاچ خانم وین رضایت داده شما ناراضی هستی؟!
    این للیانا فقط نیاز به کشف عشق واقعی داشت که من بهش نشون دادم. اونم متحول شده و میخواد باهام ازدواج کنه.
    لنگه کفش کهنه است دیگه... بین وین و موریگان و للیانا کدومشون بهترن بنظرت؟ وین که بیخیال. سن ننه بزرگ هیتلر رو داره. موریگان که از بیخ اوضاعش بیریخته. اگه بخوای ازش طرفداری کنی و بگی دختر خوبیه کلاهمون میره تو هم...
    بعدشم تو این شرایط سخت نیاز به تقویت روحیه داریم. کی بهتر از للیانا که با ظرافت و صدای خوبش میتونه سختگیهای جنگ های بی پایان رو از تنمون در بیاره تو کمپ؟!
    تازه خوبیش اینه که برعکس موریگان هر وقت اراده کنی در خدمتگذاری حاضره...

زوران کثافت کاری نکرده بدبخت... شرایط زندگیش اینجوریش کرده. به داستانای گذشتش گوش کنی میفهمی داره خودشو پشت یه نقاب قایم میکنه... اصلا دلیل اینکه کار کشتن تو رو قبول کرده رو برات تعریف میکنه میبینی یه آدم دیگس...
    اصلا نگرفتی چی میگم. کاری به توطئه ای که کرده با هاو نامرد ندارم. کلا از نظر اخلاقی خیلی کثافته. تو تمام این مدت که بازی کردم (سه بار تا ته رفتم. یه بار تا landsmeet رفتم بعد رفتم سراغ awakening. الانم برای بار پنجم دارم میرم) حتی یه بار هم باهاش دیالوگ نزدم. بس که کثیفه. حالم بهم میخوره ازش.

DLC های این بازی خیلی مهمن... بخصوص بازگشت به ازتاگار که دلایل کار لوگین رو میگه... شیل هم که جزو بازی بوده ولی بعدن از بازی زده شده برای پول درآوردن! دیالوگای شیل تو بازی شما هست ولی تا دی ال سی رو دانلود نکنید فعال نمیشن!
    نمیدونم. میترسم بازی از چشمم بیفته. حتی همین awakening با اون آیتم های غیرمنطقی و قابلیت ها و اسپل های خرچنگ قورباغه با اینکه هیجان انگیزه ولی ارزش بعضی آیتم ها رو تو Origins میاره پایین. تو Origins خودتو میکشتی تا یه آیتم مثلا با All Attributes + 2 رو بگیری ولی اینجا راه میری آیتم +4 رو میده.

ولی با اینحال جنگ های awakening خیلی جالبتر شده با قابلیتهای جدید. فقط احساس میکنم زیادی جنگ هاش آسون شده...

وای.......... خسته شدم بس که تایپ کردم.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

تازه خوبیش اینه که برعکس موریگان هر وقت اراده کنی در خدمتگذاری حاضره...
    موریگان که بیچاره از اونم حاضرتره . هم جلوی همه باهات .... . ولی للیانا باید فقط تو کمپ باشی تا باهاش ....

نمیدونم. میترسم بازی از چشمم بیفته. حتی همین awakening با اون آیتم های غیرمنطقی و قابلیت ها و اسپل های خرچنگ قورباغه با اینکه هیجان انگیزه ولی ارزش بعضی آیتم ها رو تو Origins میاره پایین. تو Origins خودتو میکشتی تا یه آیتم مثلا با All Attributes + 2 رو بگیری ولی اینجا راه میری آیتم +4 رو میده.

ولی با اینحال جنگ های awakening خیلی جالبتر شده با قابلیتهای جدید. فقط احساس میکنم زیادی جنگ هاش آسون شده...
    اره . به نظرم این DLC ها رو باید فقط داستانی باشه نه ایتمی . همین بازگشت به استاگار رو که میری کلی ایتم خوب میگیری . نمونه اش Nug Crusher و Duncan,s Dagger . الان خداییش بدون استفاده از حتی یه تلنت جنگها رو میبرم . الان هم ارچ دیمون رو کشتم و فعلا برم یه جشن بگیرم . خوب اینم که تموم شد . نمیدونم حالا چه کنم . این حرفهای A.M.H خیلی تحریکم کرد که بازی رو دوباره برم . در ضمن اخرای بازی یه ذره که با استن رفتم از Warrior خوشم اومد . باحال بود . شاید دوباره بازی رو برم . awakening رو هم که گرفتم . راستی انتخابای تو این یکی تو اونم تاثیر داره ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

موریگان که بیچاره از اونم حاضرتره . هم جلوی همه باهات .... . ولی للیانا باید فقط تو کمپ باشی تا باهاش ....

اره . به نظرم این DLC ها رو باید فقط داستانی باشه نه ایتمی . همین بازگشت به استاگار رو که میری کلی ایتم خوب میگیری . نمونه اش Nug Crusher و Duncan,s Dagger . الان خداییش بدون استفاده از حتی یه تلنت جنگها رو میبرم . الان هم ارچ دیمون رو کشتم و فعلا برم یه جشن بگیرم . خوب اینم که تموم شد . نمیدونم حالا چه کنم . این حرفهای A.M.H خیلی تحریکم کرد که بازی رو دوباره برم . در ضمن اخرای بازی یه ذره که با استن رفتم از Warrior خوشم اومد . باحال بود . شاید دوباره بازی رو برم . awakening رو هم که گرفتم . راستی انتخابای تو این یکی تو اونم تاثیر داره ؟
    موریگان؟ آره؟ نه بابا.... من که دفعه اول و دوم رفته بودم تو نخش. اولش خیلی راحت پا داد ولی بعد گفت احساس میکنم این کارا آدمو ضعیف میکنه و جلوی موفقیت ها رو میگیره و از این حرفا. دیگه هم ناز میکرد هر وقت میرفتم سمتش. اصلا به درک. هر چی باشه با یه تار موی للیانا عوضش نمیکنم. معلوم نیست مرضی کوفتی چیزی نداشته باشه!!

نه. Awakening اصلا به هیچ چی از Origins کاری نداره. چه آیتم چه تصمیم گیری ها. البته اگه کارکترت رو ایمپورت کنی با تمام آیتم ها و تلنت ها و خلاصه هر چی داشته ایمپورت میشه که اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم. گند میزنه به بازی انقدر لوس و مسخره میشه.
    همین جوریشم که یه کارکتر لول 18 میسازی تو جنگها اصلا نمیفهمی کی شروع شد و کی تموم شد. پیشنهاد میکنم یه دور Hard رو تست بزن شاید جالبتر بشه. من که یادم رفت این کار رو بکنم.

در ضمن اگه میخوای یه کلاس جدید برداری که تاحالا نرفتی پیشنهاد میکنم Origins رو از اول بری. چون تو Awakening تقریبا 80% تلنت ها رو میتونی از همون اول بدی + دو تا کلاس تخصصی!!!
    واسه همین لوس میشه. ارزش بعضی تلنت ها به اینه که هی انتظار بکشی لول بگیری اتریب ها رو بالا ببری. یا مثلا واسه یه کلاس تخصصی یا کلی پول در بیاری و کتابشو بخری یا بگردی دنبال کسی که بهت یاد بده.

اما اگه هوس کردی Awakening رو بری پیشنهاد میکنم یه کارکتر جدید با همون کلاسی که قبلا تو Origins میرفتی بسازی تا زیاد تو ذوقت نخوره. من که حتی قیافه تنک وریورم رو مثل قبلی ساختم.

من که برای بار اوله که روگ آرشر میرم (البته قبلا Dalish شروع کردم ولی به اوستاگار که رسیدم ولش کردم) دوباره Origins رو شروع کردم تا ارزش تلنت هایی مثل Arrow of Slaying یا Master Archer یا Scatter Shot رو بیشتر درک کنم. اگه Awakening رو میرفتم میتونستم همه اینا رو از همون اول داشته باشم!!!!
    Last edited by behrad66; 19-09-2010 at 08:56.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

راستی یه چیز جالب...

Trap Making که میدونین چیه؟ من یه دفعه به وریورم داده بودم ولی اصلا ازش استفاده نمیکردم. این دفعه به روگ آرشرم دادم اینو.

میدونین ترکیب Trap Making با روگ برای چی از هر ترکیب دیگه ای حتی Poison Making بهتره؟

چون روگ بخاطر Lockpicking میتونه تله ها رو خنثی کنه.

حالا این که وگفتم یعنی چه؟!

یعنی اینکه اگه تله ای کار گذاشتید ولی دشمن نرفت روشو تله همینجوری بلا استفاده موند کافیه بری جلو و تله رو خنثی کنی. حالا تله دست نخورده و سالم میاد تو دستت و میتونی دوباره ازش استفاده کنی.

...................
    همین الان برج ایشال رو انجام دادم و جنگ اوستاگار رو نشون داد. با اینکه این همه دیدم این صحنه رو اما بازم ناراحتم کرد.

لوگین نامرد. اونوقت بیاین ازش پشتیبانی کنین. خیلی دلم واسه کیلن و دانکن و اون همه آدم بیگناه که حتما همشون خانواده دار و زن و بچه دار بودن سوخت. خیانت به این بزرگی با هیچی توجیه نمیشه.
    Last edited by behrad66; 19-09-2010 at 09:12.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

موریگان؟ آره؟ نه بابا.... من که دفعه اول و دوم رفته بودم تو نخش. اولش خیلی راحت پا داد ولی بعد گفت احساس میکنم این کارا آدمو ضعیف میکنه و جلوی موفقیت ها رو میگیره و از این حرفا. دیگه هم ناز میکرد هر وقت میرفتم سمتش. اصلا به درک. هر چی باشه با یه تار موی للیانا عوضش نمیکنم. معلوم نیست مرضی کوفتی چیزی نداشته باشه!!

نه. Awakening اصلا به هیچ چی از Origins کاری نداره. چه آیتم چه تصمیم گیری ها. البته اگه کارکترت رو ایمپورت کنی با تمام آیتم ها و تلنت ها و خلاصه هر چی داشته ایمپورت میشه که اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم. گند میزنه به بازی انقدر لوس و مسخره میشه.
    همین جوریشم که یه کارکتر لول 18 میسازی تو جنگها اصلا نمیفهمی کی شروع شد و کی تموم شد. پیشنهاد میکنم یه دور Hard رو تست بزن شاید جالبتر بشه. من که یادم رفت این کار رو بکنم.

در ضمن اگه میخوای یه کلاس جدید برداری که تاحالا نرفتی پیشنهاد میکنم Origins رو از اول بری. چون تو Awakening تقریبا 80% تلنت ها رو میتونی از همون اول بدی + دو تا کلاس تخصصی!!!
    واسه همین لوس میشه. ارزش بعضی تلنت ها به اینه که هی انتظار بکشی لول بگیری اتریب ها رو بالا ببری. یا مثلا واسه یه کلاس تخصصی یا کلی پول در بیاری و کتابشو بخری یا بگردی دنبال کسی که بهت یاد بده.

اما اگه هوس کردی Awakening رو بری پیشنهاد میکنم یه کارکتر جدید با همون کلاسی که قبلا تو Origins میرفتی بسازی تا زیاد تو ذوقت نخوره. من که حتی قیافه تنک وریورم رو مثل قبلی ساختم.

من که برای بار اوله که روگ آرشر میرم (البته قبلا Dalish شروع کردم ولی به اوستاگار که رسیدم ولش کردم) دوباره Origins رو شروع کردم تا ارزش تلنت هایی مثل Arrow of Slaying یا Master Archer یا Scatter Shot رو بیشتر درک کنم. اگه Awakening رو میرفتم میتونستم همه اینا رو از همون اول داشته باشم!!!!
    برو بابا این همه واسه این کاراکترم زحمت کشیدم . حالا یکی جدید بسازم ؟
    خداییش این همه ایتم رو پول دادم خریدم . حالا ولشون کنم . به من چه که بی مزه میشه . خیلی هم بیمزه نیستش . مثلا الان خیر سرش فرمانده فرلدن شده ها . باید همه رو به اسونی بتونه بکشه . اینطوری واقعی تره .

فقط این تلنتهای جدید یه کم بی مزه است . به نظرم همون قبلی ها بهتر بود . در کل origins به نظرم بهتر باشه .
    روگ ارچر به نظرم به درد نمیخوره تا وقتی که بتونی الیستر رو تریتن و تانتش رو بگیری . چون همون اول میرزن سر تو . من تا لوترینگ خون دل خوردم تا با ارچر رفتم . بعد بهم نچسبید میلیش کردم همونجا .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

برو بابا این همه واسه این کاراکترم زحمت کشیدم . حالا یکی جدید بسازم ؟
    خداییش این همه ایتم رو پول دادم خریدم . حالا ولشون کنم . به من چه که بی مزه میشه . خیلی هم بیمزه نیستش . مثلا الان خیر سرش فرمانده فرلدن شده ها . باید همه رو به اسونی بتونه بکشه . اینطوری واقعی تره .

فقط این تلنتهای جدید یه کم بی مزه است . به نظرم همون قبلی ها بهتر بود . در کل origins به نظرم بهتر باشه .
    روگ ارچر به نظرم به درد نمیخوره تا وقتی که بتونی الیستر رو تریتن و تانتش رو بگیری . چون همون اول میرزن سر تو . من تا لوترینگ خون دل خوردم تا با ارچر رفتم . بعد بهم نچسبید میلیش کردم همونجا .
    خودت میدونی. من که میگم بیمزه میشه. مزه جنگ به اینه که بطری و اینجری کیت و سم و بمب و تله و کوفت و زهرمار مصرف کنی. همینجوریشم اگه کارکتر جدید بسازی هنوز جنگ شروع نشده تموم میشه! من که یه سری از اسپلای جدید رو اصلا نفهمیدم چیکار میکنن. (خودم میج نبودم ولی اندرس و ولنا که بودن)

راست میگی. Taunt خیلی واجبه. کلا یه تنک وریور برای محافظت از آرشر واجبه. ولی یادته درباره Threat بحث کردیم. همینجوریشم خیلی به ندرت میان سراغم. اگرم بیان سریع Dirty Fighting میزنم. واسه آرشرهای دشمن هم Pinning Shot بهشون میزنم که زیاد کرم نریزن.
    اتفاقا من الان احساس میکنم از همیشه راحتترم. فعلا استن رو با خودم نمیارم چون سگ بهتره! آخه Howl که میزنه همه گیج میشن و ترکیبش با الیستر خیلی بهتره تا استن.
    تله هم که با Stealth میرم میذارم جلوی دشمنا کمک بزرگیه واسه اینکه زیاد دور الیستر جمع نشن و لت و پارش نکنن. تا الان هیچ کدوم از رفقام نمردن. البته اون یارو Circle Mage ـه که اول برج ایشال میده دو بار مرد ولی رفقای اصلی هیچکدومشون نمردن.

کلا آرشر اولش زیاد جذاب نیست چون نقشش توی جنگها کمرنگه. ولی یه کم که لول گرفتی و تلنت های جالبش رو دادی اونوقت واقعا حسش میکنی. میدونی که بغیر از Mana Clash (اونم در شرایط خاص) بالاترین دمیج بازی مال Arrow of Slaying ـه. بعدشم فکرشو بکن با تیرهای لول بالای fire یا frost یه Scattershot بزنی. تمام دشمنا stun میشن و کلی از جونشون کم میشه. کلا خیلی خودشو نشون میده آرشر.

اگر خواستی آرشر بری بگو تا نکات ریزشو بهت بگم. خیلی تو تقویت آرشر مهمه.
    Last edited by behrad66; 19-09-2010 at 11:21.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

کسی یه مودی چیزی سراغ نداره که یک کم RANGER رو بهتر کنه؟ نمیخوام چیزی تغییر کنه فقط اگه مثلا cooldown قابلیتهای رنجر کمتر بشه یا مثلا حیوون هایی که میندازه بعد از لود شدن غیب نشن یا حتی بشه تاکتیک های پیش فرض داشته باشن بجای اینکه هر دفعه تنظیم کنیم خیلی عالی میشه.

چند تا مود پیدا کردم ولی یا بقیه چیزا رو هم میریختن به هم یا حیوون هایی رو که میندازه عوض میکردن به چیزای دیگه.

ادیت: پیدا کردم. خیلی خیلی باحال شد رنجر حالا.
    Last edited by behrad66; 19-09-2010 at 12:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •