موریگان؟ آره؟ نه بابا.... من که دفعه اول و دوم رفته بودم تو نخش. اولش خیلی راحت پا داد ولی بعد گفت احساس میکنم این کارا آدمو ضعیف میکنه و جلوی موفقیت ها رو میگیره و از این حرفا. دیگه هم ناز میکرد هر وقت میرفتم سمتش. اصلا به درک. هر چی باشه با یه تار موی للیانا عوضش نمیکنم.
.gif)
معلوم نیست مرضی کوفتی چیزی نداشته باشه!!
نه. Awakening اصلا به هیچ چی از Origins کاری نداره. چه آیتم چه تصمیم گیری ها. البته اگه کارکترت رو ایمپورت کنی با تمام آیتم ها و تلنت ها و خلاصه هر چی داشته ایمپورت میشه که اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم. گند میزنه به بازی انقدر لوس و مسخره میشه.
همین جوریشم که یه کارکتر لول 18 میسازی تو جنگها اصلا نمیفهمی کی شروع شد و کی تموم شد. پیشنهاد میکنم یه دور Hard رو تست بزن شاید جالبتر بشه. من که یادم رفت این کار رو بکنم.
در ضمن اگه میخوای یه کلاس جدید برداری که تاحالا نرفتی پیشنهاد میکنم Origins رو از اول بری. چون تو Awakening تقریبا 80% تلنت ها رو میتونی از همون اول بدی + دو تا کلاس تخصصی!!!
واسه همین لوس میشه. ارزش بعضی تلنت ها به اینه که هی انتظار بکشی لول بگیری اتریب ها رو بالا ببری. یا مثلا واسه یه کلاس تخصصی یا کلی پول در بیاری و کتابشو بخری یا بگردی دنبال کسی که بهت یاد بده.
اما اگه هوس کردی Awakening رو بری پیشنهاد میکنم یه کارکتر جدید با همون کلاسی که قبلا تو Origins میرفتی بسازی تا زیاد تو ذوقت نخوره. من که حتی قیافه تنک وریورم رو مثل قبلی ساختم.
من که برای بار اوله که روگ آرشر میرم (البته قبلا Dalish شروع کردم ولی به اوستاگار که رسیدم ولش کردم) دوباره Origins رو شروع کردم تا ارزش تلنت هایی مثل Arrow of Slaying یا Master Archer یا Scatter Shot رو بیشتر درک کنم. اگه Awakening رو میرفتم میتونستم همه اینا رو از همون اول داشته باشم!!!!