تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 177 از 298 اولاول ... 77127167173174175176177178179180181187227277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 2976

نام تاپيک: 8 مگاپيكسل سامسونگ i8510

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

من با 2 روشی که دوستان در سایت موبایلستان گفتند مشکل زود شارژ خالی کردن گوشیم حل حل شد.
    روش 1 : بعد از فول شارژ شدن 2 تا 3 مرتبه فیش شارژر را خارج و دوباره جا زدم که هر دفعه حداکثر یکی دو دقیقه دوباره شارژ شد.(شاید یک بار هم کافی بوده باشد)
    روش 2 : با استفاده از برنامه jbak taskman برنامه بی فایده screencapture را بستم.

شارژ گوشی من که 10 ساعت کار میداد و خودبخود خالی میشد حالا بعد از 24 ساعت 3 خط شده و همون 3 خط یه روز کامل جواب میده .

باید بگم پاور سیوینگ من هم خاموشه
    خب حالا شما پاور سيوينگو روشن كن ببين چي ميشه

روش 1: من خودم به اين نتيجه رسيدم كه هر وقت يه خطش پريد دوباره بزنيش تو شارژ درست ميشه ولي اين روش يه بار در ميون جواب ميده بعدشم تا خط 4 خوبه بعد يه دفه بد ميشه

روش 2: من خودم هميشه اينو ميبندم ولي فك نميكنم تاثيري داشته باشه
    Last edited by hasanmotori; 19-05-2009 at 18:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه yazdankhah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

از دوستان میخوام این کشفیات جدید رو در مورد باطری تست کنند و هر چه زودتر نتیجه رو اعلام کنند تا اگه واقعا همین مورد صحیح بود من برم سراغ ماکروتل و بهشون بگم که چقدر نماینده بی خاصیتی هستند تا بلکه تسکینی بر ضرر 200 هزار تومان من بشه

موید باشید

پروفشنال fariborz_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    R a M s A r

پيش فرض

چند نفر با این روش گوشیشون باتریش بیشتر دوام آورد؟
    یعنی میگی میشه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان آخرین قیمت با گارانتی (خیر سرش) و بدون گارانتی (این دفعه حتما اینو میگیرم) 8510 چنده؟

با تشکر

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

دوستان آخرین قیمت با گارانتی (خیر سرش) و بدون گارانتی (این دفعه حتما اینو میگیرم) 8510 چنده؟

با تشکر
    آقا ديدي بهت گفتم يكم تحمل كن؟ زودي رفتي فروختيش. الان ميتونستي به جاي اينكه بفروشيش كلي باتري اضافه واسش بخري ديگه الان كه باتريشم درست شد كلي باهاش حال ميكردي.حالا اگه اون كسي كه بهش فروختيو ميشناسي بهش بگو اين كارو انجام بده ببين درست ميشه يا نه. اگه درست شد ازش يه 100 تومن ديگه بگير :دي

6. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا ديدي بهت گفتم يكم تحمل كن؟ زودي رفتي فروختيش. الان ميتونستي به جاي اينكه بفروشيش كلي باتري اضافه واسش بخري ديگه الان كه باتريشم درست شد كلي باهاش حال ميكردي.حالا اگه اون كسي كه بهش فروختيو ميشناسي بهش بگو اين كارو انجام بده ببين درست ميشه يا نه. اگه درست شد ازش يه 100 تومن ديگه بگير :دي
    حسن جان اونم میده به نظرت ؟

8. 2 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

حسن جان اونم میده به نظرت ؟
    اگه من باشم ازش ميگيرم .
    يه دفه يكي يه w950 داشت ال سي ديش دقيق نبود گفتم بده ميبرمش يه آشنا دارم درستش ميكنه.
    يه چيزي داشت كه 4 تا دايره گوشه صفحه بود كه بايد وسطشونو ميزدي كه درست بشه منم درستش كردم ازش 5 تومن گرفتم بيشترم ميشد بگيرم ولي ديگه گفتم بيخيال

10. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آدم وقتی میشنوه شرکت ماکروتل نماینده رسمی گوشی های سامسونگ در ایران تصور یه شرکت عظیم و کار درست و باتجربه با یه عالم مهندس خبره و با کلاس تو ذهنش نقش می بنده اما وقتی میری توش با یه مشت آدم ناشی برخورد میکنی که حس میکنی خودت از همشون بیشتر می فهمی و متاسفانه به این نتیجه میرسی که گارانتی تو ایران یعنی کشک (بر خلاف نظر و عقیده خودم که همیشه از اون اولش تا الان گوشی با گارانتی رسمی گرفتم)

خلاصه زندگی سراپا تجربه است دیگه.

12. 2 کاربر از yazdankhah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسن جان

الان E66 نوکیا گرفتم که ازش راضی هستم و به نسبت امکانات خوبی هم داره. میدونی آدم از اینکه رفته گوشی با گارانتی خریده (در نتیجه پول اضافی هم بابت خدمات پرداخت کرده) اما هیچ راه حلی برای مشکل به این بزرگی (مشکل باطری) از طرف اون شرکت گارانتی ارائه نشده که هیچ بلکه گفتند گوشی های سامسونگ اغلب مشکل باطری دارند و حتی نخواستند یه ایمیل به بخش پشتیبانی سامسونگ بزنند و مشکل رو مطرح کنند خیلی عصبی میشه و حس میکنه یه جورایی سرش کلاه رفته.

من نمیدونم کشورهای دیگه چه خبره اما وقتی فروم های خارجی رو میخونی میبینی شرکتهای گارانتی دهنده محلی کلی خدمات میدند و سر آخر کاربر کلی هم ازشون شاکیه!
    مثلا تو یه فروم میخوندم که شرکت 3 بار گوشی یه کاربری رو تعمیر کرده و سر آخر براش عوض کرده و یکی نو داده باز هم طرف شاکی بود وقتم گرفته شده

دوستان بقول معروف بایستی همه چیزمان به همه چیزمان بیاید.

موید باشید

14. 4 کاربر از yazdankhah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام.
    دوستان ولی اگه با این روشها مشکل باطری درست بشه که خیلی خنده داره.آخه یه شرکتی مثل مایکروتل که با سامسونگ کره هم در ارتباط هست یعنی تا الان نفهمیده که با یه دونه پاور سیوینگ خاموش کردن مشکل باطری این گوش حل میشهو اکثر مشتریها بخاطر مصرف زیاد باطری تو این گوشی ناراضی شده اند.(منظور اینکه شرکت سامسونگ یعنی به شرکت مایکروتل تو ایران نگفته که مشتریان با خاموش کردن پاور سیوینگ مشکلشون حل میشه).
    من خودم حدود یک هفته شده که n95 8gb خریده ام.حالا قدر نوکیا رو میدونم که هم تو باطری کارش درسته و هم تو امکانات.و این همه مصیبت کشیدن نداره که با فلان و بهمان دکمه زدن یا با باطری در اوردن و ریست کردن باطریش درست بشه.

16. 4 کاربر از ~ReZa~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •