سلام
میشه در مورد ترکیدن ipod که این دوستمون میگه توضیح دهید ؟؟؟؟
باتری Ipod کدوم قسمت دقیقا قرار داره
ممکن است اگر پشت ipod یکم در ناحیه پایین سمت چپ آسیب دیده باشه باتری آن هم آسیب دیده باشه و خطر ناک باشه ؟؟؟
سلام
میشه در مورد ترکیدن ipod که این دوستمون میگه توضیح دهید ؟؟؟؟
باتری Ipod کدوم قسمت دقیقا قرار داره
ممکن است اگر پشت ipod یکم در ناحیه پایین سمت چپ آسیب دیده باشه باتری آن هم آسیب دیده باشه و خطر ناک باشه ؟؟؟
بر اثر گرم شدن زیاد چندین مورد ترکیدن ایپاد مشاهده شده ! شما میدونی چند میلیون ایپاد تاچ فروش رفته ؟ و فقط چند مورد اینجوری شده دلیل بر مشکل دار بودن نیست ... اینم شده داستان 3 چراغ شدن 360 ... بخدا مثل اون نیست !!!
در قسمت پشتش قرار داره شما باید ال سی دی رو برداری و زیرش پیچ های برد رو بازی کنی برد رو که جدا کنی میرسی به باتری !
نه مشکلی فکر نکنم برای باتری به وجود بیاره بستگی داره چه ضربه ای خورده ... ایپاد تاچ من چندین باری بدجور خورده زمین و فقط پشتش خط میوفته که میتونید براش شیلد بگیرید که مشکلی ایجاد نشه !
اره منم این مشکلو دارم. و کسی جوابه درستو حسابی نداد متاسفانه. خوشحال مسشیم اگه کسی بگه باید چیکار کنیم. و ممنون میشیم واقعا.![]()
دوستان اون مرحله که از تو blackra1n باید cydia رو دانلود کرد.نیازی هست Rock و Icy هم دانلود کنم؟؟اصلآ این 2تا به چه درد میخورن؟؟
این روش blackra1n واسه ipod touch 3G موثره؟؟ جیلبریک میشه؟؟
لطفآ راهنماییم کنید...
مخاطب های سایت خیلی بالا بوده و به server اینا فشار میومده .. اینا هم اومدن برای کم کردن بار server این سوال رو مطرح کرده ان تا عده زیادی در نتیجه ندونستن جواب نتونن وارد سایت بشن ..
مثلاً سوال فعلی (The original plugin was the) جوابش میشه :cavern
Rock و Icy هم مث همون cydia هستن و همون کارو می کنن.توی دنیا بیشتر cydia رو ترجیح می دن و نصب میکنن اما من که هم و هم Rock رو دارم Rock رو خییییلی بهتر میبینم و ترجیحش می دم.ار این 3 تا فقط کافیه یکیشو نصب کنی.دوستان اون مرحله که از تو blackra1n باید cydia رو دانلود کرد.نیازی هست Rock و Icy هم دانلود کنم؟؟اصلآ این 2تا به چه درد میخورن؟؟
بله ...این روش blackra1n واسه ipod touch 3G موثره؟؟ جیلبریک میشه؟؟
![]()
توصیه میکنم cydia رو نصب کنیددوستان اون مرحله که از تو blackra1n باید cydia رو دانلود کرد.نیازی هست Rock و Icy هم دانلود کنم؟؟اصلآ این 2تا به چه درد میخورن؟؟
درسته که icy و rock سریع ترن
ولی بعضی سورسها و برنامه ها و... فقط مخصوص cydia هستند و ممکنه در اینده به مشکل برخورد کنی
ایول دستون درد نکنه.. تو 1 دقیقه ایپادم جیلبریک شد.. فقط یه سوال دارم. وقتی سیدیا رو باز میکنم چی باید بیاد؟؟
من هیچییییی حالیم نیست.. این جیلبریکم از تو youtube اموزش تصویریشو دیدم
چه جوری اهنگ بریزم روش؟؟ چه جوری برنامه بریزم روش؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید یا یه لینک که ساده گفته باشه بدید...
ممنون درسته سوال و جواب گزاشته شده
به نظر شما بهتر نیست توی این تاپیک سوالات و جواب اونها مربوط به ورود به appulo.us گزاشته بشه چون با جواب cavern من وارد سایت شدم
سلام دوستان من از کجا میتونم بفهمم ورژن آیپاد چنده ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)