تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 177 از 923 اولاول ... 77127167173174175176177178179180181187227277677 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    دوستان خیلی ممنون از راهنمائی
    سوال دیگری گفته اند برای یاد گیری انگلیسی باید از فیلم های انگلیسی استفاده کرد که همراه زیرنویس هستند خوب میشود فیلم انگلیسی خوب معرفی کنید که لهجه های خوب داشته باشند و خوب باشند برای یاد گیری بهتر انگلیسی چون فیلم ها زیاد هستند و گفتم چون شما اطلاعات زیادی در این موارد دارید لطفا فیلم های خوبی که بشود برای یاد گیری انگلیسی از آنها استفاده کرد را معرفی کنید
    خداحافظ
    تا دوستان دیگه هم نظر بدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو ببین

آخر فروم باز محمد88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    دوستان خیلی ممنون از راهنمائی
    سوال دیگری گفته اند برای یاد گیری انگلیسی باید از فیلم های انگلیسی استفاده کرد که همراه زیرنویس هستند خوب میشود فیلم انگلیسی خوب معرفی کنید که لهجه های خوب داشته باشند و خوب باشند برای یاد گیری بهتر انگلیسی چون فیلم ها زیاد هستند و گفتم چون شما اطلاعات زیادی در این موارد دارید لطفا فیلم های خوبی که بشود برای یاد گیری انگلیسی از آنها استفاده کرد را معرفی کنید
    خداحافظ
    ببین من از یکی شنیدم فیلمایی که برای اسکار فرستاده میشن ، یکی ازشرایطی که نیاز دارن
    از نظر زبان انگلیسی هست....یعنی باید با توجه به اون استانداردهایی که براشون تعریف شده عمل کنن....حالا خدا میدونه اون استانداردها چین
    البته صحت این حرف رو نمیتونم صد در صد تایید بکنم ، اما در اینکه این گونه فیلمها از نظر زبان انگلیسی و هم چنین idiom و expressin هایی که توش به کار میره
    در مطلوب ترین حالت ممکن قرار داره هیچ شکی نیست...
    به شما دوست عزیزم هم توصیه میکنم که در ابتدا فیلم ها رو با زیرنویس انگلیسی و بعد از مدتی سعی کنید که بدون زیرنویس ببینید ( اگه لیسنینگ براتون اهمیت داره )
    البته اگه اهل کارتون هستید ، همونطور که seymour اشاره کرد ، انگلیسی ای که در کارتونها هست بسیار روان و قابل فهم میباشد که این هم انگلیسی و هم اون کارتون رو به کامتون شیرین میکنه...

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

فرق go back با come back چیه؟

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اگه من و شما با هم از مبدا به مقصد رفته باشیم، و الآن در مقصد باشیم، من به شما میگم Go Back.... اما اگه من در مقصد و شما در مبدا باشین، من به شما میگم Come Back.

من این تفاوت رو توی معانیشون احساس کردم.... دوستان، نظر دیگه ای؟

آخر فروم باز SCYTHE's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    formidable paths

پيش فرض

اگه من و شما با هم از مبدا به مقصد رفته باشیم، و الآن در مقصد باشیم، من به شما میگم Go Back.... اما اگه من در مقصد و شما در مبدا باشین، من به شما میگم Come Back.

من این تفاوت رو توی معانیشون احساس کردم.... دوستان، نظر دیگه ای؟
    back این جا زیاد مهم نیست، تفاوت come و go بستگی به موقعیت گوینده داره، مثلا اگه من تهران باشم و شما در قم، من میگم چرا come نمی کنی به تهران؟ ولی اگه بخوای مثلا بری شیراز من میگم چرا go به شیراز؟

6. این کاربر از SCYTHE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز محمد88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

back این جا زیاد مهم نیست، تفاوت come و go بستگی به موقعیت گوینده داره، مثلا اگه من تهران باشم و شما در قم، من میگم چرا come نمی کنی به تهران؟ ولی اگه بخوای مثلا بری شیراز من میگم چرا go به شیراز؟
    ببخشید یه سوال برام پیش اومد....
    برای به کار بردن come back ، آیا لازم نیست که اون شخص قبلا اونجا بوده باشه و حالا که اونجا نیست ، دوباره برگرده ؟؟

آخر فروم باز SCYTHE's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    formidable paths

پيش فرض

برای به کار بردن come back ، آیا لازم نیست که اون شخص قبلا اونجا بوده باشه و حالا که اونجا نیست ، دوباره برگرده ؟؟
    بله دقیقا، گفتم مهم نیست برای این بود که می خواستم دو تا فعل را با هم مقایسه کنم، این دو تا مثال خیلی کمک می کنه، فکر کنم:
    "Go back" means from place A going to place B (point A to point B) where you originally came from. "Come back" means you're starting at point A, going to point B (maybe even points C, D, E...) but eventually returning (coming back) to point A, the original starting place. l
    You live in Spain and are visiting a friend in London.

You: I go back home to Spain tomorrow.
    Friend: I'll miss you. Please come back [to visit London] next year.
    =============
    Teacher to a student in the hall
    Teacher: John, go back to your class!
    Student walks away. Teacher then says: John, come back here! I'm not finished talking to you.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. 2 کاربر از SCYTHE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 88x88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

می دونید؟ سر چیزای که توی فارسی معدل نداره مردم انقدر با توضیحات اضافه خودشون رو خسته می کنن.
    این دو تا که عملا با همه ی فرق هاشون توی فارسی هستن که.

come: امدن.
    go: رفتن.

حالا شما هی بگو گوینده باید کجا باشه.شنونده کجا.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ببخشید اگه میشه یه نرم افزار آموزش زبان خوب معرفی کنید ؟کلا کاربانرم افزار خوبه باعث پیشرفت ویادگیری میشه یا نه ؟

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

وقتی که مثلا خونم تو مشهد هست ولی بخوام از تهران به مشهد برم go back استفاده میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •