تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 177 از 196 اولاول ... 77127167173174175176177178179180181187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر نقصی باشه خود سازنده اون رو اعلام میکنه تو دنیای رقابت بین شرکت ها ی فروان امنیتی نمیشه خبر یک سایت رو منبع معتبری دونست و بهترین منبع برای دانستن قدرت و ضعف نتایج شرکت های معتبر و بی طرف ازمایش مخرب هاست و به علاوه تجربه شخصی افراد.
    عزیز جان آمار -- شدن سرور و سایت های کسپرسکی که دیگه جدای این هست.
    فکر نمی کنم -- شدن و باگ های یک شرکت انقدر خبر ساز شده باشد.
    متاسفانه در ایران به علت پوشش و پشتیبانی وسیع کسپرسکی در بازار، ضعف های این آنتی ویروس گفته نیمشه.
    اما کافیه در گوگل جستجو کنید.

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

در مورد ضعف های انتی های مختلف تا دلتون بخواد مطالب و مثال هست . برای مثال همین کومودو که یکی از سوئیت های قدرتمند ضعفش تو فروم خودمون توسط یکی از دوستان پیدا شد و اون self protection ضعیف بود . اون چیز هایی که در اخبار و سرچ ها دیده میشه نمیشه روی همه اونها تکیه کرد و اگر ضعف هم باشه باید قابل رصد کردن باشه که این چیزی شما می فرمایین بیشتر جنبه خبری داره . اما این نکته رو باز ذکر میکنم خبر های جهت دار کم نیستن و سلیقه های شخصی که در نظارت افراد مختلف تاثیر گذار میشه که مطالب رو تو نت و فروم های مختلف اشاعه میدن که بعدا وقتی بی طرفانه بررسی میشه بی اساس بودنش معلوم میشه .
    باز هم میگم مبنا رو سایت های معتبر قرار بدیم بهتره و تجربه های مستند که قابل ارزیابی هستن.
    در ضمن این رو باید یک نکته مثبت دونست که شرکت قدتمند و با سابقه ای مثل کسپر به کاربران ایرانی احترام می زاره و امکان خرید مستقیم و پشتیبانی مناسب رو براش فراهم میکنه و نباید سلیقه شخصی روی همچین نکات مثبتی رو بپوشونه و وارونه کنیم نقاط قوت رو. در ضمن هنوز که هنوزه در ایران نرم افزار های نه چندان قدرتمندی مثل نود بیشترین کاربرد رو دارن نه کسپر.

3. 2 کاربر از edi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

در ضمن هنوز که هنوزه در ایران نرم افزار های نه چندان قدرتمندی مثل نود بیشترین کاربرد رو دارن نه کسپر.

این جمله ی خوبی هست ، به این روی که ناد واقعا الان حالش خوب نیس.

به نظر شما چرا ناد 32 بعد از این همه نتایجی که ضعیف هم نمیشه نامید ، بازهم مورد استفاده ی عمده ی ایرانی هست ، درهمین حال حاضر ؟
    این نشون میده که خبرها به صورت نادرستی از یک عده افراد نا کارشناس پخش میشه و داخل همچین کشوری هم همه دوست دارن یه خبر رو سریع رسانه ای کنن،

بارها من دیدم که مثلا داخل وسایل نقلیه عمومی افراد میگن من ناد 32 دارم و بهترین آنتی ویروس هست ، و در انتها به دوستشم توصیه میکنه که این رو نصب کنه..

Take Care

5. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

این جمله ی خوبی هست ، به این روی که ناد واقعا الان حالش خوب نیس.

به نظر شما چرا ناد 32 بعد از این همه نتایجی که ضعیف هم نمیشه نامید ، بازهم مورد استفاده ی عمده ی ایرانی هست ، درهمین حال حاضر ؟
    این نشون میده که خبرها به صورت نادرستی از یک عده افراد نا کارشناس پخش میشه و داخل همچین کشوری هم همه دوست دارن یه خبر رو سریع رسانه ای کنن،

بارها من دیدم که مثلا داخل وسایل نقلیه عمومی افراد میگن من ناد 32 دارم و بهترین آنتی ویروس هست ، و در انتها به دوستشم توصیه میکنه که این رو نصب کنه..

Take Care
    به نظر من به دلیل کم اطلاعی افراد و دانش پایین اونها نسبت به موارد امنیتی نسبت به کامپیوتر خودشون هست که نمی دونن که راه های گسترش مخرب ها چگونه هست و راه های جلوگیری از اونها . در ضمن ساده بودن و کاربرد راحت نود و پیدا شدن سریع کلید هاش و وارد کردن ساده سریال ها باعث میشه بیشتر افراد نود رو انتخاب کنن و دلشون خوش هست که انتی ویروس دارن در حالی که به تجربه برای من ثابت شده هنگامی که یک انتی قدرتمند روی سیستمشون نصب بشه یا یه مکمل خوب مثل مالواربایت تعداد زیادی مخرب پیدا می کنه

7. 3 کاربر از edi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد دو آنتی ویروس ESET و KASPERSKY جدای اینکه بیشترین استفاده رو در کرک شده ها دارند حدود 70% فروش را در بازار ایران دارند.
    بدیهی است که تولید کنندگان آن ها مخصوصا کسپرسکی که دارای چندین نمایندگی رسمی هم هست نمی خواهند اطلاعات مردم درباره باگ های این آنتی ویروس منتشر شود.
    متاسفانه چند وفت پیش خبری در یکی از سایت های امنیتی خارجی خوندم که نماینده های کسپرسکی در کشور هایی مانند انگلیس، آلمان، امریکا ، اسپانیا و... به دلایل مشکلات متعدد این آنتی ویروس مخصولا در آپدیت های اشتباه و باطل کردن لایسنس های معتبر از نمایندگی این شرکت کناره گیری کردند.
    اما کجا این خبر ها در ایران منتشر می شود؟
    متسفانه دنبال خبر گشتم ولی پیدا نکردم!! اگر کسی پیدا کرد خوشحال میشم لینکشو بزاره.

خب مسلم است آنتی ویروسی که 40% فروش بازار را در دست دارد و به تبع افراد زیادی از کنار آن سود های زیادی می کنند و در نتیجه طرفداران این آنتی ویروس کم نخواهند بود چه قدر از این محصولات دفاع می کنند.

چه طور است که کوچک ترین خبری در مورد سایر آنتی ویروس ها به گوش شما می رسد اما در مورد باگ های کسپرسکی، -- شدن ها و... به گوش شما نمی رسد؟

9. این کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

در مورد دو آنتی ویروس ESET و KASPERSKY جدای اینکه بیشترین استفاده رو در کرک شده ها دارند حدود 70% فروش را در بازار ایران دارند.
    بدیهی است که تولید کنندگان آن ها مخصوصا کسپرسکی که دارای چندین نمایندگی رسمی هم هست نمی خواهند اطلاعات مردم درباره باگ های این آنتی ویروس منتشر شود.
    متاسفانه چند وفت پیش خبری در یکی از سایت های امنیتی خارجی خوندم که نماینده های کسپرسکی در کشور هایی مانند انگلیس، آلمان، امریکا ، اسپانیا و... به دلایل مشکلات متعدد این آنتی ویروس مخصولا در آپدیت های اشتباه و باطل کردن لایسنس های معتبر از نمایندگی این شرکت کناره گیری کردند.
    اما کجا این خبر ها در ایران منتشر می شود؟
    متسفانه دنبال خبر گشتم ولی پیدا نکردم!! اگر کسی پیدا کرد خوشحال میشم لینکشو بزاره.

خب مسلم است آنتی ویروسی که 40% فروش بازار را در دست دارد و به تبع افراد زیادی از کنار آن سود های زیادی می کنند و در نتیجه طرفداران این آنتی ویروس کم نخواهند بود چه قدر از این محصولات دفاع می کنند.

چه طور است که کوچک ترین خبری در مورد سایر آنتی ویروس ها به گوش شما می رسد اما در مورد باگ های کسپرسکی، -- شدن ها و... به گوش شما نمی رسد؟
    دوست عزیز متاسفانه فکر کنم شما نمیخواید با دلیل و مدرک حرفتون رو ثابت کنید و نهابت مدارک شما مطالب ناقص و لینک های خبری نه چندان صحیح هست .
    لطف کنید کمی در مورد تکنولوژی های به کار رفته در کسپرسکی تحقیق کنید و بعد اون رو هم ردیف نود قرار بدید .

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

اگر نقصی باشه خود سازنده اون رو اعلام میکنه تو دنیای رقابت بین شرکت ها ی فروان امنیتی نمیشه خبر یک سایت رو منبع معتبری دونست و بهترین منبع برای دانستن قدرت و ضعف نتایج شرکت های معتبر و بی طرف ازمایش مخرب هاست و به علاوه تجربه شخصی افراد.
    اتفاقا به همین دلیل که گفتید یعنی دنیای رقابت سایت معتبری مثل سافت پدیا نمیتونه خبرهای دروغ بر روی سایتش قرار بده ضمنا اگر خبر دروغی اونم به این مهمی بر روی سایتش قرار بده به راحتی کسپر میتونه ازش شکایت کنه , ضمن اینکه منبع سافت گذر هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست
    کاش از همون اول که کامنت گذاشتید به جای مقایسه کسپر و نورتون و اینکه آنتی ویروس محبوب نورتون ( حداقل در این فروم ) رو زیر سوال ببرید از نتایج خوبی که کسپر در تست های مختلف گرفته میگفتید که کم هم نیستند
    جسارت نباشه این فقط یک پیشنهاد بود

کسپر اسکای از جهات بسیاری نسبت به نورتون برتری داره و بنده به دوستان مختلف کسپر رو توصیه میکنم

12. 3 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

اتفاقا به همین دلیل که گفتید یعنی دنیای رقابت سایت معتبری مثل سافت پدیا نمیتونه خبرهای دروغ بر روی سایتش قرار بده ضمنا اگر خبر دروغی اونم به این مهمی بر روی سایتش قرار بده به راحتی کسپر میتونه ازش شکایت کنه , ضمن اینکه منبع سافت گذر هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست
    کاش از همون اول که کامنت گذاشتید به جای مقایسه کسپر و نورتون و اینکه آنتی ویروس محبوب نورتون ( حداقل در این فروم ) رو زیر سوال ببرید از نتایج خوبی که کسپر در تست های مختلف گرفته میگفتید که کم هم نیستند
    جسارت نباشه این فقط یک پیشنهاد بود
    دوست عزیز این فقط پیشنهاد من بوده قبلش هم عرض کردم که نورتون از بهترین محوصلات هست و این نظری رو هم که دادم از جهاتی برتری داره که حتی میشه از اخرین نتایج سایت معتبر av بهش پی برد.
    در ضمن در مورد خبر هم باز عرض میکنم این نتیجه تحقیقات موسسه مربوطه هست و توضیحاتم رو در یکی از قسمت های دیگه این جا دوباره با نکات اندک دیگه عرض میکنم:

دوست عزیز این سایت هایی که شما می فرماید به تمامی سور س های انتی دسترسی ندارن تا واقعا تشخیص بدن باگی داره یا نه و داشتن باگ رو خود سازنده تشخیص میده و در موقع لازم بر طرف میکنه و اعلام میکنه و کسپر همیشه قبل از ورود رسمی نرم افزار ازمایشی رو راهی میکنه که اکثر باگ های مهم اگر وجود داشته باشن در اون زمان شناسای میشن . اگر اینطور بود که سورس های نرم افزار های امنیتی در اختیار همه بود دیگه فاتحه اونها رو میبایست خوند. همچنین دسترسی به سورس نرم افزار ها و حتی ویروس ها کار بسیار سختی هست که برای مثال کشور ایران برای مقابله با استاکس نت زمان زیادی رو صرف کرد تا به همه جوانب و سورس هاش دسترسی پیدا کنه تا بتونه باهاش مقابله کنه.

14. 3 کاربر از edi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اساتید من برای یک سیستم معمولی متوسط این پک امنیتی رو نصب کردم آیا توصیه ای دارید ؟

Microsoft Security Essentials
    comodo firewall
    MBAM

سیستم از صبح تا وقتی که روشنه به اینترنت وصله
    سیستم عامل : ویندوز 7 - 64 بیتی

توصیه ای ؟ برنامه اضافه ای ؟

ممنون

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

اساتید من برای یک سیستم معمولی متوسط این پک امنیتی رو نصب کردم آیا توصیه ای دارید ؟

Microsoft Security Essentials
    comodo firewall
    MBAM

سیستم از صبح تا وقتی که روشنه به اینترنت وصله
    سیستم عامل : ویندوز 7 - 64 بیتی

توصیه ای ؟ برنامه اضافه ای ؟

ممنون
    با سلام
    avast free antivirus or norton antivirus
    اواست - سبکی - ابدیت سریع - قانونی بودن نرم افزار و تفاوت نچندان با نسخه تجاری در حالت free
    نورتون هم که قدرتش مشخص هست البته اگه بتونید کی قانونی براش گیر بیارید عالی هست
    comodo firewall
    mbam
    Last edited by K1lou; 05-01-2012 at 09:09.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •