مرد حسابی، به نظر شما علایق به یک سایت فارسی زبان در کشوری مثل ژاپن/کانادا/ترکیه/... همشون یکسان هست! ولی در ایران، کشوری که زبانش فارسی هم یک سوم اونها بهش علاقه دارن!؟ بابا بیخیال!
شما چه کاره هستید؟!منظورم شغل شما هست! چون فکر کنم کمی وابسته هستی! و با بی اطلاعی کامل، ادعا میکنید که همه چیز رو میدونید!
.gif)
---------- Post added at 08:31 AM ---------- Previous post was at 08:29 AM ----------
17 سال؟
.gif)
17 سال پیش تو ایران برای کی برنامه نویسی حرفه ای میکردی؟؟؟؟ اون زمان کلا تو ایران 10 تا کامپیوتر بود؟
والله من حوصله بحث بیخودی و وقت تلف کردن رو ندارم به خصوص الان که سرم شلوغ هم هست، ولی این پست شما رو جواب میدم که حمل بر مساله دیگه ای نشه. گوگل یه معمای پیچیده است که به این راحتی ها شما نمیتونی سر از کارش دربیاری چون تمام روال کاریش محرمانه است. چرا محرمانه؟ به این دلیل که صاحبان سایت ها سعی میکنند با هر روشی سایت خودشون رو در نتابج بالا بیارن (اصطلاحاً بهش میگن seo یا search engine optimization). به همین خاطر گوگل سعی میکنه با روشهای مختلف نتایج بیخودی (اسپم) رو فیلتر کنه و اونایی که کلک میزنند رو بفرسته پایین یا کلاً حذف کنه. یه روالی هم داره اینه که بر اساس کلیک کاربران به سایتهای مختلف امتیاز میده. کاربران هر منطفه ای کلمات (keyword) های مختلفی رو سرچ میکنند و بر نتایج مختلفی کلیک میکنند (حتی نتایج مختلفی رو کلیک نمیکنند یا به عنوان اسپم گزارش میدن). مساله دیگه همون تفاوت سرورها هست. با چندین هزار سرور امکان یکسان بودن اطلاعات (sync بودن) عملاً غیر ممکن هست و گوگل اون جاهایی سعی میکنه دیتای بیشتر و به روز تری رو ذخیره کنه که واسش اهمیت بیشتری داره. (خوب ایران عملاً جزء کم اهمیت ترین هاست).
در مورد 17 سال هم متاسفانه درست هست. آشنایی من با کامپیوتر حدود 20 سال پیش هست. در واقع در اون زمان ایران پر بود از کامپیوترهای کمودر 64 و برخلاف گفته شما 10 تا هم نبود. پولدارها آمیگا داشتند و برادر من هم یه سینکلر اسپکتروم سیاه رنگ داشت که اون موقع من بیسیک و زبان ماشینش رو یاد گرفتم. چند سال بعد یه 386 خرید و بعد از اینکه زبان C رو یاد گرفتم در شرکتی با 30 هزار تومان حقوق استخدام شدم و اولین برنامه ای که واسشون نوشتم یه فایل منیجر فارسی بود به اسم فرمانده که به صورت رایگان ضمیمه نرم افزارهاشون میکردند تا کابران بتونند در سیستم عامل DOS با فایلهایی با اسامی فارسی کار کنند (یه چیزی شبیه نورتون کوماندر اگه دیده باشی) و تا همین الان دارم برنامه نویسی میکنم. (الان با CodeIgniter و jQuery کار میکنم). دو تا کتاب هم در زمینه برنامه نویسی ترجمه کرده ام که دومی رو جهاد دانشگاهی چاپ کرده. با جایی هم رابطه ندارم و نون بازوم رو میخورم. در حال حاضر واسه یک موسسه اسلامی کار میکنم و چند تا از سایتهایی که برنامه نویسی فرانت اند و بک اندش رو کردم ایناست
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا یکی از دوستانم هم دو تا سایت داریم که یکیش تو امضام هست. کارهای زیاد دیگه ای هم کردم که تو حوصله این پست نیست.
در هر حال دوست عزیز و گرامی و هم نژاد من (البته متاسفانه هم زبان نیستیم)، واقعاً دلیلی نداشت که بخوای تعجب کنی (طرف مقابل رو دروغگو جلوه بدی) تا من هم مجبور نباشم سر صبحی تو اوج کار و گرفتاری این همه وقت بذارم و تایپ کنم.