تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 177 از 1004 اولاول ... 77127167173174175176177178179180181187227277677 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اول اینکه نتیجه جستجو با چیز پی ان و بدون چیز پی ان متفاوت هست!
    دوم بخش جستجو تصویر گوگل مشکل طراحی داره(نوشته ها بعضی وقت ها پشت بتوم سیرچ قرار میگیره)
    سوم چند روز بود در گوگل وقتی دنبال عکسی میگشتم ستون دوم باز بود و باقی فیلتر بودن!
    چهارم بخش تصاویر گوگل به طراحی قدیمی برگشته!
    پنجم با چیز پی ان و بدن چیز پی ان IP سایت کاملا تغییر میکنه(کلا نتورک هم عوض میشه)
    ششم حتمی دلیلی داره که تمام دامین های منطقه ای گوگل فی ل تره! اگه اطلاعات همشون یکسانه چرا دامین دات کام بازه ولی تمام دامین های منطقه ای رو مسدود کردند؟
    و ...
    خلاصه مشکوک میزنه!
    مورد اول تاييد ميشه، من از 3 تا وي پي ان هم استفاده كردم، من مطمئن نيستم اين مورد به وي پي ان بستگي داره يا به گوگل ولي اونطور كه دوستان ميگن به سرور وي پي ان مربوط ميشه نه به گوگل!

مورد دوم رو من با فايرفاكس،IE و كروم چند بار تست كردم ولي اصلا همچين موردي اتفاق نيفتاد

مورد سوم: نظري ندارم البته كامل متوجه اين قسمت هم نشدم هر چند لود شدن همون ستون دوم هم جاي شكر داره!!!

مورد چهارم فكر كنم به سرعتتون ربط داره، وقتي سرعتم پايين باشه براي من هم اينطوري مياره، البته بالا پيغام ميده كه بعلت كم بودن سرعت صفحه اينطوري شده

مورد پنجم: بدون وي پي ان: 209.85.148.104 با وي پي ان: 209.85.148.99

مورد ششم هم تائيد ميشه ، google.com.tr رو زدم فيل.تر بود، چرا اينطوريه واسه من سوال شد.

يه مشكل هم من با گوگل دارم:

شبها بعضي از سايتها باز نميشن و موقع لودينگ در آدرس زير گير ميكنه ولي وقتي با وي پي ان همون صفحه رو لود ميكنم آدرس زير رو كانكت نميكنه و بعبارتي اصلا سراغ آدرس زير نميره

Last edited by urumchi; 14-10-2011 at 01:54.

اگه نباشه جاش خالی می مونه firebird's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اول اینکه نتیجه جستجو با چیز پی ان و بدون چیز پی ان متفاوت هست!
    دوم بخش جستجو تصویر گوگل مشکل طراحی داره(نوشته ها بعضی وقت ها پشت بتوم سیرچ قرار میگیره)
    سوم چند روز بود در گوگل وقتی دنبال عکسی میگشتم ستون دوم باز بود و باقی فیلتر بودن!
    چهارم بخش تصاویر گوگل به طراحی قدیمی برگشته!
    پنجم با چیز پی ان و بدن چیز پی ان IP سایت کاملا تغییر میکنه(کلا نتورک هم عوض میشه)
    ششم حتمی دلیلی داره که تمام دامین های منطقه ای گوگل فی ل تره! اگه اطلاعات همشون یکسانه چرا دامین دات کام بازه ولی تمام دامین های منطقه ای رو مسدود کردند؟
    و ...
    خلاصه مشکوک میزنه!
    مورد اول که کاملاً طبیعیه. با وی پی ان آی پی شما عوض میشه و گوگل چون واسه هر منطقه ای نتایج مختلفی رو آماده میکنه شما هم نتایج مختلفی میگیرید. این کلاً یکی از امکانات گوگله که باعث موفقیتش شده.

مورد دوم میتونه از مرورگر یا اکستنشهایی که نصب کردی باشه.

مورد سوم شانسی اینطوری بوده یا مشکل مرورگر داشتی یا ...

مورد چهارم گوگل بر اساس سرعت اتصال شما تشخیص میده که کدوم حالت (کلاسیک یا آژاکسی) واستون مناسبه. با وی پی ان گاهی به اشتباه میافته چون سرعت سروری که اطلاعات رو میگیره و واسه شما میفرسته خیلی بالاست.

مورد پنجم اصلآً اسم وی پی ان virtual private network هست یعنی نت ورک شما رو عوض میکنه. تو دنیا ازش استفاده های دیگه ای میکنن مثلاً دپارتمانهای یک شرکت که ممکنه تو شهرهای مختلف باشند برای اینکه تحت اینترنت بتونن به صورت امن و با خیال راحت اطلاعات رو بین خودشون رد و بدل کنند از وی پی ان استفاده میکنند که در ایران مثل خیلی چیزهای دیگه کاربری اش عوض شده.

مورد ششم هم شما یه کار با دلیل تو این زمینه پیدا کن تا واسه این کار هم دلیلی پیدا بشه.

کلاً مشکلی که چند وقت پیش با گوگل پیش اومد و اگه مرورگرتو به روز کنی رفع میشه در زمینه اعتبارنامه SSL بود یعنی وقتی گوگل رو با https میزنی (از همه مهمتر جیمیل). واسه رفع این مساله از آخرین نسخه کروم یا فایرفاکس استفاده کن و پسوردت رو هم عوض کن.
    Last edited by firebird; 14-10-2011 at 08:18.

3. 2 کاربر از firebird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

در مورد مشکل طراحی این عکس رو ببینید:

با سه مرورگر متفاوت تست کردم! قسمتی از کلمه ایران پست بتوم Search میمونه! انگاری تو طراحی بتوم رو کمی جلوتر گذاشتن(و من فکر نمیکنم گوگل خودش همچین اشتباهی رو انجام بده!)
    حالا جالبه کروم و IE حدود 105 میلیون عکس پیدا کرده ولی فایرفاکس 208 میلیون!!!

در مورد متفاوت بودن نتیجه جستجو، منظورم اطلاعات معمولی نبود!
    یک سایتی بود که در تمام دامین های منطقه ای و دامین دات کام با چی پی ان، 17500 تا صفحه ایندکس شده داشت! ولی وقتی بدون چیز پی ان تست میکردم 6200 تا صفحه ایندکس شده نشون میداد، مثل اینکه غربال شده و اونایی که مورد داشتند ... اره دیگه! یعنی کل دنیا یک نتیجه بود، ما ما یکی دیگه!

در مورد IP هم کلا تغییر میکرد! یکی با 209 شروع میشد یکی با 75 ! یعنی کلا شبکه هم متفاوت بود.

در مورد دامین های منطقه ای هم، فقط مال ترکیه نیست! مال آلمان/کانادا/ژاپن/... همشون هیتلره! خوب حتما دلیلی داره دیگه، اگه نتیجه جستجو همشون یکسان باشه این کار بی معنی هست! پس حتما نتیجه ها متفاوت هست که این کار رو انجام دادن!

5. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

هاها. مال من هم همینطوری شد. مشکلی نیست. اونا فکر نکردن ممکنه کسی بخواد متن رو راست چین کنه. بفرست گوگل این باگ رو شاید یه حالی بهت دادن

---------- Post added at 08:22 AM ---------- Previous post was at 08:21 AM ----------

من متن پست قبلیم رو هم ادیت کردم. خواستی یه دور دیگه بخون

---------- Post added at 08:23 AM ---------- Previous post was at 08:22 AM ----------

اون متفاوت بودن نتایج هم از خود گوگل هست. خودش فکر میکنه علایق یه منطقه با علایق مناطق دیگه فرق میکنند. در مورد چین هم به یه توافقی رسیده که یه سری نتایج رو نشون نده. در مورد ایران نمیدونم.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

مورد اول که کاملاً طبیعیه. با وی پی ان آی پی شما عوض میشه و گوگل چون واسه هر منطقه ای نتایج مختلفی رو آماده میکنه شما هم نتایج مختلفی میگیرید. این کلاً یکی از امکانات گوگله که باعث موفقیتش شده.

مورد دوم میتونه از مرورگر یا اکستنشهایی که نصب کردی باشه.

مورد سوم شانسی اینطوری بوده یا مشکل مرورگر داشتی یا ...

مورد چهارم گوگل بر اساس سرعت اتصال شما تشخیص میده که کدوم حالت (کلاسیک یا آژاکسی) واستون مناسبه. با وی پی ان گاهی به اشتباه میافته.

مورد پنجم اصلآً اسم وی پی ان virtual private network هست یعنی نت ورک شما رو عوض میکنه. تو دنیا ازش استفاده های دیگه ای میکنن مثلاً دپارتمانهای یک شرکت که ممکنه تو شهرهای مختلف باشند برای اینکه تحت اینترنت بتونن به صورت امن و با خیال راحت اطلاعات رو بین خودشون رد و بدل کنند از وی پی ان استفاده میکنند که در ایران مثل خیلی چیزهای دیگه کاربری اش عوض شده.

مورد ششم هم شما یه کار با دلیل تو این زمینه پیدا کن تا واسه این کار هم دلیلی پیدا بشه.
    عزیز لازم نیست معنی وی پی ان رو توضیح بدی! تو 3 سالی که فناوری اطلاعات خوندم این چیزارو یادم دادن!
    و بهتره شما هم برید کمی اطلاعات خودتون رو اصلاح کنید! وی پی ان IP شما رو عوض میکنه نه IP سایت رو!

مشکل مرورگری ندارم چون با سه مرور گر تست کردم! تازه هم لپتاپ و هم دسکتاپ این مشکل رو داره!

سرعت اینترنت هم مطمعن باش بیشتر از خیلی ها هست!(پهنای باند 1.5Mbps و هر ساعت حدود 600 650 مگابایت دانلود میکنم!) درضمن گوگل وقتی تشخیص بده که سرعتم کمه و باید بصورت کلاسیک کار کنم، این اجازه رو میده که دستی از حالت کلاسیک خارجش کنم.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

عزیز لازم نیست معنی وی پی ان رو توضیح بدی! تو 3 سالی که فناوری اطلاعات خوندم این چیزارو یادم دادن!
    و بهتره شما هم برید کمی اطلاعات خودتون رو اصلاح کنید! وی پی ان IP شما رو عوض میکنه نه IP سایت رو!

مشکل مرورگری ندارم چون با سه مرور گر تست کردم! تازه هم لپتاپ و هم دسکتاپ این مشکل رو داره!

سرعت اینترنت هم مطمعن باش بیشتر از خیلی ها هست!(پهنای باند 1.5Mbps و هر ساعت حدود 600 650 مگابایت دانلود میکنم!) درضمن گوگل وقتی تشخیص بده که سرعتم کمه و باید بصورت کلاسیک کار کنم، این اجازه رو میده که دستی از حالت کلاسیک خارجش کنم.
    تو 17 سالی که برنامه نویسی حرفه ای میکنم و 10 سالی که برنامه نویسی وب میکنم و چند تا سایت رو میچرخونم این رو میدونم که سایت های بزرگ یه سرور ندارن و بر حسب مکان شما یکی از سروهاشون به شما اطلاعات برمیگردونه. گوگل احتمالاً چندین هزار سرور تو سراسر جهان داره و و وقتی با وی پی ان وصل میشی مکان شما رو مکان وی پی ان تشخیص میده.

یه چیزای دیگه ای هم میخواستم بنویسم که بیخیال شدم. باز ادمین میاد پستامون رو پاک میکنه

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

اون متفاوت بودن نتایج هم از خود گوگل هست. خودش فکر میکنه علایق یه منطقه با علایق مناطق دیگه فرق میکنند. در مورد چین هم به یه توافقی رسیده که یه سری نتایج رو نشون نده. در مورد ایران نمیدونم.
    مرد حسابی، به نظر شما علایق به یک سایت فارسی زبان در کشوری مثل ژاپن/کانادا/ترکیه/... همشون یکسان هست! ولی در ایران، کشوری که زبانش فارسی هم یک سوم اونها بهش علاقه دارن!؟ بابا بیخیال!

شما چه کاره هستید؟!منظورم شغل شما هست! چون فکر کنم کمی وابسته هستی! و با بی اطلاعی کامل، ادعا میکنید که همه چیز رو میدونید!

---------- Post added at 08:31 AM ---------- Previous post was at 08:29 AM ----------

تو 17 سالی که برنامه نویسی حرفه ای میکنم و 10 سالی که برنامه نویسی وب میکنم و چند تا سایت رو میچرخونم این رو میدونم که سایت های بزرگ یه سرور ندارن و بر حسب مکان شما یکی از سروهاشون به شما اطلاعات برمیگردونه. گوگل احتمالاً چندین هزار سرور تو سراسر جهان داره و و وقتی با وی پی ان وصل میشی مکان شما رو مکان وی پی ان تشخیص میده.

یه چیزای دیگه ای هم میخواستم بنویسم که بیخیال شدم. باز ادمین میاد پستامون رو پاک میکنه
    17 سال؟
    17 سال پیش تو ایران برای کی برنامه نویسی حرفه ای میکردی؟؟؟؟ اون زمان کلا تو ایران 10 تا کامپیوتر بود؟

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ينظر ميرسه خود گوگل هم براي ip ايران اطلاعات متفاوتي رو نشون ميده، يادمه چند ماه يه مطلب خوندم درباره اينكه دولت كدوم كشورها بيشترين تقاضا رو از گوگل براي عدم نمايش يكسري از اطلاعات به كاربراشون داشتن اگه اشتباه نكنم برزيل اول بود، كره جنوبي يا چين دوم بودن و ايران حدودا ششم يا هفتم بود

در مورد دامينهاي منطقه اي هم، من نگفتم كه فقط tr. فيل.تره، من ar. و چندتاي ديگه رو هم زدم همينطوري بودن ولي تو پست قبلي فقط به tr. اشاره كردم

تغيير ip هم براي من چندان فرقي نميكنه، همون رنج آي پي كه در پست قبلي گفتم فقط و فقط اونها براي من بدست مياد
    با وي پي ان تست كردم و هم با aol، براي من آي پي با اينترنت فيل.تر شده 209.85.148.104 و با اينترنت بدون فيل.تر 209.85.148.99

ظاهرا اين موارد از isp‌ ي به isp ديگه تفاوت داره

11. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    urmiyə

پيش فرض

با لینوکس مشکل نداشتم و چیزی اپلود نشد.
    چه ویروسی آخه هست تو این ویندوز لعنتی؟!
    با نود32 تست کردم هیچ ویروسی پیدا نشد.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

مرد حسابی، به نظر شما علایق به یک سایت فارسی زبان در کشوری مثل ژاپن/کانادا/ترکیه/... همشون یکسان هست! ولی در ایران، کشوری که زبانش فارسی هم یک سوم اونها بهش علاقه دارن!؟ بابا بیخیال!

شما چه کاره هستید؟!منظورم شغل شما هست! چون فکر کنم کمی وابسته هستی! و با بی اطلاعی کامل، ادعا میکنید که همه چیز رو میدونید!

---------- Post added at 08:31 AM ---------- Previous post was at 08:29 AM ----------

17 سال؟
    17 سال پیش تو ایران برای کی برنامه نویسی حرفه ای میکردی؟؟؟؟ اون زمان کلا تو ایران 10 تا کامپیوتر بود؟
    والله من حوصله بحث بیخودی و وقت تلف کردن رو ندارم به خصوص الان که سرم شلوغ هم هست، ولی این پست شما رو جواب میدم که حمل بر مساله دیگه ای نشه. گوگل یه معمای پیچیده است که به این راحتی ها شما نمیتونی سر از کارش دربیاری چون تمام روال کاریش محرمانه است. چرا محرمانه؟ به این دلیل که صاحبان سایت ها سعی میکنند با هر روشی سایت خودشون رو در نتابج بالا بیارن (اصطلاحاً بهش میگن seo یا search engine optimization). به همین خاطر گوگل سعی میکنه با روشهای مختلف نتایج بیخودی (اسپم) رو فیلتر کنه و اونایی که کلک میزنند رو بفرسته پایین یا کلاً حذف کنه. یه روالی هم داره اینه که بر اساس کلیک کاربران به سایتهای مختلف امتیاز میده. کاربران هر منطفه ای کلمات (keyword) های مختلفی رو سرچ میکنند و بر نتایج مختلفی کلیک میکنند (حتی نتایج مختلفی رو کلیک نمیکنند یا به عنوان اسپم گزارش میدن). مساله دیگه همون تفاوت سرورها هست. با چندین هزار سرور امکان یکسان بودن اطلاعات (sync بودن) عملاً غیر ممکن هست و گوگل اون جاهایی سعی میکنه دیتای بیشتر و به روز تری رو ذخیره کنه که واسش اهمیت بیشتری داره. (خوب ایران عملاً جزء کم اهمیت ترین هاست).

در مورد 17 سال هم متاسفانه درست هست. آشنایی من با کامپیوتر حدود 20 سال پیش هست. در واقع در اون زمان ایران پر بود از کامپیوترهای کمودر 64 و برخلاف گفته شما 10 تا هم نبود. پولدارها آمیگا داشتند و برادر من هم یه سینکلر اسپکتروم سیاه رنگ داشت که اون موقع من بیسیک و زبان ماشینش رو یاد گرفتم. چند سال بعد یه 386 خرید و بعد از اینکه زبان C رو یاد گرفتم در شرکتی با 30 هزار تومان حقوق استخدام شدم و اولین برنامه ای که واسشون نوشتم یه فایل منیجر فارسی بود به اسم فرمانده که به صورت رایگان ضمیمه نرم افزارهاشون میکردند تا کابران بتونند در سیستم عامل DOS با فایلهایی با اسامی فارسی کار کنند (یه چیزی شبیه نورتون کوماندر اگه دیده باشی) و تا همین الان دارم برنامه نویسی میکنم. (الان با CodeIgniter و jQuery کار میکنم). دو تا کتاب هم در زمینه برنامه نویسی ترجمه کرده ام که دومی رو جهاد دانشگاهی چاپ کرده. با جایی هم رابطه ندارم و نون بازوم رو میخورم. در حال حاضر واسه یک موسسه اسلامی کار میکنم و چند تا از سایتهایی که برنامه نویسی فرانت اند و بک اندش رو کردم ایناست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا یکی از دوستانم هم دو تا سایت داریم که یکیش تو امضام هست. کارهای زیاد دیگه ای هم کردم که تو حوصله این پست نیست.

در هر حال دوست عزیز و گرامی و هم نژاد من (البته متاسفانه هم زبان نیستیم)، واقعاً دلیلی نداشت که بخوای تعجب کنی (طرف مقابل رو دروغگو جلوه بدی) تا من هم مجبور نباشم سر صبحی تو اوج کار و گرفتاری این همه وقت بذارم و تایپ کنم.
    Last edited by firebird; 14-10-2011 at 10:33. دليل: بخشی که مربوط به فرد دیگری بود رو حذف کردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •