آی پی رو خودم میتونم یا باید برم شاتل ؟
سرویس من Eco128
دیروز رفتم دفترشون دیدم همگی مشغول میل کردن ناهار هستن نخواستم جمعشون رو بهم بزنم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آی پی رو خودم میتونم یا باید برم شاتل ؟
سرویس من Eco128
دیروز رفتم دفترشون دیدم همگی مشغول میل کردن ناهار هستن نخواستم جمعشون رو بهم بزنم![]()
یه سوال از دوستان کسی میدونه تو مودم smc چطور میشه یوزر پسووردی که داخلش ذخیره شده رو عوض کرد من تاحالا ندیدم نرم افزارش رو
اقا ما نخوایم اینترنت پر سرعت داشته باشیم کی رو باید ببینیم ؟ هان ؟
این چه وضعشه ؟ مثلا اینترنت پر سرعت Always Connect داریم / از دیشب تا امشب 20 بار دیس شده
24 ساعته چشم به چراغ Send / Recive مودم خشک شده بلکه یه تکونی بخوره
همش هم میگن دیتای کل کشور قطعه
یکی نیست بگه : مگه شهره هرته که دیتای کل کشور قطع باشه مرد حسابی
قطعی ش یه طرف / افت سرعت اونم 6 کیلوبایت بر ثانیه یه طرف دیگه / حالا دیگه نمودار پهنای باند عین نوار قلب شده ( اینو کدوم طرف جا بدیم ! ) هی بالا پایین میره سرعت ثابت قدیم کوش پس ؟
بیارین همون 56K هامونو پس بدین مثلا خواستن محدودیت سرعت رو وردارن ! اوومدن از بیخ و بن قطعش کردن
(( عصبانی در حد مرگ ))
--------------------
بچه ها ببخشیدا اگه ناراحتتون کردم ولی دیگه تحمل هم حدی داره آخه
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا اینا یه طرف دیروز مگا آپلود باز نمیشد امروز هم رپید شیر
نه بابا ماله من که خوبه.اینم تست سرعتم.
eco512 شاتل.
درسته اکثر شرکت ها خیلی افت سرعت داشتن حتی شاتل.اما نمیدونم که چرا سرعت من هیچ تغیری نکرده.
ممنون![]()
هم اکنون نیازمند یاری سبز تان هستیم![]()
خوب آره می تونید عوض کنید اگر شبکه نباشه یعنی چند تا کامپیوتر به هم وصل نباشه.
خلاصه می گم :
استارت منو - کنترل پانل - نتورک کانکتشن روی لوکال اریا کانکتشن راست کلیک کنید - properties رو انتخاب کنید - اونجا tcp/ip رو پیدا کنید کلیک کنید.
حالا م یتونید ip بدهید . یا عوض کنید.
اگر اون سه تا رو که هستند بگی می تونم کمک کنم ولی به راحتی اون عدد آخر ip address رو میتونی از 2 تا 240 به دلخواه بدی و اگر نبود هیچی تایپ کن :
192.168.1.10
کلید tab رو از کی برد بزن
دومی پر میشه خودش.
سومی گت ور رو بده :
192.168.1.1
خیلی خلاصه بود چون کمک خواسته بودی . نشد بفرما من کامل میگم یعنی از کارم میزنم تا شما مشکلتان حل بشه.
تشکرات و ممنون .
ای بابا!
این چه وضعشه آخه.....؟
ساعت 3 پاشدیم برای دانلود.....
دقیقا از ساعت یه رب به 4 قطع شدیم......
جالب اینجاست که با دایال آپ میشه وصل شد ولی با ADSL نه!
(چون الان با دایال آپ اومدم......)
یعنی چی آخه.......؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه واقعا اینترنت قطعه چرا پس با دایال آپ میشه کانکت شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(عصبانی در حد کشت و کشتار)
موفق باشید![]()
سئوال ها جواب ندارند
ریشه یابی کنید
یعنی میشه گفت تا وقتی ایران هستید همین هست میخواید بخواید
نمیخواید نخواید
(منم از شاتل عصبانی هستم )
اینم سرعتش :
![]()
Last edited by alizshah; 12-11-2008 at 05:19.
ماله صبانت هم تا پریروز مشکل در حد تیم ملی وجود داشت ولی دیروز مشکلی نبود . شب هم دانلود کرد ولی یه خورده سرعت کمتر شده بود
سلام
متاسفانه من از اون موقع تا حالا به هردري زدم مودم u.s.robotic رو نتوستم پيداش كنم حتي از تهران هم پرسيدم ولي نبود كه نبود الان هم وفقط دو مدل asus و D-link 2640 موجود هستش(وايرلس) حالا بين اين دو تا كدوم بهتره چون من كه زياد از مشخصاتشون سردر نياوردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)